🤍 Ергенът 🤍 Сезон #1 🤍 тема #11 🤍

• 74 874
  • 1 370
  •   1
Отговори
# 165
Нищо странно не виждам в подарения сватбен хербарии от Деница.
Напротив, това е на късмет, т.е. искрено пожелание на човека, на когото го подаряваш да се ожени.
Плюс това, Виктор го каза в едно интервю, че това много го е трогнало.

# 166
Според мен този букет е бил в кутия, едва ли Деница го е носила по целия път в ръка, готов за поднасяне, че да ѝ се смеят останалите.

# 167
  • Пловдив
Да побутна темата Simple Smile
Точно една година разлика! Дали е случайност?!?

с участието на Александра Гърдева - 03,01,2022
https://nova.bg/news/view/2022/01/03/351945/%D0%BF%D1%80%D0%B5%D … 1%81%D0%B0%D1%89/

с участието на Христиана Парова - 05,01,2021
https://nova.bg/news/view/2021/01/05/310467/%D0%BF%D1%80%D0%B5%D … -%D0%B8-covid-19/

И внимавайте с изказванията, цитират ви в доста сайтове. Wink

# 168
И на мен ще ми е интересно да вкарат нова участничка. Даже скоро си го мислех и се надявам да го направят.

На Виктор му дойдоха прекалено емоциите на Блага. Така съдя по разговора му с Дениз. А и според мен той е такъв тип мъж, че търси по-организирана и стабилна жена от него.

# 169
Да побутна темата Simple Smile
Точно една година разлика! Дали е случайност?!?

с участието на Александра Гърдева - 03,01,2022
https://nova.bg/news/view/2022/01/03/351945/%D0%BF%D1%80%D0%B5%D … 1%81%D0%B0%D1%89/

с участието на Христиана Парова - 05,01,2021
https://nova.bg/news/view/2021/01/05/310467/%D0%BF%D1%80%D0%B5%D … -%D0%B8-covid-19/

И внимавайте с изказванията, цитират ви в доста сайтове. Wink

Сладурка! И как я подбутна темата с тези претоплени манджи?! Stuck Out Tongue Winking Eye
Влиза някой в дванайсет без пет в полунощ и ни дава дневната сводка. Ами ние, любопитните зрителски организми, вече сме напълнили сто теми творчество и е малко късно да овладяваме изказванията.  Blush
Каквото беше, беше, надявам се със същите хора, дори с различните им мнения пак да се срещнем тук.

# 170
Днес се замислих, ако бях на мястото на Виктор и реших да представя новото гадже от Ергенът на роднините си на някое семейни празненство примерно кръщене на племенник. Коя бих избрал на базата това което знам за тях от негова перспектива?

Деница- всъщност доста представителна, умее да комуникира културно, има си добра работа. Но ако вляза с нея, всички ще си помислят, "защо е довел майката на гаджето?"

Дениз- вижда се че се опитва да е дама, добре изглежда но всеки негов чичо сигурно я е виждал разчекната във вестник Уикенд как си маже с мед частите.

Блага-симпатично миньонче, но милата,може би заради инсулта лошо е да се подигравам вече но ...сигурно ще му се трие в крачола като разгонена котка а после ще го дърпа за ръкава с въпрос " Мило, а кога ше хвърлят букета?"

Марта- всички знаем, мъжете я харесват, но на всеки ще обяснява за бившия, щерката, а като му отпусне края ще говори на всички на "брат".

Люси- коя беше тая?

Виктория- о да, ще влезе в помещението като Екатерина Велика, но ще сканира с очичките всяка дреха и аксесоари на присъстващите. А когато реши че това не са топаджий ще направи физиономия на помирисала ако.

Алекс- Остава тя, да,красива, скромна, Флюбена. Няма кой друг.
Но горкият Виктор не знае че само тя да дочуе че лелите му нещо я обсъждат зад гърба и, ще излезе насред ресторанта, ще проточи шия и ше вресне "Ако искате да ме питате нещо, кажете ми го в лицетооо"

Завесата пада.

Последна редакция: ср, 04 май 2022, 10:17 от masala

# 171
Това беше добро. Simple Smile

Аз Александра на кръщенето по-скоро си я представям така: първо ще се опита да надпее попа, после ще му се скара, че я игнорира и не иска да си говори с нея на окултни теми, обиждайки я на еретичка и опитвайки се да я поръси със светена вода, за да изгони дявола от нея, а накрая ще изпадне в истерия, защото бебето я е напикало.

Опитах се да си представя Венета на това същото кръщене, но ме хвана страх и се отказах.

# 172
Без да се опитвам да го играя адвокат на дявола, не мисля, че Александра изпада в такива състояния в ежедневието си. В предаването цялата обстановка е натегната и всичко е толкова преувеличено, а и липсата на изход и усамотение допринасят за изкарването на най-лошото от човека. За справка - всички извън предаването изглеждат много по-добре, вярно е, че са нагласени и филтрирани по снимки, но като гостуват при Цитиридис примерно го няма това изтерзано изражение, което имат в предаването. Живот и здраве да видим и Люса на диванчето му тази седмица, убедена съм, че и тя няма да изглежда толкова крива. А при нея наистина се вижда как злобата вътре я е загрозила, ако сравним как изглеждаше в петък и как в първи епизод.

# 173
Човек ,който рева в предаването по повод знаете какво ми  е странно да се снима така.Може и само аз да съм на това мнение,нз Grinning Това е Вики т*пото,ако не личи Grinning
Скрит текст:

# 174
Не мисля, че е удачно да се поставят на една равнина опит за изнасилване и опит да изглеждаш секси. Също както не беше удачно да се смята, че щом Елвира е девствена, не може да се облича по-предизвикателно за нечий вкус. Но това е моето лично мнение. Предлагам да не задълбаваме в тези теми, че тъкмо напрежението тук затихна.

# 175
Това беше добро. Simple Smile

Аз Александра на кръщенето по-скоро си я представям така: първо ще се опита да надпее попа, после ще му се скара, че я игнорира и не иска да си говори с нея на окултни теми, обиждайки я на еретичка и опитвайки се да я поръси със светена вода, за да изгони дявола от нея, а накрая ще изпадне в истерия, защото бебето я е напикало.

Опитах се да си представя Венета на това същото кръщене, но ме хвана страх и се отказах.
Венетка накрая пльоснала се в купела, размахва чаша и ръси "благословии".

# 176
Човек ,който рева в предаването по повод знаете какво ми  е странно да се снима така.Може и само аз да съм на това мнение,нз Grinning Това е Вики т*пото,ако не личи Grinning
Скрит текст:
А какво друго да направи детето?! Как да провокира интерес към нея си иначе

# 177
  • Stuck in a moment
Ето го Виктор за една модна къща. Как го харесвате повече, преди или сега, в предаването?

# 178
В Марети 😂

# 179
На Вики студентката и Ния Косара гледам все едно са ми деца, не ми се извърта по никой начин клавиатурата да напиша тъпи. Ами малки са,... две будалета с нулев опит, дето са се намърдали сред комерсиални, сексуални и разтропани хиени, с които да оспорват един момък .
Аз като си спомня какъв балък бях при срещи...Одилия май писа, че искала да е млада и да стартира сега.
Хич не ща да съм по-млада, то е рев, сърцебол, любови, разлюбвания, после бременности трудни, че раждания и те, изобщо цялата въртележка от диалектиката на живота...
Сега само зрител, децата сами се гледат, че и акъл ми дават. Точно си е всичко.

Затова съм и по-благосклонна към двете момичета, отколкото към останалите героини.
Вики се влюби напълно чистосърдечно в баткото и се спече  реципрочно, когато той  реши да и засвидетелства внимание. Абсолютно детски наивитет  - всеотдайност в спортните игри, скромност до безмълвие по срещите, глупав опит за диалог..
Ния Косара го играеше по-опитна и непристъпна, приспа едва ли не Виктор от скука, докато нищеше екзистенциализми със сложни фрази и се правеше на голяма.

Хич не му бяха в таргета и двете , а и мястото им изобщо там.
Не мисля, че имат доказани дефицити поне те двете.
А и аз съм на принципа на Омар Хаям - предпочитам да търся хубавото у някого, лошото той сам е в състояние да си го покаже.

Общи условия

Активация на акаунт