🤍 Ергенът 🤍 Сезон #1 🤍 тема #11 🤍

• 73 056
  • 1 370
  •   1
Отговори
# 75
  • Sofia
Е, как да не ги харесаш, и как да не се влюбиш?! 😂
Скрит текст:

Желанията трябва да се изпълняват. 😊

# 76
Не вярвам на теориите, че Виктор е бил с бившата си или с някоя друга по време на шоуто.

Разказът за детето, че и сълзите в последния епизод, няма как да ги измисли човек, който не е минавал по този път. След шоуто да се събрали може, но пак не ми се вярва.
Причината, която даде за раздялата, а именно моделът на възпитание на детето, е нещо трудно преодолимо, когато човек иска да създава семейство. Отделен е въпросът дали фитнес инструктурата иска второ дете.

Отделно Виктор не показва огромни актьорски способности- личи си като харесва някой и обратното(нагледен пример Гергана). Няма как да изиграе ипривличането към Александра, то се вижда по погледа му само, че я харесва. Мъж във връзка не вярвам да се държи така по телевизията, ако му пука и малко за приятелката.

# 77
Благодаря за темата! 🌹 И аз се надявам тази седмица да си тръгнат две "дами". Твърде много го проточиха това реалити.

# 78
  • Варна
Людмила и Бонбонова.

# 79
Това със салоните за красота ми е любимо. Като знам какви високоинтелигентни разговори, граничещи с абсурда се водят там. Та по този повод, там където ходя, съм си изградила образ пълна противоположност на мен. Ей тъй, да има какво да клюкарят🤣

# 80
Говорейки по темата, не разбирам, защо някои потребителки се идентифицират с участничките или с коментари за тях?! Доволният от себе си човек не се впуска в оправдания и обяснения, не се опитва да убеди другия и най-малкото, коректно използва думите му и избягва неуместния тон.
Скрит текст:
Въпрос на взаимно уважение. А този, който уважава себе си, уважава и другите.
Така че, никой не се интересува от пишещите в темата, не съм забелязала да се приканва и към килийно обучение, а ако някой мисли себе си за човек над природните закони - това не е предмет за обсъждане тук, мисля Simple Smile

Удовлетвореният човек излъчва това, няма нужда да го доказва и да дава отчет колко е напредничав и колко много е постигнал. Това се вижда най-малкото дори ит аргументите му и начина му на изразяване.

Засега все още не разбрахме с какво интелектуално и друго развитие са компенсирали дамите във формата липсата на друга "патриархална" реализация в живота си. Какво са постигнали на цената да не създадат семейство, трайна връзка, потомство и прочие неща? След като участват в такъв формат, вероятно отдават значение на факта да имат човек до себе си Simple Smile

Благодаря за темата!
Дългичко е, а и за да не развалям доброто настроение.
Скрит текст:
Това го прочетох накрая и на миналата тема, и понеже явно никой не ви е отговорил, решихте да натъртите пак и в тази.
Аз не мисля, че е до припознаване. Аз лично съм на 23, работя за разлика от повечето в шоОто и се стремя да поддържам разнообразни интереси и обща култура, по-широки от параметрите на инстаграм. Не ми харесват "ценностите" и поведението на извадката вътре, даже съм разочарована. Но ми пречи това общо женско заклеймяване на база кой се е отчел с дете и кой не. Просто защото има толкова други точки по които да се определи стойността на един човек (жена). Това си е чиста доза internalised misogyny според мен. И явно е по-лесно вместо да се вникне иззад негативните асоциации и фурор, предизвикани от изказването, да се нападне с "не знам защо се припознавате". Проблемът е, че този тип виждания са вкоренени много дълбоко в обществото и създават комплекси и предпоставки за грешки у хора, които нямат достатъчно капацитет да обмислят дефицита в конформизма. Доволният и интелигентен човек не мълчи и не бяга от сформирането на мнение, с което може да повлияе позитивно на околните. Доволният от себе си и живота - и по-големият човек - се стреми да допринесе и за щастието на другите. А интелигентният човек не бяга от дискусия. Това е егоизъм - на мен ми е добре така в черупката, няма да се опитвам да оставям позитивен отпечатък около себе си, защото на мен си ми е комфортно и само аз съм важен. Гадно изказване беше, защото има хора, които не могат да срещнат подходящ партньор дори и на 40, а има и такива с репродуктивни проблеми. Представяте ли си, без да знаете, да го изхърлузите това на човек, вече достатъчно огорчен от подобно стечение на обстоятелствата? Тази генерализация не е ок и не мога да си замълча в името на спазването на добрия тон. Още повече, не мисля, че някой скочи да обижда, всички просто предоставиха алтернативни аргументи. Ако вие се обиждате от липсата на конформизъм, е, това вече е ваш проблем.
Съгласна съм с мнението за Марта, че като е с голяма щерка, не е нещо кой знае какво по-различно. Извинявам се на другите, ако сте сменили темата надолу и аз пак се връщам, но според мен е важно да се обърне внимание на тия тънки репетитивни коментарчета, защото точно те служат за раздор вътре в темата.

# 81
https://www.standartnews.com/lifestyle-lyubopitno/bivshata-lyubo … -kogo-490957.html Не мисля, че Виктор е с Парова. Наскоро четох, че тя имала друг.

# 82
И той го каза в миналия епизод, Дениз/Марта като го пита.

# 83
Мисля, че съм попаднала на снимка с новия в Инстаграм. Наскоро беше.

# 84
3lena поздравления за мнението ти, отдавна не бях чела нещо толкова валидно, а си само на 23! Заклеймяването не е само на тема деца, то е и на външен вид, кариера, обща култура и прочие. Приемствеността липсва. И както си го написала, тези комплекси съдават огромни проблеми на хора, които не могат да се диференцират. Примери много- проблемни бракове, анорексия, депресии и прочие.

Но ми пречи това общо женско заклеймяване на база кой се е отчел с дете и кой не. Просто защото има толкова други точки по които да се определи стойността на един човек (жена). Това си е чиста доза internalised misogyny според мен. И явно е по-лесно вместо да се вникне иззад негативните асоциации и фурор, предизвикани от изказването, да се нападне с "не знам защо се припознавате". Проблемът е, че този тип виждания са вкоренени много дълбоко в обществото и създават комплекси и предпоставки за грешки у хора, които нямат достатъчно капацитет да обмислят дефицита в конформизма.  Доволният и интелигентен човек не мълчи и не бяга от сформирането на мнение, с което може да повлияе позитивно на околните. Доволният от себе си и живота - и по-големият човек - се стреми да допринесе и за щастието на другите. А интелигентният човек не бяга от дискусия. Това е егоизъм - на мен ми е добре така в черупката, няма да се опитвам да оставям позитивен отпечатък около себе си, защото на мен си ми е комфортно и само аз съм важен.
Гадно изказване беше, защото има хора, които не могат да срещнат подходящ партньор дори и на 40, а има и такива с репродуктивни проблеми. Представяте ли си, без да знаете, да го изхърлузите това на човек, вече достатъчно огорчен от подобно стечение на обстоятелствата?
Скрит текст:
Тази генерализация не е ок и не мога да си замълча в името на спазването на добрия тон. Още повече, не мисля, че някой скочи да обижда, всички просто предоставиха алтернативни аргументи. Ако вие се обиждате от липсата на конформизъм, е, това вече е ваш проблем.
Съгласна съм с мнението за Марта, че като е с голяма щерка, не е нещо кой знае какво по-различно. Извинявам се на другите, ако сте сменили темата надолу и аз пак се връщам, но според мен е важно да се обърне внимание на тия тънки репетитивни коментарчета, защото точно те служат за раздор вътре в темата.

Последна редакция: пн, 02 май 2022, 17:07 от Ibsena

# 85
Дано да се съберат с Александра и да са щастливи заедно, защото имат шанс.
Колкото и да не ме кефи Александра, винаги съм стискала палци на любовта и романтиката.
Дано се избавят от егоизма и стереотипното си мислене и двамата, защото имат шанс да създадат семейство и да са щастливи заедно.
Щастието изисква много работа, смирение, дисциплина и ум. Любовта и привличането само не стигат (за жалост).

# 86
Чешит, не чешит, любовта е сляпа и няма граници...
Случва се нещо много хубаво между Александра и Виктор....то си е усещане, химия и каквото там се нарича.... на мен ми е кеф да гледам как се развива тази емоция между тях...което е и целта на предаването Simple Smile
Малко трябва достойнство всички да приемат този факт.... вкл. и сценаристите и да дадат зелена светлина да се развие още повече....
Нито образование, нито години, нито знания, общи приказки, ще спрат страстта между двама души....все тая колко ще продължи..то си е тяхна работа...
Имаме страст в предаването, наслаждавайте и се....няма идеални Simple Smile
Абсолютно вярно! Simple Smile Напоследък това са единствените моменти от това измъчено, тягостно предаване, в които се хващам, че се усмихвам и им се радвам. И аз ще застана винаги на страната на любовта, независимо от всичко. Дано да им се е получило, но и да не се е - тяхна работа, всеки си има път в тоя живот. Simple Smile
Поздравления за мненията на всички широко скроени съфорумнички (няма да ви изброявам, вие си знаете кои сте и ще се познаете), които смятат, че човек не е нужно да влиза в шаблоните на обществото, за да е угоден някому! Куул сте и получавате по 1 Flowers Rose от мен! Blush

# 87
В крайна сметка наистина е без значение дали харесваме Александра или не (или която и да е от другите всъщност), идеята на предаването е любов и романтика и дано финалът бъде в този ракурс, макар че в момента изгледите не са такива. И все пак, продукцията гони успех и много сезони най-вероятно, та дано са използвали дългата си ръка да оправят вкуса накрая.

Тази седмица се надявам Блага и Людмила да си ходят, за да се намали малко нивото на злост. Марта не се намесва в дискусиите, леля Денка тайно злобее срещу Питона, но не предприема никакви крайни мерки, така че без Влага и Люсилището би трябвало конфликтите малко да бъдат деескалирани.

# 88
  • София /Абсурдистан
Людмила и Бонбонова.
Да вземат и Питона със себе си.
Благодаря за новата тема.

# 89
Мен изобщо не ме натоварват драмите им и на никоя от дамите не симпатизирам. Нито пък жаля "жертвата", която сама се настани удобно на това място и ако два дена никой не я закача, сама ходи да се драка, че иначе няма за какво да циври. Дразни ме обаче, че Виктор няма поглед върху тези отношения. Нали е там да си избира жена, как да я избере, като не може да ги види в ежедневни ситуации, в конфликтни ситуации, в комуникация с други хора... Да речем, че няма сценарии, влюбени са в него, той е влюбен в тях и т.н. - значи, избира той Александра, тръгват си сгодени, във връзка или не знам как е официалният завършек и след 3 дена като се нацелуват, тя започва да ораторства, да тропа и да му вика ще правя каквото си поискам, да го прекъсва, надвиква и т.н. Или избира Дениз, живеят си усмихнато две седмици, ама на третата тя е недоспала, пък той бодро си свирука, докато прави кафе, при което тя се подава от спалнята и изревава - млъкни бе, изрод долен! В чуждестранните издания как стоят нещата, имате ли наблюдение? Ергените могат ли да виждат прекрасните дами в ежедневни ситуации?

Общи условия

Активация на акаунт