На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 40

• 86 320
  • 740
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте, може ли някой да ми каже, дали свършиха ремонта на улицата за пазара? Спира ли се пак на паркинга до пазара или се паркира другаде? Благодаря

Ремонта не е приключил и не виждам как ще го приключат по- рано от месец , може би два.

# 106
  • София
Здравейте,
искам да попитам дали в центъра на Одрин има магазин Flo, понеже този, който беше в Kipa, вече е затворен или преместен.

# 107
  • Варна
Извинете, но как е на турски: Искам да купя карта на Мигрос?

# 108
  • Пловдив
Ако в момента нямам казвам "карта" на касата и те ми дават.

# 109
Магазин Flo има в Ераста

# 110
  • Русе
Извинете, но как е на турски: Искам да купя карта на Мигрос?
Казвате "мъни карт".

# 111
  • Mostly in my mind
Ако в момента нямам казвам "карта" на касата и те ми дават.
Карта индирим Stuck Out Tongue Winking Eye

# 112
Касиерката сама пита дали имаш карта преди да започне да маркира покупките, мани карт, Мигрос карт, все ще се разберете.

# 113
Аз да попирам за ГРАТИС карта или тел. номер има ли някой за индирима, че в някои магазини ни се правят на интересни и не ни дават отстъпка.

# 114
Извинявам се, че нахлувам директно с въпрос,но си подготвам списък за аптеката и не мога да се сетя как се казваше лекарството за киселини,а съм хвърлила опаковката. Не знам дали има няколко различни ,затова пояснявам че търся това ,което е на едри таблетки и вътре са няколко блистера,като бройка ми се върти 48 че бяха хапчетата

# 115
  • у нас
Leona, предполагам е Rennie.

# 116
Извинявам се, че нахлувам директно с въпрос,но си подготвам списък за аптеката и не мога да се сетя как се казваше лекарството за киселини,а съм хвърлила опаковката. Не знам дали има няколко различни ,затова пояснявам че търся това ,което е на едри таблетки и вътре са няколко блистера,като бройка ми се върти 48 че бяха хапчетата
На баща ми купувам Omeprol, но може и други да са.

# 117

Така както го описваш ми прилича на Нексиум.

Скрит текст:

# 118
  • Пловдив
А някой назад в темите хвалеше магнезий. Ще ме подсетите ли? А дали имат и разтворим, за себе си да взема, че таблетките са им огромни и веднъж щях да се удавя хахаха може и да е в комбинация с цинк и още нещо.

# 119
Leona, предполагам е Rennie.
И аз залагам на Rennie - таблетките са за смучене и са квадратни - ако това помага като информация.

Общи условия

Активация на акаунт