🤍 Ергенът 🤍 Сезон #1 🤍 тема #11 🤍

• 74 896
  • 1 370
  •   1
Отговори
# 180
Мисля, че това видео от Викторовата рекламна кариера не е споделяно.
Не е Маретките. Парфюмерия е.

https://www.instagram.com/p/Ca-sKT_IMTt/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

https://www.instagram.com/tv/CZUJf2jI5kz/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

# 181
Колко от момите реално са влюбени във Виктор? Аз се сещам за 3 - Зори Джи, Благовеста, Александра. Другите просто се упражняват на тема флирт. Т.е. самия Виктор е успял да привлече 3 от 22 момичета, което си е много малък процент, 13,6% му е успеваемостта. 

# 182
Ето го Виктор за една модна къща. Как го харесвате повече, преди или сега, в предаването?
Скрит текст:
Ахахаха, толкова е смешен тук, кривичък такъв, неестествена поза и краката му изглеждат къси. Все едно се готви за онова предизвикателство дето се поливаха с кофа студена вода. Много кофти снимка, ама не е у него вината. Сега по-наперено гледа, по-повече му отива Hug

# 183
  • Варна
Вече ми е все тая кой ще печели и кой ще ходи при Цитиридис. Що-годе интересно ми е с кого е понастоящем Викторчо, но и този ми интерес е със затихващи функции.

В края на предходната тема посочих наблюдения и съответно извод, че може би Виктор и Александра са двойка вмомента, но покрай разгорещената дискусия кога е нормално да се раждат деца, никой нищо не изкоментира по моята теория. Grinning

# 184
Лейдизон са пуснали анкета. Показвам резултатите до момента.

# 185
Човек ,който рева в предаването по повод знаете какво ми  е странно да се снима така.Може и само аз да съм на това мнение,нз Grinning Това е Вики т*пото,ако не личи Grinning
Скрит текст:
А какво друго да направи детето?! Как да провокира интерес към нея си иначе

За какво й е да правокира пък интерес, не мога да разбера? И чий интерес се търси, питам аз...
Не може ли да си тика там живота...като нормалните хора.

Ма къде отидоха нормалните ве...пак да запитам аз. Все изкилиферчини...аааа...

# 186
Мислите ли, че може Питонова да е човек на Бтв? В смисъл поставена там в роля за да спечели, и да се държи по сценарии. Все пак им е познато лице от МШ. Защо им е да я взимат в Ергенът просто за да трупа слава?

# 187
Колко от момите реално са влюбени във Виктор?

Сериозно ли питаш? Нито една. Simple Smile

# 188
Аааа.. Блага!! Bowtie

# 189

В края на предходната тема посочих наблюдения и съответно извод, че може би Виктор и Александра са двойка вмомента, но покрай разгорещената дискусия кога е нормално да се раждат деца, никой нищо не изкоментира по моята теория. Grinning

Може ли пак да повториш конкретнита наблюдения. Аз уж всичко чета, но тарапаната съм го пропуснала.

# 190
Мислите ли, че може Питонова да е човек на Бтв? В смисъл поставена там в роля за да спечели, и да се държи по сценарии. Все пак им е познато лице от МШ. Защо им е да я взимат в Ергенът просто за да трупа слава?

Честно казано не го вярвам. Доколкото помня тя в МШ стигна до някъде с преписване. Постоянно гледаше какво правят другите и се опитваше да направи същото.

# 191
Никой в никой не е влюбен, просто никой от там не може да преживее, че може да е малко по-нехаресван от някой друг , когото мисли за по-смотан от себе си и това пред цяла България. Ако шоОто не беше публично , а скрито с награда Виктор, отдавна всички да са се изнесли Joy

# 192
  • Варна
Скрит текст:

Може ли пак да повториш конкретнита наблюдения. Аз уж всичко чета, но тарапаната съм го пропуснала.

Пускам Simple Smile

Струва ми се, че е възможно Александра и Виктор все пак да са двойка след предаването, въпреки че масово се смята, че Виктор е необвързан.

Александра в Инстаграм все по-често споделя техни любовни сцени от предаването (на сторита), а поста от официалната страница на Ергенът, където се целуват страстно под дъжда, го беше лайкнала.

Сцената, в която танцуваха, докато Ева пее, също я беше качила на стори и го беше тагнала. От там си правя заключения, че със сигурност поддържат отношения след предаването.

Нещо повече. Алекс беше споделила в стори след някое от предаванията, че има човек до себе си, а дали е Ергенът, беше казала "Ще видите."

Мисля си - ако Алекс има друг партньор до себе си, а не Виктор, щеше ли толкова свободно да споделя и лайква техните любовни сцени, които в последно време зачестиха?

Други варианти са да лъже, че има партньор или въпросният партньор да е супер либерален...

# 193
Блага не знае къде се намира изобщо. Нещо се пречупи и в нея. Насиленият ѝ “смях” не се е чувал скоро. Дори взе една идея по-малко да ръкомаха говорейки.

# 194
В края на предходната тема посочих наблюдения и съответно извод, че може би Виктор и Александра са двойка вмомента
УжасТ, бляк, отписвам го, давайте следващия ерген 🤮

Общи условия

Активация на акаунт