Pandora - Тема 7

• 43 836
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
Продай я и си купи нова. За пореден път гаранция в БГ не се спазва. Успех.
Едва ли ще си и взема парите а гривната е носена 5 дни няма шанс да я продам и да дам отгоре пак пари … мн съм разочарована нещо от този сайт …. Гривни за по 200 лв пък никакво качество
Така е, за тези пари беше редно да не е необходимо да си купуваме осигурителни верижки, за да си пазим гривните и талисманите. И то дори с тях не е сигурно на 100%.
Една позната имам - стюардеса, голяма фенка на Пандора. Купувала си е талисмани от къде ли не. Един ден на летището гривната й се разкопчала, барабар с осигурителната верижка на винт, която очевидно също се е развила и увиснала от едната страна и всички талисмани в различни посоки... Почнала да ги събира, някои дори били паднали в някаква шахта, та трябвало да развиват решетката и да ги вадят от там. Приключение. И наистина е срамно, че са с такова качество... Но щом има зарибени будали като нас, които ги купуват, сигурно решават, че могат да си позволят всичко. Joy

# 631
Сладкодъвка,здравейте брах същите ядове с поръчката в немската Пандора.Поръчвам чрез GGBG ,това ми е пета поръчка и днес заради полето с номера изпуснах клипс.Най-накрая влязох в сайта на GGBG и написах номер за контакт в немския им офис +359894484488.Този излиза и като потъриш офиса в Google maps.Е получи се ,завърших поръчката и е приета,чак изпращане.Пробвайте,успех

# 632
  • BG-DE
Наистина е много неприятно това с откопчаването на гривните, аз така си загубих рефлекшън гривната☹️ Сега съм на вълна клипсове и като чета мненията на потребители то няма модел, от който някой да не се оплаква, че му се откопчава или че го е загубил ☹️
Затова сега съм си харесала една гривна от най-новите модели но ми се иска да я видя на живо, че плетката нещо странна ми се вижда и ме е страх дали няма да се пречупва🤔

Последна редакция: чт, 05 яну 2023, 18:50 от Menerva

# 633
  • Лайпциг / Перник / София
Анджела, не може, миналата година правих опит и ми казаха, че са различни магазини (юридически лица) и сигурно е така, защото ангелчето, което чакам в момента идва от Белгия, а е купено от немския онлайн магазин.
Аз лично съм и заменяла и поправяла и връщала закупена стока онлайн, в най-близкия до мен физически магазин. Може и да е до провинция, нямам представа, но аз нямам никакви оплаквания от такова естество.

# 634
Георгиева, в събота ще ходим да правим рекламация на гривната на племенничката и, като те чета, се притесних. За месец носене се е разкопчавала поне 5 пъти. Даже предния ден детето се е притеснило, че я е загубило, но е извадило късмет и я е намерило в леглото си

# 635
Цитат
@Silverstone
Цитат
Ходих до мол Б-я и купих последният,който търсих за подарък.Покрай него взех и за мен един
Показвай, само с разказване не става Blush
Явно не съм го написала разбрано.За мин.година ставаше дума.Мисля,че първият уикенд на януари имаше намаление.Тогава ходих до мол Б-я в голям студ.Сега е доста топло за сезона,няма и намаление още.Тогава сложих снимка.Иначе ще атакувам пак и тази година,какво се мотаят с това намаление?Много е тъпо да тичаш от магазин до магазин,ако няма всички талисмани.Проблемът тук е,че сме малък пазар и зареждат малки количества.Много ми беше смешно,когато търсих за дъщерята определен талисман от серията на ''Хари Потър''.Имали много,но свършили.Оказва се,че ''много'' били три бройки.Rolling Eyes В магазина на бул.''Витоша'' се похвалиха.Първо го търсих в Ринг мол.Нямаха.Провериха в системата и показа,че го имат на Витошка.Отидох веднага там.Казаха,че нямат.Отговорих,че имам информация за 1бр.Ами имали,но го пазят.Много грозно беше.Оставих си телефона и след два дни се обадиха,да отида да го взема.Не знам как така някъде пазят,на други места,дори не казват къде може да се намери определено бижу.На ЧП ми казаха в мол София за определено Мурано,че го има на Витошка.Така отидох направо без лутане и разкарване из целият град.

# 636
Ох, точно за "Хари Потър" го играх същия филм. Нямаме я гривната, не знам дали ще я имаме, кога ще я имаме, ама тя е скъпа, не знам си какво. Изобщо не ми помагат да съм им клиент.

# 637
  • София
Тази вечер минах през Пандора в МОЛ София.Надникнах отвън,но кутията за бижута не я видях.Имаше хора и не ми се чакаше.Наумила съм си да се сдобия с нея.

# 638
  • Марс
Ами аз като ходих попитах и я извадиха, не беше изложена.

# 639
Момичета, благодаря за отзивите по моя проблем. Вчера не смогнах да чета и да се занимавам пак с немската Пандора, но сега бебето спи, така че ще пробвам пак. Преди да ви пиша опитах всичко, изброени от вас, включително и българския номер на ГГБГ. Просто след въвеждане или свети в червено и иска телефон, или не свети, но другите полета остават неактивни и така, скъса ми нервите. Само номера с изписването без немския код не съм пробвала. Иначе имам регистрация, аз влизам, регистрирам се и след това опитвам да направя поръчка. Както и да е, да не ви занимавам повече. Ще пробвам пак, пък ако не стане - здраве! Благодаря ви още веднъж Flowers Hibiscus

# 640
  • Down south
Сложи какво търсиш тук. Ще погледна, дали го има.

# 641
  • BG-DE
Сладкодъвка, просто нямам обяснение защо при теб така се получава, вчера моята втора поръчка без регистрация, с бг номер си мина без проблем Thinking Единственото, което е по-различно е IP адреса,  така че освен да пробваш да го смениш с VPN Blush. А, всъщност след като имаш регистрация защо пак попълваш адрес, при мен той си излиза автоматично?

# 642
Забравих да споделя и проблема с адреса.Преди 2 седмици получих поръчка от испанската пандора.Вчера като влязох в немската,опционално излезе като втори адрес и този на испанската, при условие че само имейла ми е един и същ,а паролите различни-за испанската иска и букви  в нея.Дори и да избирах немския адрес,пак в част от  полетата попълваше данни от испанския адрес.Ядосах се,изтрих всички адреси и ръчно отново въведох немския отначало,както е в GGBG- чрез тях поръчвам.Попълних и въпросния техен номер и стана.Днес влизах в испанската пандора там стои само техния адрес - странна работа

# 643
  • през девет земи в десета, в едно царство-господарство
идвам само да кажа, че в сайта на немската Пандора има допълнителни 20% с код extra20 на бижута в разпродажба Simple Smile

# 644

Ето, приема бг номера и до там...нямам нерви повече, явно бъркам някъде, но не знам къде. Адреса е въведен в профила ми и от там го взима...освен нещо да съм объркала, не знам. Писна ми. Daylily, опитвам да поръчам това

и това

Общи условия

Активация на акаунт