На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 40

• 86 107
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
  • Ст.Загора
Момичета, може ли да ми помогнете - картата на Мигрос е да се ползват отстъпките ли?
И какво ще изгубим, ако отидем например в понеделник? Пазара?
  Всички стоки които са на промоция се ползват с  картата на Мигрос .
Ако държите на пазар има зеленчуков , намира се на петъчния пазар но е в понеделник.

# 91
  • Mostly in my mind
днес минал ли е някой през КА? как е положението?

# 92
Макар и със закъснение, да кажа и аз за гела, не течен прах (това е дори нон сенс) на Юмош. Страшен боклук е. Не само, че не пере, а дори завалва дрехите. Говоря за лекозамърсени. За разлика от него, омекотителят е много добър.

# 93
  • Пловдив
Дадоха ми задача да запазя хотел в Одрин 1 нощувка за 3 семейства. Обаче имам малко условие а знам само 1 хотел който разполага с такова место. Трябва ми да има някакво пространство за пушачи нещо като тераса с маси или ресторант където самостоятелно да седнем за цигара. Примерно като се приберем от вечеря да седнем всички и да си хапнем баклава и да изпием по чаша бира място което е без сървис. В Палмие имат такова помещение където да седнем и да изпушим по цигара. Съвсем не говоря за пиянски збирки и подобни. Съвсем тихо скромно да има къде да се съберем и да си кажем 2 приказки. Какви са вашите наблюдения къде можем да от седнем на подобно място за 1 нощувка

# 94
Вижте хотел Edrin.
Имат ресторант с открита част, която е достъпна и отвън, т.е. без да влизаш в ресторанта.
Иначе самия хотел няма тераси.

# 95
  • Варна
Честит Рамазан на всички празнуващи!
Благодаря за темата.
Много ми се ходи пак в Одрин ама мъжа ми беше и да чуе, обмислям да отида сама с агенция примерно, но малко си ме е страх сама. Някой ходил ли е сам 😄
Аз се записах за еднодневна екскурзия на 14-ти май, тръгване от Варна с Холидей Плюс. Сама съм. Ако искаш компания, провери дали има още свободни места. На годините на снахата си, погледнах в профила ти Wink, но тъкмо ще имам с кого да се консултирам за дрешки на внуците.
Писах Ви на лично

# 96
Този омекотител го видях в страница за покупки от Турция уж, но ми стана странно от бг надписа имаше снимки и на истинският иначе.
В синьо шише Юмош съм взимала от България, от наличните видове в магазина, синият ми хареса най-много и взимам него като го видя.
Траен ли е аромата на перилния препарат?
Познати ще ходят тази седмица и мисля да си поръчам да го пробвам и него.
Видях снимки в интернет на омекотителя в черни шишета,серията се води делукс.От нея ползвали ли сте,още по-траен ли е аромата?
Скрит текст:

Точно този омекотител "Indigo" ми е любим,но като бяхме на 04.05 го нямаше в 5М Мигрос,а не ходих до борсата.

# 97
Да,от Одрин знам че има път без такси,но аз ще влизам през Малко Търново,от там Лозенград,Текирдаг.И послеЧорлу,Люлебургас и пак Лозенград.Най-вероятно е платен пътя,но незнам колко се зарежда стикера.
Посещавала съм тези градове с екскурзия и с препускане.Затова сега решихме да е с кола и по спокойно.Но чета разни коментари,че имало много платени паркинги.Особенно в центъра на Люлебургас било невъзможно да се спре.А много искам там да се разходим из магазините.
Здравейте, да има безплатен път от Лозенград през Бабаески - Люлебургас посока Чорлу или преди фабриката на Тач има отбивка за Текирда ако решите първо да минете през Текирда. ЛЮЛЕБУРГАС центъра наистина е много натоварен с много еднопосочни улици. В центъра има подземен  Платен паркинг. С навигация офлайн на Гугъл предварително изтеглена и актуализирана всичко е лесно. Насройките си махате магистрали и ще ви излезе

# 98
Някой на Лесово сега ?
Как е положението?

# 99
Знам, че беше коментирано, но не мога да го намеря, та ще се повторя.
Можете ли да препоръчвате ефективно лекарство за гъбички по ноктите на краката? Как се казва и колко приблизително струва? Благодаря!

# 100
Trosid , струваше около 3 лв. и нещо.

# 101
  • Бургас
Loceryl, еквивалент на нашия Екзодерил макс лак,
https://www-ilacabak-com.cdn.ampproject.org/v/s/www.ilacabak.com … lasi-2-5-ml-14865

Цена 90 лири, тук цена три пъти по-висока.
С различна активна съставка е от Тросида, лично според мен е по-ефикасен.

# 102
И аз търся коментирано лекарство, но не мога да го открия. За брадавици как се казваше турският вариант? Извинявам се и благодаря едновременно.

# 103
  • Варна
И аз търся коментирано лекарство, но не мога да го открия. За брадавици как се казваше турският вариант? Извинявам се и благодаря едновременно.
Верутол

# 104
Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт