🤍 Ергенът 🤍 Сезон #1 🤍 тема #11 🤍

• 74 921
  • 1 370
  •   1
Отговори
# 990
Като слушам Денис, баш си е написала изисванията за бъдещ мъж, който може да Захапе въдицата навън Wink

# 991
Марта изобщо не е “ над нещата”. Поведението й бе като на кифла - клюкарка- грозно обсъжда, влива се в общия тон, злобее…Скучаеща бивша съпруга, прекарваща времето си в клюки и сплетни. Тъпа и елементарна Марта - ниско ниво, това е.

# 992
Багряна пасти да яде . Деница направо разби

# 993
Много унизителна игра. От това, което виждам успехът на Сашка е в това, че тя му се натиска, другите седят и чакат да ги покани.
Не е вярно. Той също я дърпа постоянно. Гледах много наблюдателно, Деница като седна и се пробва да си сложи крака върху него, той въобще не реагира и седи дръпнат. Алекс малко като му се натисне и е готов. Имат си химия и това е.
На Люса сега ще и се подиграват ли, че срича?

# 994
  • Вестерос
Този път ми харесват коментарите на Виктор за писмата.

Марта и тя не разбрала какво трябва да пише, както Дениз

# 995
Този път ми харесват коментарите на Виктор за писмата.

Марта и тя не разбрала какво трябва да пише, както Дениз
И на мен ми  харесват, оценява ги обективно

# 996
Маските вече падат. Това ми харесва. Нехаресващите и невиждащи Виктор в живота си не си правят труда да си представят 10 годишно бъдеще с него, нито пък той се пъне да е излишно любезен.

# 997
Виктория: м. май 2032 г. ЛА, аз седя и все още чакам мечтания Ролекс от поредния чичак, с когото съм. Дали най-накрая той ще ми го купи? Rolling Eyes

# 998
Людмила-сладникаво в неин стил...Чудя се ние едно и също ли гледаме ???? Отровата на черната мамба-бляк!

# 999
Витя го няма в картинката. Стъжни му се. Забиха му нож в сърцето  Joy

# 1 000
Едва ли някоя вижда наистина живота си с него. Ако го напише, си е лицемерие. Ама той май това иска да чуе.

# 1 001
С коментарите на Виктор към писмата, най-накрая показа някакви чувство и раздвиженост. Можеше и на по-ранен етап да го включват по този начин.

Марта - след писмото, мисля че няма шанс днес да остане.

# 1 002
На Денис представите за бъдещото с Виктор включват гардеробна. Каква любов към детайла Simple Smile

# 1 003
Дали не може да извадим късмет и да изгони две днес? Много епизоди, много нещо, всичко приключи толкова одавна и сега само пълнежи. Не знам Сашка ще си тръгне ли сама, но друите защо не го направят не разбирам. То е ясно коя е избраната, за чий им е да се излагат като кифладжийки? Да не говорим, че някои дори не го харесват.

Последна редакция: пт, 06 май 2022, 23:29 от Iseis

# 1 004
Каквото и да си говорим от тези които останаха изглежда че Александра е единствената която наистина го харесва. На Марта хич не й е по вкуса, Виктория търси ролекс, а не съпруг. Дениз не изглежда като човек, който е готов за семейство и деца и според мен е там за своите 3 минути слава. Леля ви Дренка е чисто и просто отчаяна. Людмила се бори от злоба. 🤪

Общи условия

Активация на акаунт