Лидл 163 - Майска... на зелено

• 104 887
  • 1 736
  •   1
Отговори
# 615
Skk, и аз ще се включа с питане за люлката- дали може според теб да се хване за клони на едно дърво (здрави разбира се) или трябва да е между два стълба/дървета?
Ще отида сега да хвърля едно око на брошурата, макар че май нямам особен ентусиазъм, като видях отзивите ви дотук.
П.п.
И първото което забелязвам- ХХЛ настъргана моцарела- преди време вземах такава и дъщеря ми я опитва, не я харесва- погледнах производителя- различен от този  на моцарелата в ПА, и вече към ХХЛ офертите гледам с неособено голям интерес.

Последна редакция: чт, 12 май 2022, 09:19 от fenyx

# 616
  • София
И на най-скъпото ми, слънчогледовите семки, посегнаха. 😂 Вече са 1,55.

# 617
А пък аз ще продължа да си се жалвам, че липсва суровия микс семена- слънчогледови и тиквени семки, сусам и ленено семе. Ако се появят кой знае и те с каква цена ще станат.

# 618
Въпросното изобщо не е сирене. Не купувайте. Писала съм вече за репортажите по новините за въпросната марка.
Извинявай, за Верея ли говориш или за Саяна? Пропуснала съм репортажите и не разбрах кое сирене не е ок

# 619
  • In transit
Въпросното изобщо не е сирене. Не купувайте. Писала съм вече за репортажите по новините за въпросната марка.
Извинявай, за Верея ли говориш или за Саяна? Пропуснала съм репортажите и не разбрах кое сирене не е ок
За Саяна.

# 620
  • Велико Търново
Ние сме я за качили при майка ми, защото тук още нямаме ллст/клони за окачване. Обещавам като стане малкия да отида да снимам и онагледя. Ако имате стабилни точки за окачване люлката си заслужава. Децата много й се кефят! Имам 4 племенника и чакат ред за нея, когато се съберат заедно Simple Smile

# 621
Аз на Саяна вече нищо не купувам, особено като се прецаках с тяхно "краве масло". Такава отврат беше.

# 622
  • Mostly in my mind
Възмутена съм от "промоционалните" цени в новата брошура. Пак ще кажа - навсякъде е скъпо, ама имам чувството, че в Лидл се оливат здраво. Другата седмица вероятно само за едно пиле ще отида петък.

Междувременно бях във Фантастико  - краставиците 1.99, тиквичките 1.79, яйца размер Л 2.49. На касата пък една баба беше взела друго мляко, не промоционално и касиерът й обърна внимание, че друго е по-евтиното мляко и жената отиде да си го смени. Та, да, навсякъде е скъпо, но в Лидл най.
И К са същите. Вчера гледам прясно мляко Олимпус - 3,19лв Sad

За Саяна - никога! Дерт ми е, че в градината им ги дават. Sad

# 623
О, маслото на Саяна е отврат! Един път се излъгах, още като 250 гр. беше по 2.80 на промоция. Оттогава не рискувам с никакви техни продукти. Дори сега ужасното им масло е на промоция във Фантастико, гледам хората взимаха, ама по-добре като бате Бойко да мажа филии с мас, отколкото с тяхното масло...

# 624
Български масла не взимам, не ми харесват, на Саяна взимам прясно мляко, кашкавалът по БДС също става.

# 625
  • Sofia
Бг маслото като бях дете беше хубаво, беше едно и нямаше база за сравнение.
После се появиха вносните и разни български, ама с нищо общо от онова от детството ми. Та тогава още казах йок на бг маслото и оттогава изобщо не съм се връщала към него, просто не го забелязвам.
Иначе колкото и скъпо да е станало сиренето  или пък кашкавала и което и да е друго,  което купуваме, да ескпериментираме с намалени, ще ни излиза по-скъпо, та си караме на изпитаното.

# 626
  • София
Ако някой има прахосмукачка (IAN 359294_2010, Akku Zyklon SHAZ 22.2 D5, 359294_2010 - пускана от 07.02.2022г.),
може ли да ми снима надписите върху адаптора за зареждане на батерията?
Adaptor YNY12WA260050DE

# 627
  • Велико Търново

# 628
# 629
Skk, много благодаря за снимката 🌸

Общи условия

Активация на акаунт