Лидл 163 - Майска... на зелено

• 104 711
  • 1 736
  •   1
Отговори
# 825
  • Велико Търново
За плаж не става, категорично! Тежи сигурно 10кг сгънат, не вярвам на някой да му се носят тежести, след цял ден на слънце.

# 826
  • Разград
Здравейте момичета, търся смесител за кухня, тези които ги пуснаха в четвъртък , ако се намира в някой от филиалите при вас .

# 827
  • Бургас
Лидл днес се побърка напълно Grinning За сметка на липсващата рулетка от вчера, днес ми се появи този купон

# 828
Да, странно Joy
То това не е вафла, а е като киндер милкшните. Меко е. И няма кокос? А е с мед. Joy

# 829
  • Бургас
И рулетка не ми се появи, а директно купон. Сега го дебна дали няма да си самоизчезне Simple Smile

# 830
Ахахха и аз имам шоколади Ритер спорт с отстъпка, подарявам ги.

# 831
Градинския чадър от 55лв, миналата пролет е чудесен! Нз за кой питаш, затова го описвам с цена моя:)
От тазседмичната брошура, диаметър 180 см, 33 лв.

# 832
Здравейте, виждали ли сте някога на нашия лидълски пазар тази музикална кутия, да знам да я чакам все някога или директно от немския сайт да си поръчам 🤔?

# 833
Не. Аз ползвам обикновена колонка с мини sd карта

# 834
Тук идеята е друга - като Toniebox, но по-бюджетния вариант.

# 835
  • София
Да, странно Joy
То това не е вафла, а е като киндер милкшните. Меко е. И няма кокос? А е с мед. Joy
И при мен се появи направо купон, а не рулетка. Обаче пише, че е млечен десерт, а не кокосова вафла. Simple Smile

# 836
  • София
Аз имам сок от ябълка 1л.

# 837
И аз нямах рулетка за вчерашното пазаруване. Обаче сега като ви прочетох отворих и при мен също мистериозно се е появил купон, на който пише "пролетна рулетка".
Само дето системата им явно наистина се е бъгнала. Дублират ми купон, който вече имам и като опитам да го активирам ми дава тази грешка:
Скрит текст:

Досега не ми се беше случвало LaughingLaughingLaughing
Или пък искат да ме накарат да отида два пъти...

# 838
И аз нямах рулетка за вчерашното пазаруване. Обаче сега като ви прочетох отворих и при мен също мистериозно се е появил купон, на който пише "пролетна рулетка".
Само дето системата им явно наистина се е бъгнала. Дублират ми купон, който вече имам и като опитам да го активирам ми дава тази грешка:
Скрит текст:

Досега не ми се беше случвало LaughingLaughingLaughing
Или пък искат да ме накарат да отида два пъти...
Така функционира когато има два еднакви купона. Активираш единия пазаруваш. Приключваш сметката и на нова сметка втория. Изчакваш изчезне ли първия вече може втория да се активира. Втората сметка може само едни вафли да са, но отделно трябва да са.

# 839
Тук идеята е друга - като Toniebox, но по-бюджетния вариант.

Аз разбирам какво имитира ама за мен колонката върши същата работа.

Общи условия

Активация на акаунт