Лидл 163 - Майска... на зелено

• 100 157
  • 1 736
  •   1
Отговори
# 1 230
  • Sofia
Мдаа... ама тогава едните череши са били скъпи, пък сега всичко, та цената им в Лидл, ще е тегава за преглъщане...

# 1 231
Вчера изцъках с език, като видях, че дезодорантът на Cien, който си купувам, вече е 2.99. Последно го гледах на 2.49, а го купих на някаква промоция от 2.19. Сериозна разлика! Мъжки пък на Cien изобщо нямаше. Разходихме се до ДМ, от там взехме, цените са си все още на 2.49, макар че бяха останали единични бройки и там, явно имат проблеми със зареждането.

Иначе кори яйца имаше доста на Раковски.

# 1 232
Аз се учудих на цените на млечните десерти, всички са с голямо увеличение, няма под лев.

Някой търсеше кафе с чаша. Обаче не помня какво точно. В Кауфланд има 3 в 1 с каймак + червената чаша на 6.99.

# 1 233
  • София
Изпуснах темата. Дано не се повторя.
Това сирене добро ли е?

Купувала съм го само веднъж и трябваше да го хвърля, изобщо не ми хареса. Като вкус не беше ужасно, но сякаш беше сравнително сухо и/или недостатъчно солено въпреки държането в саламурата, не мога да ти кажа какъв точно беше проблемът. Само знам, че няма да взимам повече от него.

# 1 234
Здравейте! Протеиновият сладолед от Лидл дали го бива?

# 1 235
  • София
Днес купих пакетче кашу от ХХЛ промоцията. Отвратително е! Може моят пакет да е "късметлийски", но по-скоро се опитват да ни пробутат лоша партида от ядките на промоция. Почти всички са с тъмни петна, които горчат. Много от ядките са все едно чистени с нож. Първо реших, че се заблуждавам, но след като от една шепа ядки има 5-6 "дялкани", явно е истина. На снимката съм сложила 3 изрязани.
Скрит текст:

# 1 236
  • Буркина Фасо
целият китайски народ няма да смогне да изрязва ядки Smiley
вероятно има проблем в съхранението.

# 1 237
Заквасената сметана на Р. Стряха от брошурата хубава ли е?

# 1 238
  • Sofia
Заквасената сметана на Р. Стряха от брошурата хубава ли е?
Да.

# 1 239
  • София
За мене е вкусна сметаната, не чета етикети.
Но някоя Мис Претенция може да те залее с отрицателно мнение, подкрепено от вглеждане в етикета и четене на Е-та.
Един си го хапва, друг се потриса от състава ....

# 1 240
  • Sofia
За мене е вкусна сметаната..
Но някоя ... може да те залее с отрицателно мнение
То всеки такъв въпрос е излишен за мен, понеже все е въпрос на вкус и все няма еднозначен отговор, но...

# 1 241
  • In transit
Последната сметана на РС, която купих беше на Данон. Хареса ми.

# 1 242
Не знам чие производство беше сметаната, обаче ми харесва.

# 1 243
  • Sofia
И аз не съм гледала производител, ама и сегашната е данонска явно.
Пък предните пъти изобщо не знам каква е била, ако е била с друг производител изобщо.
Не харесвам Данон по принцип, не купуваме нищо тяхно.

# 1 244
Mорена, беше производство на Мегле, но после я направиха РС. Върти ми се някакъв спомен за нещо като Шрайбер фудс🤔🤔 После не съм  гледала производител, само състав и вкус.

Общи условия

Активация на акаунт