Лидл 163 - Майска... на зелено

• 102 574
  • 1 736
  •   1
Отговори
# 915
А тези бонбони опаковани ли са отделно? Взех 1 кутия и аз, но я забутах в шкафа с прегрешения.
Laughing И аз имам такъв.

Още не съм разгледала новата брошура, това ми се случва за първи път откакто съм клиент на Лидл. Плаши ме очакването за новите цени. Grin .. За мен спанак, краставици и лимони, ако конкуренцията не извади по-добри оферти. Може би и моцарела.

Последна редакция: чт, 19 май 2022, 07:39 от soul81

# 916
Благодаря за брошурата. 🌹
Защо фъстъците, опаковка по 200гр, са с 40ст нагоре? Защото са с по - малко сол ли? 🤔
Агнешко не ядохме тази година от Лидл, чудя се на ярешкото. 🤔
Мисля си и за попчета. Загледах ги онзи ден във витрината. Купувала съм преди замразена цаца, хубава беше.

# 917
Слънчогледът от 1,19 лв стана 1,55 лв...Дали и той е рекламиран като продукт с по-малко сол?🤔🤔 Не ми беше хрумвало за такава връзка...

# 918

На какво попаднах тази вечер! Без термостат са - само пита и слушалка. Някой има ли впечатления?

Супер е миналата година юни края купих същия !
Само е поскъпнал с 10лв. за 1 год.

# 919
  • Sofia
Oт новата брошура за мен фъстъчено масло, заквасена сметана, сладка -  от смокини и от люти чушки и кис. краставички и П и З.. От Лидл+ - нищо.
Моцарела бих искала, но не ме кефи тази разфасовка от 250г.
Ще видя дали от приложението няма да изскочи нещо.

# 920
  • София
Знаем ли дали безалкохолното мохито на стр 17 е газирано или не?

# 921
  • София
Не е газирано. Аз и децата децата го харесваме. Е, на мен не ми харесва много цената, но това е друга тема.

# 922
Не е газирано. Аз и децата децата го харесваме. Е, на мен не ми харесва много цената, но това е друга тема.

значи ще е чудно с ром Wink
слава богу скучна брошура.

# 923
За мен яйца и евентуално бадеми.
Тази седмица два пъти бях в магазина, никога не е било толкова празно от към клиенти.

# 924
Някой днес има ли проблеми с приложението? Само ме изхвърля, рестартирах, инсталирах наново и пак същия проблем.

# 925
Summer, проверих - при мен Лидл+ функционира и се отваря както обичайно (под iOs). Да не би да е нужно обновяване на ОС на телефона ти? Понякога, когато изисква такова и не е направено, някои приложения не могат да се стартират.

# 926
  • Буркина Фасо
Някой днес има ли проблеми с приложението? Само ме изхвърля, рестартирах, инсталирах наново и пак същия проблем.
бачка.

# 927

На какво попаднах тази вечер! Без термостат са - само пита и слушалка. Някой има ли впечатления?

Супер е миналата година юни края купих същия !
Само е поскъпнал с 10лв. за 1 год.

С какъв смесител го ползвате? Пак ли от лидл?

# 928
Ако искате газирано мохито, сега Швепс са пуснали кенчета Мохито. Добавя се само ром. Много е свежо на вкус. Аз го пия без ром.

# 929
  • Sofia
Не знам за кое питаш, но при мен и двете работят.

Общи условия

Активация на акаунт