Pandora - Тема 7

• 43 817
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
  • София
И аз съм го набелязала, може ли снимка как стои на живо Simple Smile
Аз го нося между два други и може би на това се дължи изтъркването, което се получи, но все пак да имате едно наум. И от двете страни го има. Не успявам да прикача и двете снимки. Ще чакам някой да пише след мен и ще кача и другата Simple Smile

# 676
Супер, ще се радвам да видя как седи в комбинация с други пръстени.

# 677
# 678
  • София
Здравейте! Има ли някой такова колие - има ли минуси?

# 679
  • BG-DE
Имам го но не го нося често, защото много бързо потъмнява и след всяко носене трябва да го чистя нещо което не се случва с другото ми, което е snake chain, нося го непрекъснато и му няма нищо. Но това може би си е само мой проблем, иначе е много хубаво. Вижте и мненията на хората в сайтовете на английската, немската или друга Пандора.

# 680
  • BG-DE
Извинявам се за двата последователни поста но вчера поръчах едно пиленце, което вече не искам 🙄и имам молба към Анджела, която е връщала поръчан онлайн продукт във физически магазин (немската Пандора) да ми обясни как точно става, (може и на ЛС) парите могат ли да върнат по картата или кеш. Благодаря предварително.

# 681
  • Лайпциг / Перник / София
Извинявам се за двата последователни поста но вчера поръчах едно пиленце, което вече не искам 🙄и имам молба към Анджела, която е връщала поръчан онлайн продукт във физически магазин (немската Пандора) да ми обясни как точно става, (може и на ЛС) парите могат ли да върнат по картата или кеш. Благодаря предварително.
В сайта е описано всичко относно връщането на стока. Оставям линк (вторият е конкретно за процедурата по връщане/замяна на стока - по пощата или в магазин на марката в Германия). Връщането в магазин става много лесно - в оригиналната опаковка и се носи фактурата, която е получена с пратката. Това е.

https://help.pandora.net/de/s/topic/0TO3i000000D4jGGAS/r%C3%BCcksendung-umtausch

https://help.pandora.net/de/s/article/Wie-kann-ich-etwas-umtausc … %C3%BCckschicken1

# 682
  • BG-DE
Много благодаря Flowers Bouquet

# 683
Здравейте, момичета! Бях много заета тези дни и не съм влизала тук. Идвам с отчет - въпреки, че се заканих да не се занимавам повече с немската Пандора, в крайна сметка успях да направя поръчка. След множество опити да поръчам чрез регистрацията накрая успях като гост. Въведох си всичко ръчно, само че ползвах друг имейл и стана, телефонният номер беше на превозвача, но не немски, а български. Пратката тръгва утре за България. По повод намаленията - гривната и талисмана, които поръчах бяха намалени на 39€. С допълнителната отстъпка от 20% паднаха на 31,20€. Така, за 62,40€ ще имам и двете неща. Тук гривната е намалена от 159 лв. на 109...А, доставката от Германия ще ми струва цели 2,99 лв.После и за Еконт 4-5 лв. и драмата приключва. Така за около 130 лв. ще имам всичко. Нямам думи за тукашната Пандора, гледах в Силвър Корт онлайн, защото знаете, в наше село Пандора няма. Ми не харесах нищо, но аз съм и странна, купувам само гривни, не си падам по талисманите.
София, специални благодарности за предложението ти да пазаруваш вместо мен Flowers Hibiscus Много мило, наистина Simple Smile ( а към теб и твоите постове имам афинитет, дъщеря ми се казва София Blush). Благодаря още веднъж!

# 684
  • Някъде там
Благодаря,че ми показахте как стои пръстена.
Още го обмислям,  колебая  се между него и ето този
Харесах си и няколко талисмана.
и тази осигурителна верижка.

# 685
  • BG-DE
Този пръстен със сърцето е много по-хубав, поне за мен 😊 Днес направих опит да върна пилето но пак ме отрязаха, артикули взети от разпродажба не можело да се връщат/заменят във физически магазин ☹️ Обаче пък си взех един много симпатичен шарм с подкова, калинка и детелинка и понеже ми се падна 10-та покупка си взех и висулка подкова като подарък.

# 686
  • София
Menerva, честито! Снимки нещо? Smile

*Сладкодъвка*, жива и здрава да е малката ми съименичка!
Нали знаеш какво означава името София? Heart Exl

# 687
  • BG-DE
Благодаря 🤗

Последна редакция: пт, 13 яну 2023, 21:12 от Menerva

# 688
  • София
Menerva, прекрасни са! С много здраве ги носи! Flowers Four Leaf Clover

# 689
Благодаря, Sophia L.! Знам, разбира се, много внимателно ѝ избирахме името, въпреки, че я сънувах с друго име, едната ѝ баба също. Аз почувствах това име и ето, имаме си София на 1 г. и 3 месеца Blush Имам и голям, голям батко - на 18г.Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт