Лидл 163 - Майска... на зелено

• 104 200
  • 1 736
  •   1
Отговори
# 1 545
Глицериновият ли за лице? Аз четох, че са спрени, май Феникс се оплака, ако не бъркам.

Девил, снимката, качена от RebelHeart, е на отлистения крем-сапун. На другите пише, че са със зехтин. Ако държиш да пише крем-сапун, вече няма.

# 1 546
  • София
И глицериновите ги няма от месеци - заедно изчезнаха.

# 1 547
Няма глицеринови...Купих за майка ми към подаръка за 8-ми март един да го пробва...Исках после да взема и от другия с частичките, но вече ги нямаше...

# 1 548
  • Sofia
Вчера минах през Лидл. ... фъстъчено масло голям буркан също и то на 5.99,... Ама тоя пусти пържен лук няма и няма, все не го нацелвам. В Метро гледах, ами там е златен...
Джасте, не знам пазаруваш ли в К...
Скрит текст:
много харесвам тяхното фъстъчено масло, ако не си го пробвала... и пържен лук има, видях го преди малко. Simple Smile

# 1 549
  • Асеновград
Благодаря. Аз имам още два май купувани неотворени. Точно глицериновия ползвам за лице. Бяха три аромата по спомен, мед, магнолия и още нещо.

# 1 550
  • Велико Търново
Вкъщи двама мъже пробиват дупки в едната стена и хванах малкия и на екскурзия с автобус до града... Слязох съвсем съзнателно на спирка близка до лидл Simple Smile обиколихме - празно откъм хора, добре откъм стоки, заредено доволно... Взех кашкавал Маджаров и детски кренвирши и три сапуна по 55стинки Simple Smile на кашона имаше табела, че на брошурата Има печатна грешка и са на промо въпросните, а не обявените. Явно са обявили хубавите крем сапуни, а продават обикновените(Без крем) .
Имам купон за лютеница, ако някой го иска да пише, ще му го пратя.

# 1 551
И глицериновите ги няма от месеци - заедно изчезнаха.
Така е, няма ги отдавна, и за тях си тъжа, вярно е Соулче.

# 1 552
Аз съм с чувствителна кожа, а лидлската мицеларна вода много добре ми понася.
Искам само да кажа, че и аз съм много доволна от нея. Hands Plus1 Не знам колко пари е, защото ми я подариха, но е факт, че се отразява добре на кожата ми.

# 1 553
  • Sofia
Аз съм с чувствителна кожа, а лидлската мицеларна вода много добре ми понася.
Искам само да кажа, че и аз съм много доволна от нея. Hands Plus1 Не знам колко пари е, защото ми я подариха, ...
И от мен глас за мицеларната вода, синята за нас с щерката. Simple Smile

# 1 554
Вчера взех буркан на РС лютеница с бял боб за проба( цена около 2.70). Лютеницата е хубава, но боба е доста твърд/недоварен-да си знаете .

# 1 555
  • Пловдив
Вчера взех буркан на РС лютеница с бял боб за проба( цена около 2.70). Лютеницата е хубава, но боба е доста твърд/недоварен-да си знаете .

Бях взела преди около година и нещо - същото беше и тогава. Мислех да я ползвам като гарнитура към печено месо, но се оказа много несполучлив продукт.

# 1 556
Здравейте, имам въпрос за спортните/планински дамски сандали от 2.06. - удобни ли са, анатомична ли е стелката, издръжливи ли са за всеки ден? Ако някой си е вземал, моля да сподели мнение Blush

# 1 557
  • Асеновград
Здравейте, имам въпрос за спортните/планински дамски сандали от 2.06. - удобни ли са, анатомична ли е стелката, издръжливи ли са за всеки ден? Ако някой си е вземал, моля да сподели мнение Blush
В Лидл пускат най различни дамски сандали които продават за спортни/туристически. Има модели затворени има и отворени. В годините съм улучвала и много хубави- и удобни и здрави. Но съм имала и такива които изкарват два месеца и са за боклука. Мериш на място и преценяш. Еднозначен отговор няма.

# 1 558
Чушките пикильо при нас са се появили, но отново само нарязани.

# 1 559
Кора яйца, 30 бр ...10 лв!

Общи условия

Активация на акаунт