🤍 Ергенът 🤍 Сезон #1 🤍 тема #11 🤍

• 73 000
  • 1 370
  •   1
Отговори
# 45
Хубава къща
Сама ли замръква в нея? Мен би ме било страх, особено в този район.

# 46
Diana,  според твоите усещания и прогноза Александра и Виктор заедно ли са?

Къщата и дворът на Деница са хубави, кучето и то, браво, ако това са нейният труд, идеи и пари. Не съм живяла в село, не зная колко бих издържала само на тишина, природа и красота, но се замислям в тази посока - да се пробвам някой ден.

# 47
Не мога на тихо място аз. То няма с кого да се скарам там бе Joy

# 48
Тук съм и аз - хем да се запиша в новата тема🌸, хем да се възмутя: Току що чух по фоново работещото тв страхотен фрагмент от “Княз Игор”. Викам си “Браво, най- накрая някоя качествена реклама, различна от дамски превръзки, слабително и менопауза. На швейцарски часовник може би или италиански автомобил висок клас?🤔” Заглеждам  се …И бум! Изненада) или пък не- кастинг за нов сезон на Ергенът🙃  “Ще вдигат левъла- мисля си потресена- с този Княз Игор, явно ще се търсят ИнтАлектОалки🤣, че бая хейт отнесоха настоящите “знаещи” девойки, а и не е ли актуален чалга- хит или поне рап- чалга, Денизи, Благи , Венети и ко , няма да се метнат😆”
Та така- да залагаме коя ще е новата локация, при обещаващата оперна прелюдия ? Аз за Ергенин няма да гадая, че тая сутрин упорито ми изскачаше Папи Ханс по всякакви канали….ПУ!Пу!😱

Последна редакция: пн, 02 май 2022, 15:18 от ellis

# 49
  • Варна
Папи Ханс в Италия 😜😜😜,
но той сериозно е спряган със сериозна приятелка.

# 50
Стефан А.Щерев - водещият на 100 процента будни. Той ще се дърпа, няма да иска, но ще му пратя лична подкана да се кандидатира.
За друг в момента не се сещам, заета съм интелектОално, а и съм си пила мелаНтонина против стрес от конкуренция.

# 51
Тук критикуваме как може момичетата от Ергенът да показват зърна - било то Алекс, било Дениз. Защо не обърнем малко внимание на мъжките зърна тогава? Защо някой не изкритикува Виктор, че се разхожда гол до кръста на плажа? Или може би пък мъжете по улицата през лятото, които до един се веят без горни дрехи? Защо стигматизираме женските гърди, като главното им предназначение е да изхранват новородени, но не и мъжките? Трябва да ги крием всячески ли? Не се притеснявайте, бе хора, зърната не ядат хора.

#freethenipples

# 52
  • Terra incognita
Aми, хайде и жените до една да веем гола гръд през лятото.
Аман от тези криворазбрани феминизъм и еманципация.

# 53
Копират Дж.Анистън сигурно,тази цял живот се вее по зърна по улиците. Joy
Благодаря за темата.

# 54
Aми, хайде и жените до една да веем гола гръд през лятото.
Аман от тези криворазбрани феминизъм и еманципация.
Напълно подкрепям, няма нужда в тема за обсъждане на едно елементарни реалити да се стига до противопоставяне на мъже срещу жени и да се спори по очевидни въпроси, които са ясни и на малките деца. Защо аджеба жените не можели да си развяват гърдите 🙄🙄🙄?

# 55
  • Пловдив
Diana,  според твоите усещания и прогноза Александра и Виктор заедно ли са?

Все тая Simple Smile Наслаждават се на момента.  Наслаждавам се на момента. Simple Smile

Зависи, дали старата любов на Виктор не се е намесила, дали Александра асоциира Виктор с кофти периода в имението. Ако са продължили, дали могат да живеят с кусурите на другия..... Ей такива битовизми, съществуващи във всяка двойка Simple Smile

Каквото и да е, моментната емоция им създава страхотни усещания, независимо от другото, за което има жени/мъже си мечтаят...дори за един такъв споделен  миг...

# 56
  • Terra incognita
Александра дали наистина ще съди Виктория след шоуто?

# 57
  • Вестерос
Съмнява ме

Мерси за темата 🌹

# 58
  • Terra incognita
А Вика си е заключила профила?! Хахаха

# 59
  • Пловдив
Александра дали наистина ще съди Виктория след шоуто?

Повечето зрители достатъчно и сипват (аз не съм си позволила, но определено споделям мненията на повечето)  Simple Smile
Но ако е наистина така както казва, има свидетели и снимков материал в изобилие. Ако има нерви да изтърпи щуротиите в съда....

На инфлуенсърите и другите с "нови" професии, давам страхотна идея - след предаването поканете някой от снимачния екип и направете интервю с него. Те там ще е някъде истината Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт