Pandora - Тема 7

• 43 838
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
  • Лайпциг / Перник / София
И в Германия закупено онлайн бижу не може да се връща/рекламира във физически магазин.
Напротив, в Германия може!
Честита и Успешна Нова 2023 Година на всички Simple Smile

# 601
  • BG-DE
Анджела, не може, миналата година правих опит и ми казаха, че са различни магазини (юридически лица) и сигурно е така, защото ангелчето, което чакам в момента идва от Белгия, а е купено от немския онлайн магазин.

Последна редакция: вт, 03 яну 2023, 10:44 от Menerva

# 602
  • София
След като Silvercourt е официалният online магазин/представител на Pandora не би трябвало замяната на продукти във физическите магазини на Pandora да е проблем.Това е на теория,на практика е различно.
Не помня дали съм писала,но преди време попитах в магазин на Pandora,този на Витошка,за почистване на бижута.Почиствали само продукти закупени от техните физически магазини.Оказа се,че трябва да си пазя документите,с които са за купени за да докажа откъде съм го направила.Това вече ми дойде в повече при положение,че услугата е платена.

# 603
  • Deutschland/HE
Menerva и Ангела и двете сте прави май. Преди две години имах проблем с камъка на един пръстен купен онлайн в Германия  и писахме на Пандора, те ни пратиха в избран от нас магазин и там ми дадоха нов пръстен.

# 604
  • BG-DE
Със сигурност имат начини да си уреждат нещата, ето клипсовете, които поръчах с click and collect са платени към онлайн магазина, а ще ги взема (ако не ми мине котка път утре) от физически магазин, обаче ако отидеш просто така да предявиш рекламация явно им е по-лесно да те отсвирят.
Не мога да не споделя най-новата си придобивка 🙂 взех си днес клипсовете и много си ги харесвам, а и цената на която ги взех беше чудесна 38€ за двата при 39€ редовна цена на единия

Последна редакция: вт, 03 яну 2023, 20:28 от Menerva

# 605
Момичета, някаква информация за намаления в България? Проверявам всеки ден онлайн, защото така пазарувам, но няма нищо. И въпрос към дамите в Германия - искам да поръчам от немската Пандора, но явно не въвеждам правилно формата на телефонния номер. Има ли разстояние между цифрите? Все ме връща на това поле...

# 606
  • BG-DE
Не, няма разстояние, въвеждаш +35988.... и виж дали не е останал +49, трябва да го изтриеш.

# 607
Само с плюс не бях пробвала, безсънието ми е изпило мозъка Stuck Out Tongue Winking Eye Като ме остави бебето ще опитам. Благодаря, Menerva Flowers Hibiscus

# 608
  • BG-DE
И като поръчаш да не забравиш да се похвалиш 🙂

# 609
И аз чакам някакво намаление.Струва ми се,че мин.година,първият уикенд на януари имаше.
Ходих до мол Б-я и купих последният,който търсих за подарък.Покрай него взех и за мен един.Беше много студено,адски вятър.

# 610
  • BG-DE
Снимка-а, снимка-а 😊 Искам да попитам някой ползвал ли е ултразвукова ваничка за почистване на бижута и върши ли работа?

# 611
Menerva, ако успея, ще поръчвам нещо за подарък. Лично аз не бих го носила - гривна и талисман на Star wars No Mouth

# 612
  • София
Снимка-а, снимка-а 😊 Искам да попитам някой ползвал ли е ултразвукова ваничка за почистване на бижута и върши ли работа?

Аз използвам, чудесна е.

# 613
Пак да измрънкам за немската Пандора - ми, не става. Въвеждам всичко и като стигна до телефона или пише с червени букви да въведа коректен номер или ако въведа български номер не свети, но останалите опции като опаковане, плащане и т.н. не са налични, не мога да продължа и това е! Ядосах се чак! Не съм индианец, пазарувам онлайн, и от чужбина съм поръчвала... какво е това чудо не знам! А гривната на Star wars и талисмана, който искам да поръчам са по 39€! Тук гривната е 159, а талисмана 119. Ще спестя доста, ако се преборя с тъпия им сайт, ама... както и да е. Утре ще се свържа с превозвача да помоля за съдействие. Пък дано и тук се сетят да пуснат някакво намаление, но не вярвам да ги намалят толкова, знаем за Бг Пандора 15, максимум 20% намаление.

# 614
  • BG-DE
Не мога да си обясня защо така ти се получава 🤔 и моята регистрация е с бг номер. Опитай първо да се регистрираш и после пазарувай 🤔

Общи условия

Активация на акаунт