Pandora - Тема 7

• 43 845
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
За немската пандора по спомен не тръгваш с код на държавата - махаш го и после виж следващата номерация дали е код на мобилен (на превозвача) или стационарен/регионален и как  се декодира
Евентуално википедия може да помогне  -
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_dialling_codes_in_Germany

Скрит текст:
бтв на превозвача който ползвам след кода на държавата първите 2 цифри са 15 и сложих тях като код и захапа останалото и го разпозна без проблем, ама искаше малко въртене и чудене

# 616
  • Down south
Цитат
Пак да измрънкам за немската Пандора - ми, не става
Пробвай с тукашната Hug
Какво търсиш? Давай да го търсим и тук.

@Silverstone
Цитат
Ходих до мол Б-я и купих последният,който търсих за подарък.Покрай него взех и за мен един
Показвай, само с разказване не става Blush

# 617
И аз чакам намаленията в нашата Пандора, да видим дали нещо ще харесам, макар че всеки път избеснявам от създадения хаос. Най-редовно още сутринта при самото обявяване на аутлета половината артикули липсват! И не е, защото са изкупени в първата секунда. Вероятно продавачките заделят изгодните и хубави талисмани за себе си/за подарък, а други бижута са изчерпани от месеци, но все пак са обявени в намалението - за бройка ли или за да отидеш, да няма, това, което искаш, но да разгледаш и да вземеш друго, не знам и не разбирам... По система все излиза, че има някакви бройки еди-къде-си. И ме препращат от един мол в друг. Една година помня, че с мъжа ми обиколихме софийските магазини Пандора в търсене на едни обеци орхидеи и ни препращаха от обект в обект, понеже по система "имало бройка", но като отивахме на място, всъщност нямаше и казваха, че от месеци са изчерпани... Писах даже гневен имейл на Пандора след цял ден размотаване и отговорът им беше супер нагъл - били свършили обеците, докато сме се придвижили до Мола, при положение, че продавачките твърдяха, че от месеци не са имали този артикул. Joy Изобщо пълен цирк и се бях зарекла, че повече няма да си го причиня. Проверявам в първия Мол до нас и ако ги няма - такъв ми бил късметът. Организацията им е просто потресаваща.

# 618
  • Някъде там
Със сигурност имат начини да си уреждат нещата, ето клипсовете, които поръчах с click and collect са платени към онлайн магазина, а ще ги взема (ако не ми мине котка път утре) от физически магазин, обаче ако отидеш просто така да предявиш рекламация явно им е по-лесно да те отсвирят.
Не мога да не споделя най-новата си придобивка 🙂 взех си днес клипсовете и много си ги харесвам, а и цената на която ги взех беше чудесна 38€ за двата при 39€ редовна цена на единия

Разкош.
Много ми харесва ръката на Хамса Simple Smile

# 619
Сладкодъвка, пиши номера на превозвача, двата, с които съм работила, имат към адреса представен номер, който да се ползва, в случай, че сайтът не приема личния ти български номер.

# 620
  • София
През последните две години намаленията в Пандора са започвали на 06.01.
Да попитам някой има ли или виждал ли е новата кутия на Пандора за бижута?В сайта не я намирам,само във ФБ страницата.

# 621
  • Марс
Аз я имам.

# 622
  • София
Доволна ли си като качество?

# 623
  • Марс
Ами доволна съм, може да се види на живо в някой от магазините.

# 624
  • HH
В немската Пандора от днес има 20% допълнително на намалените неща. Аз поръчах една гривна и два талисмана 🙈

Да кажа, че си си направих фейк регистрация, за да видя това с телефонният номер. При самата регистрация иска потребителско име и парола, после вече като влезеш в профила, полето за телефонен номер даже няма звездичка и не е задължително Wink Успех

# 625
Преди 10 дни си върнах гривната за смяна понеже се разкопча за 5 дни 3 пъти и много лесно се разкопчава като я натисна. Сега получавам че ми е неоснователна рекламацията и че нищо и нямало и ми я връщат … От Silvercourt е

# 626
  • Марс
Продай я и си купи нова. За пореден път гаранция в БГ не се спазва. Успех.

# 627
Телефонния номер (Пандора ДЕ) е задължителен за доставката - при мен е изписан така: 15258704350 (без код за държава и без нули отпред, този специално е на превозвача, който ползвам).

# 628
  • BG-DE
Току-що пуснах 2 поръчки към немската Пандора но понеже се оказа, че кодът за -20% действа еднократно за профил втората я пуснах на името на ММ, който разбира се няма профил 😊 и просто попълних формата за доставка нарочно с бг телефонен номер нямаше никакъв проблем и си поръчах.

# 629
Продай я и си купи нова. За пореден път гаранция в БГ не се спазва. Успех.
Едва ли ще си и взема парите а гривната е носена 5 дни няма шанс да я продам и да дам отгоре пак пари … мн съм разочарована нещо от този сайт …. Гривни за по 200 лв пък никакво качество

Общи условия

Активация на акаунт