🤍 Ергенът 🤍 Сезон #1 🤍 тема #11 🤍

• 73 448
  • 1 370
  •   1
Отговори
# 90
Малиии...ако гоненето беше с гласуване от зритерите...м....Grinning
Да сме ги изгонили скорострелно всички до сега

# 91
Само мен ли не ме трогват „любовните“ сцени на Александра и Виктор?
Извинявам се предварително на симпатизантките ѝ, но на мен ми кънтят фалшиво. За млади момичета е нормално да се вържат и да се умиляват на „истински“ чувства, но по-опитните жени – едва ли.
По-скоро тези сцени ми навяват мисълта, че Александра използва целувките, за да печели хора в своя отбор. Първо горещи целувки и пускане на ръце по момичетата от „нейния“ отбор, след като се лиши от тях, се прехвърли на Виктор.
В повечето случаи, ако не и всички (мързи ме да гледам отново, може и да греша), тя му се нахвърляше с целувки, не той на нея. Но може и да греша.
Все пак ми направи впечатление изказването на Ева, че Александра се целувала по-добре от Виктор.
Да, знам, че съм от старата генерация и мириша на мухъл, ама такива демонстрации ми идват в повече...
Да се взимат там момите, щом се е стигнало дотам, и да мирясат накрая. Че и ние покрай тях.

# 92
Искрено заинтригувани изглеждат и двамата. Витко има интерес, то си му личи. На мен не са ми фалшиви. Фалшът си личи обикновено от далече.
И да, и мен ме усмихват срещите им...

# 93
Е, то интерес има и при прегръдките му с Блага, нищо че не го интересува по принцип. Дотолкова, че няма да се учудя, ако наистина е спал с нея.
Нали знаеш, понякога мъжете мислят с погрешната глава... Simple Smile
Но повечето правят разлика между „жена за забавление“ и „жена за женене“.

# 94
  • Варна
И мен 😉

# 95
Той има интерес към Александра, но повечето случаи тя налита да го целува. Поне такива набюдения имам.

# 96
Не знам, ама тия, които проявяват някакво чувстване към него по мое мнение са Александра, Блага и Деница. Ама Марта, докато се начуди дали го харесва наистина и дали би пробвала връзка с него, предаването и чуденето ще свърши и животът ще си продължи...
Към които пък той проявява някакво чувстване са Александра и Марта и някаква странна симпатия към Деница.
Не виждам чувстване към Виктория, Людмила и Дениз, но пък понякога разума побеждава първичните инстинкти и от такива връзки произтичат по-устойчиви и продължителни връзки, отколкото лудата любов, завършваща с разочарование, а понякога и с омраза.
Разсъждавам си така, извън предаването, де...

# 97
Не намирам поста , в който съфорумка казва, че е ползван сърказъм относно феновете на Ал.
Тъй като аз ползвах такъв, искам да уточня и в самия ми пост, където имаше сарказъм, написах, че става въпрос за всенародната любов в Иг и Фб. Това бе по повод на един пост с информативна цел от предната тема - перефразирам го " знаете ли каква всенародна любов се лее във ФБ...."
Та така, ако от темата някои хора са съотнесли моя сарказъм като реплика към техни изказвания, не е така. Тук, в темата не чета всичко - за добро или лошо , не зная. Но и не водя статистика кои потребителки са фенове или поддръжници на психоложката - преводач. Визирах любовта на феновете в ИГ и ФБ, не тукашните.
Относно евентуално съдебно дело срещу Виктория или Виктория и Дениз - аз съм за такова. Нека се съдят, но,  макар че не съм правист, не е ли редно и екипът/продуцентът да е на пангара.

# 98
Тази седмица, по стечение на обстоятелствата, за първи път ми се случи да прочета първо мненията във форума и след това да гледам последните два епизода.
След като видях какви страсти са се разгоряли пак в темата, с нетърпение очаквах да изгледам петъчния епизод, за да видя за какво иде реч. Очаквах нещо голямо да се е случило. И като приключи епизода седях и си мислих: "Е, само това ли е?" Thinking В епизодът от четвъртък видях доста по-крайни изказвания от това.
Не знам дали не им привикнах на кавгите, но не видях нищо по-различно или по-остро от обичайното им взаимодействие. Станахме свидетели на доста по-фрапантни неща вече през предхождащите седмици. И се чудех какво толкова подбуди такива отявлени дебати? Топката продължава да се тупа със същия интензитет.

Единствено промото за следващият епизод може да ни води към мисли за по-сериозни спречвания, но предпочитам да не коментирам нещо все още неизлъчвано. Те по принцип си режат и наслагват каквото им дойде на ум, а с промотата нещата отиват доста по-далеч.

# 99
Как'Сийка, моите наблюдения са абсолютно същите. И да, тя налита да го целува.

Последна редакция: пн, 02 май 2022, 18:57 от Amber*

# 100
Не знам какъв е ергенът в живия живот, но в шоуто играе ролята на презадоволен и отегчен кифльо, очакващ жените да се бият за неговото внимание. Чак и го играе обиден, ако някоя покаже, че на практика не го харесва.
Вместо той да ги ухажва и подбира според реалните им качества, играе ролята на примадоната, която трябва да бъде ухажвана и завоювана. И накрая да стане трофеят, който трябва да бъде връчен в резултат на женските кални борби.
И ето какво получаваме след всичко това – фалш и комедия. (Ако се позамислиш, направо си е трагедия, ама... Мисленето тук е забранено!)
Която го спечели – да ѝ е честит. И изобщо не мога да я мисля какво ще го прави после.

Последна редакция: пн, 02 май 2022, 19:01 от Как' Сийка

# 101
Че ако Виктория го спечели, какво ще го прави? Ще му стисне ръка накрая и ще каже: "Благодаря, че избра най-доброто, имаш вкус! Гуд бай и да ме лайкнеш в Инстаграма!"

# 102
Написах го , пиша и сега -  която си  остави за победителка, халал да му е, но явно не е с нея към днешна дата.

За целувките , то ясно - още на срещата на брега, когато се видяха, Ал.му скочи в стил 50 нюанса сиво, после при намирането на гривната - пак го намляска, явно това е страстта, която мен не ме докосва. По пейките в градината на вилата - пак.

Последна редакция: пн, 02 май 2022, 19:10 от *Камея

# 103
Благодаря за темата 🌹

*Камея, извинявай, ако съм те разбрала грешно.

Лека вечер!

# 104
Аз стигнах до извода, че на това предаване проблемът му е, че епизодите са му прекалено много, за да не бъде дразнена публика по един или друг въпрос.
Ако изходим от позицията, че предаването е, за да се намерят двама души за сериозни бъдещи взаимоотношения, то епизодите трябва да са наполовина.

След като има по една среща с кандидатките, ергенът вече се е насочил към най-много 2 или 3. Засилва вниманието си към тях и се развиват някакви взаимоотношения и толкова.
В нашия вариант ергенчето е длъжно да дава на всичките моми надежди, за да има епизоди изобщо. А това дразни нас.  Дразни и участничките и съвсем естествено създава сериозни конфликти в затвореното им общество.

В кратце - или да пускат по два ергена за един сезон, че да има смисъл, или да правят епизодите наполовина като бройка. А имат и опция да го карат на смени, ако трябва да се запълнат 27-28 епизода. На едно и също място да пускат по един формат "Ергенът" един след друг.

Един друг въпрос ми изникна в главата. Деница много яростно е набедила Виктория като най-голяма своя конкуренция и вече не го крие. И на Александра се дразни, но сякаш изобщо не вижда и не е засегната от отношенията между Александра и Виктор. И гък не казва.

Последна редакция: пн, 02 май 2022, 20:51 от geri1919

Общи условия

Активация на акаунт