Лидл 163 - Майска... на зелено

• 104 842
  • 1 736
  •   1
Отговори
# 690
Да пиша ли на Лидл, че не ми признаха отстъпката за застраховка на имущество в SDI?  Признавали само за каско
И на мен не ми я признаха, същото ми казаха- само за каско. Аз друго видях в приложението, но тъй като имах  -10% заради миналогодишната застраховка при тях не се разправях повече.

# 691
Тези маслини солени ли са много?

И намаленото веро бива ли го?

# 692
Тези сладоледи хубави ли са?Не съм купувала от тях досега,а ги гледам от известно време...
Скрит текст:
Хубави са.

# 693
Преди няколко страници питахте за шоколадовите бонбони, които са опаковани поотделно като малки шоколадчета, 200 гр кутията. Та бройката им в кутия е 12. Малко ми се видяха, и се отказах да взема, но иначе шоколадът е хубав.

# 694
  • София
Три дни се разхождам до Лидл с надеждата да купя от замразените  боровинки, ама йок, къде са ви боровинките лидълци, при положение ,че са пуснати в брошурата, що ги изядохте, да ходя ли още да ги търся, м@мка ви!
Кайма никога не купувам, лоша е и това е!
Кроасаните са пуснати, по скъпи май с 20 ст. ,купих 4 бройки за закуска
Купих и ягоди - голям киселяк, та набързо станаха ягоди със захар и кисело мляко.
Тези литъл джемки дето ги купувате на мен не ми харесват,  на вас какво ви харесват, не знам , ми...много са дебели, плътни,  връщам се пак на салатите от пазара, те са крехки и листата са им нежни.
Купих и на количество от итал. консерви домати и разни други глупотевини.

# 695
Продължават да хвърчат на горе цените😭
Кравето сирене на РС по БДС е вече над 18 лв (повишено с над лев), киселото мляко РС и олиото на РС и те нагоре с някоя и друга стотинка...

# 696
  • София
Три дни се разхождам до Лидл с надеждата да купя от замразените  боровинки, ама йок, къде са ви боровинките лидълци......
Сменте филиала. Боровинки има и замразени, а вече и пресни.

# 697
  • София
Три дни се разхождам до Лидл с надеждата да купя от замразените  боровинки, ама йок, къде са ви боровинките лидълци......
Сменте филиала. Боровинки има и замразени, а вече и пресни.
Ми....смених го уж, аз ли не мога да ги видя замразените, пак ще гледам, ама утре.

# 698
При нас боровинките бяха в хоризонтален фризер на ъгъла срещу замразените зеленчуци и млечните.Там обикновено поставят промоционалните продукти, които се съхраняват във фризер.

# 699
  • София
При нас боровинките бяха в хоризонтален фризер на ъгъла срещу замразените зеленчуци и млечните.Там обикновено поставят промоционалните продукти, които се съхраняват във фризер.
Точно, и при нас  така, в хоризонтален фризер, но накрая на  редицата с фризерите. Трябва да се огледа навсякъде, понякога и на 2 места ги нареждат. Преди едва намерих вишните, толкова успешно ги бяха смотали.

# 700
И пикльовци няма. И смених филиала и в него ги няма

# 701
Тези фризери, където стоят промоционалните замразени продукти, ако не обиколиш от четирите им страни, може и да не видиш някой продукт. На мен редовно ми се случва, хем знам, че там стоят.

Последна редакция: сб, 14 май 2022, 01:24 от dolce miele

# 702
  • София
Тъй, да си пльосна и тук оплакването - "торта" Червено кадифе на сладкарски цех Амбелино (фирма САБИ-4) - това недоразумение изобщо не може и сладкиш да се нарече! Вярно за тази цена не очаквах нещо уау, на вид я бяха докарали, но на вкус - отврат - представлява 2 дебели слоя кофти растителна сметна и толкоз. На снимките ми се вижда.
Скрит текст:

Писах и на Лилд, и на фирмата... да видим дали някой ще го отрази. В случая хич не ми е за 5те лева (беше и намалена), но да очакват някой да яде боклучава храна, не става.

# 703
Никой не ми отговори на питането за тоалетните блокчета. Ваучера ще изтече в неделя и явно с това случая ще е приключен. Изключително " професионално" свършена работа.

# 704
Преди няколко страници питахте за шоколадовите бонбони, които са опаковани поотделно като малки шоколадчета, 200 гр кутията. Та бройката им в кутия е 12. Малко ми се видяха, и се отказах да взема, но иначе шоколадът е хубав.
Много сте категорична. В синята кутия, с млечен шоколад, успях да изброя 36. Simple Smile Мънички са. Като се отвори кутията, долната част се разтваря като цвете.

За малките чушки Пикильо(?) само тук съм чела и никога не им бях обръщала внимание. Онзи ден една жена пред мен беше взела 7 и остави 2 бр на касата. Аз ги взех, касиерката ми позволи. Simple Smile На място нищо не съм чела и гледала, но докато се прибирах си представях как ще си спретна една салата с тях. Останах разочарована. Не ми харесаха на вкус. Имат лимонена киселина, усетих я преди да съм прочела съдържанието, не харесвам нищо с нея, разваля много вкуса. Съдържанието ми се видя дългичко и не ми хареса, начело с чушките от Перу. Тези са ми най-вкусни и взимам от тях предимно - чушки, вода, сол.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт