Болките и дискомфорта по време на уриниране ли са,или постоянни?
Да , точно така е - обострят се оплакванията особено много на стресова основа - но това дали доказва,че са на нервна почва?
Абсолютно си права - така е много ме измъчва това, но как мога да съм сигурна ,че действително усещанията са на нервна пова? Аз и леки успокойтелни лекарства съм пила - Деанксит, Атаракс, Ривотрил - и пак ефект няма никакъв...... Просто не се повлиява от нищо ......
В случая много е важен лекарят,понеже за много казват,че са добри,обаче те претупват надве-натри и накрая пак не знаеш какво ти е.А тези болки са отвратителни,не трябва да се примиряваш,трябва да се открие истинската причина и да се лекува,сигурна съм,че има лечение.
А изследвала ли си се за хламидии,понеже и те могат да са причина?Изследването се прави пак с влагалищен секрет,но е различно от МБ.
Хламидията е отрицателна - проблема е ,че вече повече от год.и половина никой гинеколог не ми взима МБ и в момента не знам какви бактерии имам - но всички гинеколози казват , че от бактерии не можело да има такива усещания , а само течение - а при мен няма течение......