На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 40

• 84 548
  • 740
  •   1
Отговори
# 585
  • Пловдив
Моля за информация охраняемият паркинг на центъра отстрани на джамията дали функционира вече.Благодаря.
Отстрани на джамията вече няма паркинг (ако за него става въпрос). Цялата зона от светофара до джамията е пешеходна.
Като се идва по булеварда от Марги,след кръговото има светофар,там завихме надясно и намерихме паркинг. Искаха 200л за неограничен престой. Спазарихме 3 часа за 100л,но пак е много.

# 586
В понеделник, на мен, на същия този паркинг ми искаха по 20 лири на час. Паркирах на друг, върнах се на булеварда Талат паша, завих на ляво след главната, в малката успоредна, след обменните бюра и там втората вдясно - 30 лири уж за 2 часа, но там паркирам винаги и човека ме помни вече и всъщност стоях почти 4 без да ми поиска повече пари, а беше още там на тръгване.

Последна редакция: чт, 09 юни 2022, 09:16 от Danicka

# 587
Може ли помощ, не мога да намеря Турски аналог на Авирон или Биозин, а ми трябва спешно Sad

# 588
Здравейте, имам нужда от помощ.
Имате ли информация/локация за Лозенград за бебешики магазини за дрешки ?

# 589
Някой знае ли аналог на нашия Трахизан таблетки за гърло?

# 590
Някой беше споделил турски номер за карта гратис .Може и на лични.

Имаш ЛС

# 591
Здравейте, ще бъдем в района на Текирдаг, Чорлу в неделя. Има ли пазар за плодове и зеленчуци работещ тогава?

# 592
Също какви памперси като марка препоръчвате?

Ако в тази група Лозенград не е популярна дестинация ще съм благодарна да ме насочите към друга подходяща група.

# 593
  • Бургас
Може ли помощ, не мога да намеря Турски аналог на Авирон или Биозин, а ми трябва спешно Sad

Това са хранителни добавки, не лекарства. Нямат активна съставка, не може да се търси по нея. Вариант е да покажеш какво съдържа на някой техен аптекар и той да ти предложи нещо подобно.

Магазин за бебешки дрешки в Лозенград - тук:

https://goo.gl/maps/xHXvMDyVN1Zquzi97

Това е книжарница, магазинът е на ъгъла на ул. Хастанеси и Eriklice, казва се Aziz бебе. Имат много прилични дрешки.

# 594
  • Варна
Здравейте, ще бъдем в района на Текирдаг, Чорлу в неделя. Има ли пазар за плодове и зеленчуци работещ тогава?
Чорлу в неделя

# 595
  • Стара Загора
Знаете ли къде в Одрин може да се открие кола маска на гранули?

# 596
  • Бургас
Трябва ми оптика в Лозенград, на която мога да поръчам предварително по вайбър/телефон. Има ли някой координати?

# 597

Питайте в аптеката за нещо подобно с такова действие и състав.

# 598
  • Ропотамо
Също какви памперси като марка препоръчвате?
Здравейте, Вариант 1 за бебешки магазин 41 Hastane Cd.
https://maps.app.goo.gl/5zxjQozG4HzFxzTu9 (някъде почти на ъгъла се пада).
Вариант 2 Tontoy Kids https://maps.app.goo.gl/tckMVnPtjJ2jw1Sa7
Това са които се сещам, има и други в града но трябва да се разхождате из центъра.
Относно памперси, аз взимам само Молфикс, много сме доволни. Ако ходите близките 5 дена, има промоция в бизим.Можете да ги намерите и в Мигрос, там понякога има кампания 2 пакет - 50%.
В друг магазин се продават също Onur, но цена момента не зная. Посетете тези магазини и вижте къде е най - изгодно. Препоръчвам също мокри кърпи Mines, имат и памперс, марка е на Мигрос и там се продават. Приятно пазаруване за бебчо.

# 599

Авирон е българска хранителна добавка.
В Турция няма.

Общи условия

Активация на акаунт