Модни консултации (Май, 2022) - 66

• 67 520
  • 1 051
  •   1
Отговори
# 450

Това ми изскочи преди малко в Инстаграм, подобен модел в райе .
Кечър , панталоните ги имаше в бежово, черно и зелено, но така съм отвикнала с разкроени, че умишлено се въздържах.
Иначе издължават добре фигурата и на тънка талия и добре оформен ханш са екстра. Тези дни ще мина пак да проверя, и без това трябва да търся нещо за повод след седмица.

# 451
Георгиева, честита ти чантичка, много е свежарска.

Тази рокля дали е подходяща за представително, служебно събитие, преди обяд. Памук и коприна е.

Или тази, 100% коприна. Дължината ѝ е до под коляното ми.

Втората би ми била по-удобна, защото е много леко разкроена от кръста надолу.

# 452
Ал, радвам се, че си доволна и честита Simple Smile Сега обмислям да си взема портмоне от Зарена.

Mateah, благодаря за последната снимка, ще търся такъв Simple Smile Бих се въздържала от райе и са си слагам ръцете в джобовите, защото съм убедена, че изобщо не ми трябва обем в ханша 😃

# 453
  • София
В първата ми останаха очите.
Втората е хубава, но с тези волани не знам дали е за служебно събитие.

# 454
Момичета благодаря много за отговорите 😊🌷идеята за сникърсите на Guess със стелката ми добадна и мисля да помисля ,ако станат с стелка ще си ги взема ако не ги връщам и така.Благодаря 🙂

# 455
Раз-кош-на е първата рокля!

# 456
  • в Кошера
Мацки, дойде време и мен да ме поканят на кръщене (края на юни). Ще съм просто гост и съм измислила следното:
Скрит текст:
Тези обувки

И този топ:

Иска ми се да съм с панталон, но се затруднявам с цвета. Ханшът ми е пищен с тънка талия. Какви идеи ви идват?

Палацо панталон или такъв с широки крачоли и висока талия. Peace
Цветово можеш да съчетаеш с всичко, пудрените нюанси са благодатни.
Нещо шарено, особено имащо конкретния нюанс, би било перфектно.
Предвид декорацията на топа, бих сложила нещо с флорални мотиви.
Скрит текст:

outnocontact, и двете са красиви!
Тъмната повече. В моите очи.
Но светлата е по-подходяща за повода (училищно събитие, предполагам). Peace

# 457
outnocontact, и двете са красиви!
Тъмната повече. В моите очи.
Но светлата е по-подходяща за повода.
^^^ +1

Подкрепям и за палацо панталон, но съм с леки резерви за флоралния мотив - от една страна ще се върже стилово с топа, от друга обеми и принтове/мотиви са трики т.е. си е сложно да се подберат добре, защото в 90% от случите дават още визуален обем и привличат погледа точно към частите на тялото, които не всяка жена с кръгло дупе иска да подчертае.

Пищен ханш често е съчетан и с доста пищни бедра и с по-тесни панталони тип цигара може да изглежда и доста.... латино, казано с най-добри чувства към каките, но понякога целта не е да изглеждаш максимално секси Simple Smile
Ето това визуализирам аз като чуя за горната комбинация, а София Вергара е една много, много стройна жена с фигура пясъчен часовник:

Салма Хайек е друг класически пример на жена пясъчен часовник, при това не висока. В слим панталон не успях да намеря нейна снимка - винаги прав или ракроен и винаги на ток:

Последна редакция: сб, 14 май 2022, 14:52 от Agent Provocateur

# 458
Здравейте, момичета, може ли мнение за тази рокля? Беше импулсивна покупка (за пореден път се убеждавам, че трябва да се въздържам от такива) и вече се чудя дали да не я върна. Поводът е лятна морска сватба, като съм гост от масовката и не искам нещо твърде официално.

# 459
  • София
На мен не ми допада неравната дължина до долу. Докато скролвах, ми изглеждаше по- хубава донякъде. Но като цяло е хубава и добре ти стои. Какви са твоите резерви?

# 460
И аз не харесах долната част на роклята.

# 461
Много симпатичен цвят, но можеше и по-добро изпълнение да й направят. Имам някакви резерви относно нея, тъкмо поради неравната дължина долу.
Но иначе смятам, че ти стои перфектно.

# 462
Много благодаря за отговорите! На мен дължината ми допада (не си харесвам краката особено и не искам мини рокля Grinning). За цвета се чудех основно, дали не е прекалено смел?  Към момента не разполагам с резерви;  в ежедневието си не нося по-официални дрехи и затова сега съм в чуденка, добре че започнах търсенето отрано.
Това е моделът на роклята, понеже моята снимка е малко изрязана долната част:

# 463
На мен лично роклята ми харесва, стои ти добре според мен също.

# 464
Роклята ми харесва и точно различната дължина я прави по официална някак.
Имам чувството обаче че под бюста ти е малко широка или е от позата

Общи условия

Активация на акаунт