Лидл 163 - Майска... на зелено

• 100 080
  • 1 736
  •   1
Отговори
# 315
  • Бургас
Конкретно за батериите, надали вината е на маркиращата служителка - с каквато цена са вкарани в системата, такава ще излезе и ако ще в пълна тишина да работи, сканирайки баркода, ще излезе заложената цена Wink  При всички положения е възмутително това разминаване на цените!

# 316
Мисля, че трябва да я върнат тая разлика от Лидл

# 317
За разликата в цените на батериите и ябълките, пишете им.

# 318
Aз се учудих как така батериите са на тази ниска цена в брошурата...аз винаги съм ги купувала по 2,99 лв.

# 319
Да кажа какво стана с батериите. Отидох на място, говорих с управителя. Беше много любезен. Оказа се, че имало на 2 места такива батерии-като постоянен асортимент на 3.00 лв и промоционален, на друг щендер, на цена 2.49. Искаше да му покажа точно от кой щендер съм ги взела. Не че помних, обикалях докато ги намеря и се оказа, че не са на промоционалния. Та така, извиних им се, явно в мен е грешката. Но все пак един и същ артикул е едновременно и в промоция и на ненамалена цена. Странна  работа.

# 320
Е това е тотална глупост, нали е един и същи артикул?

# 321
Ами според мен са, аз разлика не видях. Управителят смутолеви нещо, че не били едни и същи, ама не каза по какво се различават. Тези, които купих са същите от брошурата.

# 322
Явно това е поредният търговски трик , а " до изчерпване на количествата" вече не е актуално🤔

Последна редакция: сб, 07 май 2022, 16:59 от ccvet

# 323
  • Бургас
Ама че простотия! Трябваше тогава да върнете тези от 3лв и да си вземете съответния вид от 2,50лв. Поне да си е заслужавало малко от малко ходенето... Все пак аз бих им писала с искане за разяснения както за батериите, така и за ябълките.

# 324
Батериите от постоянния асортимент не са ли с друга марка? Май не са Tronic?🤔🤔

# 325
При нас има още хлебопекарни 125лв от същия модел, който ще пускат следващата седмица на 119лв. много ми е интересно ще уеднаквят ли ценаите и системата им как ще ги различи. Същата ми е аналогията като батериите.

# 326
Здравейте!
Бъркам ли или наистина скоро имаше балконска маса за окачване на парапет/стена?

# 327
Предполагам, че ще намалят малко едните (но малко вероятно) или направо ще ги приберат и изтеглят.
Въобще бяха ли заредени от сивите сгъваеми торбички?! Питам, защото дори не успях да ги видя на живо...Т.е. или е много търсена разцветка, или са заредили по много малко бройки...а може и не във всички филиали да е имало от тях?🤔🤔

# 328
  • Sofia
За доставките не са виновни... ами за тая анархия с цените кой?!

# 329
Мона, няма смисъл да ходиш на място в магазина, както виждаш, не са адекватни.
Аз бих им писала.

Общи условия

Активация на акаунт