На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 40

• 84 686
  • 740
  •   1
Отговори
# 435
Ама разбира се, че пък следващите 3 дни по прогноза ще вали, нали точно аз ще ходя!

# 436
  • Стара Загора
Е, то и днес валя. Ама много за кратко.

# 437
  • Пловдив
Може ли да ме ориентирате къде се намира Ondo и какво си купувате оттам? Записала съм си в края на Главната, но в кой край - към джамията или в другия? Това сладкарница ли е или магазинче? Някой беше споменал за сладолед, еклери и тулумбички - какво друго вкусно може да се намери там?
И последен въпрос - до Ондо продавали вкусни ядки - къде да ги търся?

# 438
  • Димитровград
Локация ONDO:
Sabuni, Çilingirler Çarşısı No:144
И още:
Sabuni, Çilingirler Cd. No:1

Последна редакция: сб, 28 май 2022, 22:20 от papaone

# 439
  • Стара Загора
Принципно имат толумбички, еклери и сладолед.
Но днес на Ондо до рибния пазар июаше само сладолед. Ядки има до това Ондо.

Ох, да се оплача - мидите долма са станали по 4 лири в Патрон. Преди месец бяха 2,5 лири. Но пак са толкова вкусни. 😁

# 440
Къде в Одрин предлагат миди долма? И аз не знам, срамота Laughing

# 441
  • Стара Загора
Къде в Одрин предлагат миди долма? И аз не знам, срамота Laughing

Хаха, вярно срамота.
Заведението се казва Патрон. Намира се зад хотел Рис. Миди продават отвън на количка след 17 часа. Предполагам и в заведението ще сервират, ние на тръгване си взимаме за вкъщи.

На центъра също има колички с миди. Но не знам там как са като цена.

Използвам случая да похваля друго заведение там - Leman Kultur.
Много добра кухня, бира, коктейли и при. Мъжът ми вече не иска да чуе за хранене другаде. 😁

# 442
Leman пък кога са отворили в Одрин? Изтървала съм го Simple Smile Атмосферата като в Истанбул ли е?

# 443
  • Стара Загора
Leman пък кога са отворили в Одрин? Изтървала съм го Simple Smile Атмосферата като в Истанбул ли е?

Нямам идея как е в Истанбул.
Случайно го открихме (търсейки Патрон) и се влюбихме. 😁

# 444
Може ли малко повече информация къде се намира

# 445
Здравейте, може ли препоръка за марка качествено и удобно дамско бельо. Също и за бански. Ще ходим до Чорлу и Текирдаг.

Последна редакция: нд, 29 май 2022, 14:11 от sunshine33

# 446
  • Mostly in my mind
Може ли малко повече информация къде се намира

# 447
  • Бургас
Здравейте, може ли препоръка за марка качествено и удобно дамско бельо. Също и за бански. Ще ходим до Чорлу и Текирдаг.

В МОЛ Авантаж в Чорлу има магазин за бански и бельо с марка Kom
https://www.kom.com.tr/
Бански съм купувала на детето, прекрасни, за бельото нямам отзиви за удобство, но ми се видя качествено.
В другия МОЛ Орион има бельо на известна турска марка, сега й забравих името, близо до входа. Гащи си бях купувала, удобни бяха.

# 448
Как са цените в ресторант Ханедан, препоръчаха ни го, понеже сервират и алкохол. В мола хапнахме царски за без пари, довечера сме на джигер на главната.

# 449
  • Стара Загора
Здравейте, каним се да отскочим до Одрин другия месец и влизам с 1-2 въпроса. Не сме ходили повече от 3г. От вашите впечатления кой Мигрос е по-зареден и можем да намерим всичко - този до Марги или този, който е в бившата Кипа (ако съществува ;д)? И другият ми въпрос къде точно е магазина на Ердоган, ходили ли сте там, доволни ли сте?

Общи условия

Активация на акаунт