🤍 Ергенът 🤍 Сезон #1 🤍 тема #11 🤍

• 73 000
  • 1 370
  •   1
Отговори
# 30

В този сезон на Ергенът, виждаме точно това - хора на около 30/Деница, Алекс и пр., които вече осъзнават, че е дошъл преломният момент на "или правиш крачка, или оставаш на сегашното си положение завинаги" и няколко по-млади момичета, които търсят известност, която да им помогне в професионалното им развитие, което са избрали, а именно - шоубизнес. Не казвам, че Ергенът е отговорът, а просто каква е селекцията.
Е, хайде сега, все още деца могат да се родят и на 36-40, че и след 45. Моя приятелка роди на 45 съвсем здраво момченце. Не казвам, че това е идеалния вариант, но не мисля, че около 30 вече, ако не се хвърлиш с двата крака в родилното, значи "оставаш на сегашното си положение завинаги".
Не мисля, че нещата опират само до намирането на подходящ партньор.

Блага може би е получила някакви увреждания с този инсулт в тийн годините си.

Е, хайде сега. Не говорим за изключения, нали? Винаги има изключения. Чух за жена на 60, която е родила, но все пак аз говоря за принципа, а не за изключенията от него. С природата не можем да се борим, нещата са такива, каквито са. За съжаление, 40-те са началото на менопаузата, която става факт в 50-те (индивидуално е, но горе долу това са фактите). С други думи - 30-те е време разделно за предприемане на крачката да имаме или да нямаме деца. Решението си зависи от всеки сам за себе си. Между другото, това важи и за мъжете, освен ако не са баровци. Ако са баровци, може и на 70 да станат татковци. Wink

Последна редакция: пн, 02 май 2022, 10:47 от Odillia

# 31
Ох тея проповеди кой на каква възраст какво трябва да е постигнал, бият и най-тегавата и досадна проповед на Александра . Но сме  културни и няма да кажем лоши думички , просто ..скрол

# 32
Момичета, защо толкова мрачно настроение настана в тази тема? Само упреци между нас - много сме философствали, твърде насериозно сме коментирали, защо нападаме еди-коя си участничка, защо не нападаме еди-коя си друга...В по-ранните ни теми беше наистина коментарна дискусия, сега се захванахме със себе си и защо не споделяме възгледите си за живота. Вярно много се проточи това шоу.  Гледам американският Ерген е по стандарт 12 епизода, а тук вече са над 20.

# 33
Разбира се, че има случаи на родили жени и на над 45, и над 50 години, но, както бе споменато, въпросът не е само да родиш едно дете, освен ако не смяташ, че с това се изчерпва ролята на родителя. Трябва да си и в състояние да го отгледаш и възпиташ. Не всяка бременност е спокойна, не всяко дете е лесно (и не дай си Боже, без проблеми от различно естество), не винаги можем да сме сигурни, че това, което имаме на 45 ще го имаме и след година…. Израз на ограниченост е по-скоро избягването да се вземат предвид всички фактори.

Освен това, колкото и да е напреднала медицината, предпочитам да разчитам на природата, защото медицината само имитира това, което прави природата. Не менторствам, защото, в края на краищата, всеки носи последиците от своите решения, независимо дали са модерни или не.

Широкостроените хора не се впрягат на това, кой какво е казал, когато са уверени в своите избори. Нека да не си разтягаме локуми, колко сме модерни, а да не приемаме чужда гледна точка, колкото и да не ни харесва.

Последна редакция: пн, 02 май 2022, 11:03 от Tsugumi_

# 34
  • Варна
Благодаря за темата и да, не се палете чак толкова за тея глупости с възрастта. Когато почина първия ми мъж не бях много млада, но си намерих половинка, че и 7 години по-малък. С най-големите във формата имам 10 години разлика и скоро ще имам дете за първи път, така че за тях не е късно, изобщо.

# 35
  • Sofia
Докато ние тук се "дъвчем и си набиваме канчетата", участничките си гледат живота и "берат плодовете" на 5-те минути слава. То не било тоЛкоЗ зле, два-три месеца безплатна почивка в района на Фетие и Олудениз (едно от най-красивите и притегателни места на турската ривиера). Безплатна храна, алкохол, дрехи прически и грим, красива природа, премерен лукс, и безвремие.. Е вярно, враждебна и злобна среда, ежедневна борба за надмощие, и прекрасно място за "каляване" на характера. Известността си има цена и всеки от там присъстващите дава своя дан. Накратко,  всеки се излага според възможностите си. Simple Smile

П.С. Есме, благодаря за темата. 🌷

Последна редакция: пн, 02 май 2022, 11:20 от Crystal_Noir

# 36
  • Варна
Наистина е много красиво там, остават ми очите просто ❤️

# 37
Lemon Verbena,
Защото се преиначават изказвания и се модераторства над други потребители.
Не желая да вляза в нечий калъп на мислене, за да запазя добрия тон и гладкостта на темата. На неуважението отговарям с неуважение. Щом някой изопачава казаното от мен, аз няма да изпадна в паник атака или ще се надвиквам - методи на Ал., ще контрирам, защото мога.
Ничий тормоз не бих толерирала, имам си тийн вкъщи, и над жени тормоз не толерирам, жена съм. Не подкрепям никого от останалите в шоуто, нито една не ми е пример за подражание. Гурута не ми трябват.
Която иска да гони Виктор, все тая. Пък която си остави, халал да му е. Но явно не е с нея към днешна дата.

Tsugumi_,
Разбирам те, чета те внимателно, дано и други те разберат. Но едва ли ще са много. Виждам как си залепват / съотнасят казаното и го приемат като лична нападка .  
Едва ли не влизаме в темата специално, за да бутаме  душевното им равновесие, а не да коментираме участничките.
Твърде лично се приемат изказванията.

Аврора, аз също скролвам, отдавна не чета всички потребители.

# 38
A после Ергенът било безсмислено предаване… отражение на реалността, която тук, в тази тема, е още по- тегава. Направо неприятна за четене тема, натоварваща с присъди и ,,меродавни” мнения. Истински щастливият и удовлетворен от себе си човек не набива канчета, защото е себерализиран и това, само по себе си, не му доставя нужда да го прави.

# 39
Верно ли америХанския е 12 епизода??
Направо ще добия право на пенсия за прослужено време, докат дойде финалът Grin...и синко ще стане абитуриент...Joy

# 40
Чуждите са с по-малко епизоди. Нашият е повече като Биг Брадър, но на мен това повече ми допада. Ето, темите явно са от живота, щом толкова ги коментираме, че чак се караме.

Май 5-6 епизода остаха, мъчението скоро свършва.

# 41
Ама защо игнорирате и прескачате някои мнения на потребителки? Нали тея вътре, които игнорират досадната александра, й упражнявали тормоз? Или тук е друго?

И като сме толкова широкоскроени и доволни от себе си, не можем ли да приемем, че някои се палят лесно, други от малко, трети по много и това е част от забавното? Или и в това има изключение?

Същото ниво си е като в Ергенът. Марта наистина най-добре прави - мълчи и си живее живота.

# 42
  • Пловдив
Чешит, не чешит, любовта е сляпа и няма граници...
Случва се нещо много хубаво между Александра и Виктор....то си е усещане, химия и каквото там се нарича.... на мен ми е кеф да гледам как се развива тази емоция между тях...което е и целта на предаването Simple Smile
Малко трябва достойнство всички да приемат този факт.... вкл. и сценаристите и да дадат зелена светлина да се развие още повече....
Нито образование, нито години, нито знания, общи приказки, ще спрат страстта между двама души....все тая колко ще продължи..то си е тяхна работа...
Имаме страст в предаването, наслаждавайте и се....няма идеални Simple Smile

# 43
Българските телевизионери още търсят баланса в количеството. Като има токшоу, то трябва да е всяка вечер, като има сериал успешен, трябва да се изтиска до дупка. Като има реалити, ще дълго и многосезонно.

# 44
Деница показва къщата си отвътре и отвън:
https://ladyzone.bg/za-doma/gradina/denica-ot-ergenat-za-svoja-d … mnogo-cvetja.html

Общи условия

Активация на акаунт