Pandora - Тема 7

• 43 818
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
  • BG-DE
На мен и гривната и новото сърце ми харесват много но и според мен тя празна би била най-добре. Вчера видях новата гривна от валентинската колекция и изобщо не ми хареса. Верижката е куха, мисля, че плетката се нарича popcorn, страшно лека и имам чувството, че ако се сложат няколко по-тежки талисмана ще се счупи. Махнах я от уишлиста 😊

# 661
Дано това е краят на моята "драма" със странната гривна, която се опитвам да харесам.
Сърцето, което върнах не можа да ме грабне, новото май е с една идея по-добра опция?
Какво ще кажете?

Аз ще кажа,че и двете сърца много ми харесват.😍Което и да избере човек все е красиво.

# 662
  • Down south
Да, гривна е странна и твърде лека,  от там идва "проблема" Joy
Все още мога да я върна, но взех да се привързвам към нея, а и това сърце е наистина красиво. Определено по-красиво и ефектно от предишното.

Взимайки поръчката вчера, видях още нещо от новата колекция, което мисля, че ще купя
Engravable Heart Tag Dangle Charm

# 663
Сигурно сте видяли, че в нашата Пандора има намаление, ама сайта на Silvercourt е плачевен, както винаги. Grinning Ще видя дали ми се ходи до някоя софийска Пандора.

# 664
А докога са намаленията в магазините им? Че имам пътуване в събота

# 665
  • Пловдив

И онлайн на silvercourt.bg.
Нищо интересно за мен,  предвид намалението в Германия...

# 666
Аз се сдобих с това пръстенче от намалението. Отдавна го бях набелязала, супер нежно седи.

# 667
Абсолютно отбиване на номера и подигравка е бг намалението!Да не кажа,че почти не видях такова.Адски жалки са.
Bubolita88,честито!Наистина е много фино и нежно пръстенчето.

# 668
  • София
Ох, и аз съм на мнение, че е жалка работа това намаление.
Нали ми се посъбуди пандорският мерак, разчитах че нещичко
ще си избера. Да, ама не, нищо не ме възпламени. Smiley

# 669
  • BG-DE
Хвърлих от любопитство едно око на сайта на Силвъркорт и така като гледам същите неща като в немската Пандора са намалени но, за съжаление, някои цени са по-високи като например клипсовете, които взех от немската за 19€ тук са 55лв. 🤔 но като цяло и цените са същите, е няма ги допълнителните 20% но и в немската не ги пуснаха от самото начало.

Последна редакция: пн, 09 яну 2023, 22:41 от Menerva

# 670
Момичета, съгласна съм с вас, тотал щета е намалението тук... За първи път не си харесах абсолютно нищо, да не говорим, че и цените хич не са като за аутлет. Пълна скръб.

# 671
Аз погледнах немската и английската Пандора и точно пръстена набелязах, даже тук е една идея по-евтин, което ме учуди. Иначе наистина е супер слаба работа.

# 672
  • Down south
Напомням, ако някой иска нещо от тукашната (САЩ) Пандора или от https://www.ruelala.com
*Сладкодъвка* е връзката.
Имам нейна поръчка, така че ако някой иска нещо ще го донеса и изпратя на  нея.
Средата на пролетта, ако можете да чакате толкова Simple Smile

# 673
  • Някъде там
Аз се сдобих с това пръстенче от намалението. Отдавна го бях набелязала, супер нежно седи.

И аз съм го набелязала, може ли снимка как стои на живо Simple Smile

# 674
Искрица, пратих на ЛС, че ме е срам тук да качвам моите некадърни снимки. Явно се справяте по-добре от мен със снимането.

Общи условия

Активация на акаунт