На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 40

• 84 556
  • 740
  •   2
Отговори
# 570
  • София
Момичета, аз малко като кретените ..ама..
Погледнах в този сайт с лекарствата за хормонална спирала Мирена и получих това:
https://ilacabak.com/mirena-rahim-ici-sistem-5625, т.е. да разбирам, че го има и цената е около 65лв.
и това на фона, че тук във Фрамар е обявена за 245лв!
Дали схващам правилно - предлагат я, на Bayer и е 4 пъти по-евтина ??

# 571
Момичета, аз малко като кретените ..ама..
Погледнах в този сайт с лекарствата за хормонална спирала Мирена и получих това:
https://ilacabak.com/mirena-rahim-ici-sistem-5625, т.е. да разбирам, че го има и цената е около 65лв.
и това на фона, че тук във Фрамар е обявена за 245лв!
Дали схващам правилно - предлагат я, на Bayer и е 4 пъти по-евтина ??
Да. Разликата в цените е в повечето случаи огромна. Миналата седмица купихме за наши приятели хапчета, които в България са 35лв. От Турция ги взехме за 5лв…

# 572
  • Бургас
Доколкото разбирам, да, предлага се на тази цена.
Аз търся вариант на нашия спрей Оксикорт. Някой купувал ли е нещо подобно?

# 573
  • Пловдив
Лили, като чета каква лудница е било при вас, се радвам, че тръгнахме по-късно. Към 10ч пред нас имаше 4 или 5 коли. Ние сме на почивка за 2  седмици и ще се прибираме пак в събота. Направо се чудя по кое време да е, че да не видим много на границата.
Бих ти препоръчала да е на обяд, или най-много докъм 16ч., защото след това става страшно. Ние поради тази причина останахме да спим и се прибрахме в неделя - предни пъти сме висяли по 4ч. на границата и решихме този път да не си го причиняваме.

# 574
В Мигрос излизаше като тук копирната хартия,а тетрадки явно е въпрос на късмет. В един ден в два магазина на веригата имаше различен асортимент ( беден и не си заслужаваше) преди около месец

# 575
Тетрадки от Мигрос и Шок съм купувала отлично качество, бяла хартия, с полета, твърди корици. Там излизат наполовина и по-евтино даже сравнено с такъв тип тетрадки у нас. По суперите ги зареждат края на август, тогава започват и различни акции на ученическите пособия.
Една година ходих октомври или ноември и в Мигрос бяха пуснали голям формат тетрадки по 20-30 стотинки, чистеха количества и бяха по 2 лири.

# 576
  • Бургас
Някой беше споделил турски номер за карта гратис .Може и на лични.

# 577
Здравейте!
  Има ли някой запознат с адаптираните млека, които се продават в Турция. Виждам, че има Аптамил, Хип, Фризолак, но стандартните формули. Интересувам се от антирефлуксните.По-специално Фризолак Вом.

# 578
  • Русе
Аз нямам такъв спомен. Питано е многократно, но дотам. Може би на лични се споделя.

# 579
Моля за информация охраняемият паркинг на центъра отстрани на джамията дали функционира вече.Благодаря.

# 580
На касата ме питаха за карта, номер. Казах че нямам и момичето въведе техен. Така че мисля няма да имате проблем ако нямате.

# 581
  • Бургас / UK
И аз съм с положителен отзив за тетрадките , качествени и евтини, всякакъв размер и брой листи. Купували сме и копирна хартия отново по-евтина от наще магазини.

# 582
Здравейте!
  Има ли някой запознат с адаптираните млека, които се продават в Турция. Виждам, че има Аптамил, Хип, Фризолак, но стандартните формули. Интересувам се от антирефлуксните.По-специално Фризолак Вом.
По-специалните ги продават в аптеките. Можете да проверите там.

# 583
  • Mostly in my mind
На копирната хартия доста й се вдигна цената в Бг. Предполагам, че и там се е отразило.

# 584
  • Бургас
Номер за карта гратис ми трябва да ползвам в Истанбул.Когато бях там и посетих магазин в Азиатската част не можех да се възползвам от намаления затова ми трябва.В Одрин няма проблем там си вкарват техни .

Общи условия

Активация на акаунт