Лидл 163 - Майска... на зелено

• 104 860
  • 1 736
  •   1
Отговори
# 645
Пробвайте тогава новата партида, но с внимание. Сменили са дизайна и дано само това е различно. Един пакет от 4 броя някой да го купи куриера до Вас ще излезе сигурно колкото е спестената сума. За 2-3 блистера вече може да се замисли човек.
Кое е сменено и какво се предполага, че няма да е наред?
Ако е цветът, то зелен цвят не е новост. Имаше и лимитирана серия,  в  опаковката бяха с 4 различни цвята.
Сменена е цената: бяха 6 лв., 6.50 лв., 7 лв. и вече са 7.50 лв.
Нова партида. Очаква се различно качество или различен капацитет. Не ми се купува специално за да тествам

# 646
  • Пловдив
Някой в Пловдив видя ли люлката от днес? В нашия филиал на Пещерско нямаше. Преди малко бях там.

# 647
  • Асеновград
Пробвайте тогава новата партида, но с внимание. Сменили са дизайна и дано само това е различно. Един пакет от 4 броя някой да го купи куриера до Вас ще излезе сигурно колкото е спестената сума. За 2-3 блистера вече може да се замисли човек.
Кое е сменено и какво се предполага, че няма да е наред?
Ако е цветът, то зелен цвят не е новост. Имаше и лимитирана серия,  в  опаковката бяха с 4 различни цвята.
Сменена е цената: бяха 6 лв., 6.50 лв., 7 лв. и вече са 7.50 лв.
Нова партида. Очаква се различно качество или различен капацитет. Не ми се купува специално за да тествам
От показаните на снимката взимах при предишно пускане добри са. Ако в действителност са различни вече не знам. Предишните черните бяха 2400 и 950 mAh Бях се възползвала от намалени на 30% , обикновено ако засека такива дозареждам, че с малкия консуматори много.

# 648
  • Варна

Тези бонбони какво точно предствавляват - индивидуално опаковани са като 'Мерси' ли?
Колко бройки има вътре някой знае ли?

# 649
  • София
Много са хубави. Около 32-34 са. Всеки е опакован отделно.

# 650
  • Пловдив

Тези бонбони какво точно предствавляват - индивидуално опаковани са като 'Мерси' ли?
Колко бройки има вътре някой знае ли?
Индивидуално опаковани, много са хубави, аз съм взимала с черен шоколад, различни проценти са, не съм пробвала с млечния шоколад, но предполагам ще са хубави. Повече ми харесват от Мерси.

# 651
Аз пък спрях рязко да се депресирам след като взех уникално свеж лапад по 1.20 (огромни връзки), копър и зелен лук на народни цени от пазара + месо от месарниците на Красно село, което освен, че е българско, е по-свежо и евтино от лидълското.
Направо в Лидъл-а могат да си правят кейла по 10 лева вече и другите зеленчуци също, в развод сме официално. 😁

# 652
Силно ме изненада новия по-малък размер на кърпичките в кутии. Там не го очаквах.

# 653
  • Велико Търново
Силно ме изненада новия по-малък размер на кърпичките в кутии. Там не го очаквах.
Може ли снимка?
Колко са малки?
Не съм вземала от поне 2 месеца, защото им се ядоса веднъж, как с острия си ръб кутията ми скъса торбата за пазар и чистих 20 мин марули, листа от моркови и сцепена кофичка кисело мляко от багажника (с дотогава любимите ми кърпи).

# 654
По размер кътията е същата, а вътре самата салфетка с по един пръст от всички страни по-малка от предишните.

# 655
Отдавна се каня да питам...какво се случва с носните кърпички? Най-бюджетните от 20 пакетчета?! И в Кауфланд има само опаковки по 6 пакетчета или по 10 пакетчета- обаче четирипластови, цената мин. 2 лева...🤔🤔

# 656
НЕ! на каймата от Лидл, има кости вътре и може да си счупиш зъбите. Взех една опаковка с идеята да правя принцеси на детето. Но след като направих половината днес и изядох една принцеса, не съм сигурна какво да правя с останалото освен да го хвърля в коша или да рискувам да си счупим зъбите. Качество нула. По принцип аз си правя кайма от месо, което моля да ми смелят в магазина за месо, но от време на време се изгълъгвам да взема готова кайма, нито вкус има, прекалено е солена и съдържанието е цялото под въпрос. Ще се опитам да вмъкна снимка.

# 657
Аз за кърпичките в кутия писах, че вече вземам от Билла ( ако има). Месо не вземам. Кайма пък абсурд!

# 658
Каймата и при нас отдавна е отлистена от семейния списък. Много костелива, много!

# 659
Някой в Пловдив видя ли люлката от днес? В нашия филиал на Пещерско нямаше. Преди малко бях там.
То на Пещерско шосе вече какво ли има. Купих от Рогошко шосе, имаше общо 5-6 кашона. Имало е и на бул.България, но колко, не зная. Съседи от там са купили.

Общи условия

Активация на акаунт