Модни консултации (Май, 2022) - 66

• 67 445
  • 1 051
  •   1
Отговори
# 585
Красива е козирката, искам такава Simple Smile

Нощес поваля, носенето на козирка се отлага - днес съм с кецове с животински принт, дънки, риза и кожено яке

# 586
За съжаление и аз още не съм се научила да нося в града лятна шапка, но усилено си купувам, защото ми харесват. Много ми е бяла кожата, реагира на слънце и ползвам фактор 50 от май до септември. Шапките обаче ги слагам само извън града или на почивка, където съм цял ден навън.

# 587
Аз така и не успях да харесам маратонки с пола или рокля, ужасно грубо ми изглежда. Някакви велурени или кожени гуменки ми се струват по - приемливи, но биха ми харесали само с дълга рокля или пола, или пък с много къса спортна, каквато не нося.
Замислила съм се и аз за шапка  в града, че нямам навик да ползвам слънцезащита - купувам си и въобще забравям да я ползвам, понеже ми се струва, че се натрупват много продукти. Серум, крем, фдт - усещането ми става за маска, освен да махна крема.
Вие как я ползвате?
Много хубави шапки имат Белора, имам една, качеството им е супер.
За плаж си бях взела и една ултра красива с огромна твърда периферия и така си седи, най - малкия полъх на вятъра я отнася и въобще не е удобна.
Ако имах градина, става да се шляя из нея, за града ми идва прекалена.
Агент, дъщеря ти е страхотна красавица! Flowers Hibiscus

# 588
На Фила всичките им маратонки са много груби. Щерката има такива приличат на танкери.

С лятна шапка изглеждам потресаващо. С очила съм и гледката е...абе ужас.

# 589
Добре утро момичета,🌻🌝 харесах си една чантичка и се двоумя между двата чифта сандали , незнам кои да избера .Различни модели са едните по груби,другите пък са между пръстите.Как мислите 1 или 2 🙂
1.
2.

# 590
  • В полите на Пирин планина
Лично на мен за марки не ми дреме, не съм сигурна, че много ще ги нося, та се заглеждам в такива за летни рокли:

Даже последните сякаш най-много ще ми паснат на вида на роклите и са неутрални, като цвят.

# 591
Какво мислите за хора с очила и шапки? Много харесвам шапки, ама с тия очилааааа..... просто според мен не е ок. И аз веднага ставам цялата в ужасни лунички. Сега съм и бременна и не знам това лято как ще се опазя от слънцето.

# 592
nelly13,
Много са груби тези сандали, няма ли да ти направят рани?
Чантичката ми харесва Simple Smile

Какви очила Parusheva?
Пази се от слънцето - мажи крем с висок фактор на лицето, мажи и на деколте и ръце, слагай шапка и не ходи по жегите. Аз бръмчах насам-натам в жегите, хич не чувах баби, майки и съседки и взех че припаднах в данъчното Grinning и изкарах акъла на данъчните

silver pearl,
Белора не ми зарежда сайта, но като съм във Варна ще отида на място Simple Smile
Слънцезащита - не слагам нищо друго освен нея

Lady Brinne, харесват ми първите два чифта, тия повдигания на снимки 3 и 4 са ми малко странни, но това е моето виждане де.....

# 593
Сега ме шашнахте с тези очила!
Нося само за четене, но лекарката ме посъветва да нося други през деня, поради специфичен проблем. Не съм се замисляла, ще пробвам.
Друго сполучливо решение ми се струват затъмняващи се стъкла.

Лейди, на мен ми харесват първите, бих сменила връзките с бели.

Нели, харесвам и двата чифта, но с уговорката, че ако е тежка подметката на тези между пръстите, няма да са удобни, а пък на мен лично тази лъскавата кожа като на първите ми реже.
Но аз не съм критерий, за съжаление, моята кожа от едно конче или възелче от шева се разранява.

# 594
Ами очила с диоптри. Имам различни чифтове, различни по цвят и форма. Ами ще се пазя от големите жеги няма как, ще ми е усилно. Пия много вода и мажа 50-ти фактор Simple Smile
Ама ми се искаше да си нося и готини шапки. Айде със слънчви очила според мен си е добре, ама с диоптрите. Слънчевите са ми с диоптри също, ама понякога съм само с тези с диоптри, които не са слънчеви и според мен с шапка е много натруфено. Ама може и в главата ми да е всичко.

# 595
Parusheva,
мисля че всичко е в главата ти Wink

# 596
nelly13,
Много са груби тези сандали, няма ли да ти направят рани?
Чантичката ми харесва Simple Smile

Какви очила Parusheva?
Пази се от слънцето - мажи крем с висок фактор на лицето, мажи и на деколте и ръце, слагай шапка и не ходи по жегите. Аз бръмчах насам-натам в жегите, хич не чувах баби, майки и съседки и взех че припаднах в данъчното Grinning и изкарах акъла на данъчните

silver pearl,
Белора не ми зарежда сайта, но като съм във Варна ще отида на място Simple Smile
Слънцезащита - не слагам нищо друго освен нея

Lady Brinne, харесват ми първите два чифта, тия повдигания на снимки 3 и 4 са ми малко странни, но това е моето виждане де.....
И аз това си мислех,закъсвам яко с повечето сандали 😣

# 597
nelly13, вторите изглеждат по- удобни, но първите са ми една идея по- симатични. Абе и двата чифта ми харесват, както и чантите на СМ.

# 598
nelly13, вторите изглеждат по- удобни, но първите са ми една идея по- симатични. Абе и двата чифта ми харесват, както и чантите на СМ.
Даа, има много яки чанти 😍СМ 👍

# 599
Здравейте дами! Вчера получих тези :
Но както винаги(не знам каква е тази каръщина винаги да получавам поръчки с дефект) забелязах малък дефект:
Според Вас,там където машината е надупчила кожата,има ли вероятност да се нацепи кожата или дупките да станат по-големи?

Последна редакция: ср, 18 май 2022, 13:22 от Sunn

Общи условия

Активация на акаунт