Модни консултации (Май, 2022) - 66

• 67 501
  • 1 051
  •   1
Отговори
# 435
nelly13,
на мен от трите най ми допадат тези от първата снимка, но в жегите ще се стопиш с тях.

Момичета, как гледате на блузите с панделка?
Носите ли?
Вчера бях в компанията на две млади дами. И двете с костюми - едната отдолу с розова копринена риза с панделка, другата с риза цвят шампанско с висока викторианска яка. Консервативна работа, малко лейди Даяна стил, но ми харесаха много и не ми се видяха ретро

Аз имам две такива в гардероба - една черна на цветя и една тъмносиня и сега съм в колебание да си взема ли бяла.

# 436
От мен глас за номер 3!

# 437
Al, аз много харесвам такива ризи, но на други хора. На мен не ми стоят добре, дребна съм, но имам бюст, все се отварят  на бюста, а ако са с висока яка имам чувството, че примка се затяга около врата ми.

На колежка, която е много висока и слаба, без никакъв бюст й стоят чудесно. Тя носи само такива ризи и на нея изглеждат толкова добре, че пак се подлъгах и си купих няколко дето сега ги подмятам в гардероба.

# 438
Nelly 13, сложи една тънка стелка в 38 и си ги вземи, и без това лятото се подуват краката.

# 439
3!
Третите.

# 440
Nelly13, на вид 1, на функционалност 3, щом ще са за лято.

Агент, черната рокля ми стои точно като на снимките, ако се сетя да се снимам, че не обичам да го правя, ще ти пусна снимка. И онази рокля дето я показа, червеникавата е разкошна. Писах- писах преди няколко дни. Бъгна ми се компа и всичко се изтри. Сега не ми се търсят цитати. Отивам на плаж, да релаксирам и да умувам какво да облека на 24-ти.

# 441
  • София
Ааа, сега схванах за носенето "навън". Поне си ги носиш. Аз имам в гардероба всякакви, а си ходя с 2-3 чифта.

Ако се визират тези, много обичам. И ми стоят въпреки бюста. Или поне аз се харесвам.
Скрит текст:

# 442
Харесвам ризи с панделки или с високи яки. Много са ми секси, както и блузите с поло яка.

# 443
3.
Скрит текст:
Според мен за рокля номер 3. И другите ми харесват, но подметката ми се вижда на третия модел най-подходяща. На първите е прекалено спортна, а на вторите - тъмна.

Харесвам ризи с панделка - и викториански стил и този от снимката. Имам само една, която е от лоша материя и не я нося (залепва по тялото и прозира).Не рискувам вече с онлайн поръчка, трябва да меря.

Скрит текст:
Благодаря за комплиментите Flowers Tulip

# 444
Мацки, дойде време и мен да ме поканят на кръщене (края на юни). Ще съм просто гост и съм измислила следното:
Тези обувки

И този топ:

Иска ми се да съм с панталон, но се затруднявам с цвета. Ханшът ми е пищен с тънка талия. Какви идеи ви идват?

# 445
  • Варна
Скрит текст:
Мацки, дойде време и мен да ме поканят на кръщене (края на юни). Ще съм просто гост и съм измислила следното:
Тези обувки

И този топ:

Иска ми се да съм с панталон, но се затруднявам с цвета. Ханшът ми е пищен с тънка талия. Какви идеи ви идват?

Аз съм консерва и на обувките и този топ веднага бих сложила бял панталон.
Като се замисля светло син/лавандулово лилаво също много би си отивало.

Извинявам се за кофти качеството на втората снимка, но не намерих по-хубава и по-точна като цвят.

# 446
И на мен като на един безидеен човек ми дойде бяло и черно за панталона, макар че лично според мен бялото е много по-добра опция. Имаш ли бял панталон, с който да можеш да комбинираш?

# 447
Според мен по- важен е моделът панталон, не толкова цвета- с тази пудра добре ще стоят много цветове, особено ако обувките и блузата са в идентичен нюанс.
Бих пробвала с чино и панталон с висока талия, като показания лилав, но не с басти още от талията , защото ще добави още обем.
Онзи ден мерих подобен, все още се чудя дали да не го взема:

Последна редакция: сб, 14 май 2022, 12:07 от Mateah

# 448
  • София
Да! Много е готин.
Аз съм в постоянно търсене на такъв, с копчетата и високата талия, още не съм намерила такъв, който да е достатъчно дълъг. Не съм 180, ама явно...

# 449
Много благодаря, определено ще си взема и бяла риза с панделка.
Точно модела показан от The Catcher in the Rye ❤️

Момичета, имам нова чанта ❤️
Танчитка ги препоръча в темата за българските марки, реалността надмина очакванията ми, чантата е супер, качеството е перфектно, купих я с 20% отстъпка (има валиден код в момента)

Танчитка,
на тънка талия и по-пищен ханш стоят добре панталони тип цигара и като модела показан от Mateah,  но да е по-тесен в бедрата

Общи условия

Активация на акаунт