Съни бийч по bTV - 4 Сезон 2

• 43 135
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
Той дали още я има за "полякинчето"?

# 121
  • Галифрей
Не разбра,че е българка. Стойчо - розата също ми е любим с нетърпение чакам неговите лафчета.

# 122
  • София
И аз Бойко Кръстанов не го възприемам с тая детска физиономия като мъж с 2 деца , особено пък до Евелин. Нея са я гримирали доста призрачно, явно заради ролята на изтощена майка.
Има и нещо в говора му, което ме дразни, не мога да определя точно какво.
На Бахаров какви лимби са му направили....

Последна редакция: чт, 05 май 2022, 17:15 от Cuckoo

# 123
Бойко е нежничък спор няма. Но е прекрасен актьор и след време(като порасне 😆) предвиждам един английски чар а ла Джеръми Айрънс. В Под прикритие си изигра мъжкарската роля перфектно.
Евелин е малко рязка, това не ѝ харесвам, иначе е една от най-красивите бг актриси за мен.

# 124
Той дали още я има за "полякинчето"?
беше много смешно Sweat Smile тя го мислеше за мъртъв и го оплакваше и по едно време той отвори очи й вика ''полякинче! сънувах, че проговори на български'' и после се събраха Joy
Много са готини двамата и на мен Стойчо ми е много смешен.

# 125
  • София
Дразни ме единствено Боряна Братоева, защото още не се е появила Аня Пенчева.

# 126
Този епизод беше доста по-добър. Пораздвижиха се нещата. 🙂
Анжела Недялкова си е досущ като Дана. Аз не я обърках, знаех, че е момичето от ''Връзки'' (любим мой сериал), но има и доста визуална прилика с Дана от Фермата 6, факт. Много ми гареса адвокатката, легна си просто на мястото, браво на Анжела.
По принцип в този сериал няма полярни персонажи. Или само лоши или само добри. Засега истински злодей на 100% е само отмъстителната майка. Просто така е изграден образът и, че никакъв шанс да и симпатизираш дори и на 1%
За мен Никола си е лекенце и не го харесвам, но много добре виждам и добрата му страна, че му е липсвало внимание и признание, че се бори със себе си и държи добрината си насила затворена.
Хм, какво стана със старата дясна ръка на Никола, Вививан? Надя Иванова? Дали изобщо е кастната за сезон 2? Така и не дадоха да я е уволнил или каквото и да е. Сега Виктория ли ще е вместо нея? Тя не е много убедителна като лоша. Иска да е отмъстителна, ама мимиките и са като на добричка, насила карана да го играе лошата.
Не ми стои убедително обаче как измамиха такъв играч като Тасев старши. С поставен нотариус и какво ли не. Това в реала е на практика невъзможно. Но ок, няма да го нищя, все пак е комедия и трябва да има завръзка. 🙂
Много мрачно. Като картинка и настроение. Сцените са джаста праста… все едно гледам кримка някаква. И цветовете са едни такива като в шведски сериал за убииства. Едвам го издържах втори епизод. Звукът е ад.

# 127
На мен началото на първи сезон ми беше харесало много, защото имаше много свежа динамика между персонала на хотела, вътрешните им взаимоотношения по време на работа и най-вече взаимодействието с гостите.
Филми/сериали с хотелиерска/туристическа тематика, печелят основно именно с показване на това.
Обаче от края на първи сезон и началото на втори, виждам, че доста отклониха оста на фокус, сега се мъчат да се вкарат в клишето на враждуващи семейства, мафиоти, кални номерца и съдебни драми - което е съвсем друг сериал вече.
Дано като отворят хотела пак да се върнат към основното, иначе започва доста да издиша, поне за мен.

Ивон ми е много антипатична, ама аз и актрисата не харесвам, така че вероятно не съм безпристрастна.

# 128
  • София
Аз чакам да се натрупат епизоди. Мразя да чакам цяла седмица за нов.

# 129
Здравейте,
Бих искала да се включа в дискусията!
Подкрепям мнението, че е необходимо да се върне вдъхновяващото време на посрещането, настаняването и обгрижването на гости - това беше силния и изключително приятен момент на 1ви сезон!
За героите…
Бойко е адски добър актьор, но наистина му липсва мъжкарското излъчване…въпреки стабилната, мъжкарска постъпка с признаването на чуждото бебе и заставането до Ивон!
Тя самата ми е леко антипатична, ръбеста и грубовата на моменти, липсва й женска мекота, непринуденост, нежност…, женственост ако щеш!
А и отношенията им с Гомес никак не ме вдъхновяват - не го виждам някак тоз дечко така да налита на една отсъстваща (като емоция) и отегчена, изпита и уморена маминка като нея!😅
Дарина…беше непохватната, непринудена сладурана, забита, но симпатична интелектуалка в 1ви сезон…, как ме разсмя и мен като гледаше Младенчо да жонглира с амфората😂
Тръпката им се получи много леко и непринудено, беше мило и приятно за гледане, чак да завидиш на чистотата и първичността на зародените чувства!
А сегааааа…., каква стана тя? Стисни ма, Донке, зорлем да пръдна…, с извинение!
Той е наистина недодялан и ти става неудобно от детинщините му, а тя…
Като сестра си, отегчена, дръпната, абе да си ходи там в БАН да си работи като канцеларски плъх, а ние да си дишаме спокойно, гледайки морето, нали?😇
Стоян Радев е великолепен! Луд, но готин!
Тя обаче и пред него стои като изтукана…
Да му се метнеш на врата заради тази негова заразителна лудост, наистина великолепно попадение!💪🙌❤
Жорката…, добре си изгражда образа, веселяк! Да видим накъде ще го отвее голямата лИбоФ!😉
Никола? Оф…, отвратително е да те мачкат собствените ти родители! Ставаш точно господин Никой - или се сриваш или озлобяваш!
Мисля, че му се иска да е един достоен бащичко и да даде всичко на детето си, защото той самия не го е имал и знае какво е! Неприятен образ, но го разбирам!
Бахаров играе много добре, щом чак не мога да го понасям физически, но го съжалявам психически!
Майката е кучка долна неземна…
Боряна? Ближе рани подобно на Никола.
Гадно е да си прелъстена и изоставена, чувстваш се парцал, без да си…
Сриваш се, ревеш или си сменяш визията и се опитваш и ти да мачкаш наред…ако ставаш! Братоева е красива брюнетка, но бозава блондинка! Неуверена и никаква злодейка, просто е една влюбена жена, която страда, защото не й е споделено!
Адвокатката е трепач колкото и да не ми харесва като физиономия!
Играе страхотно! Не знам дали искам да завърти някого? Не е нито за Жорката, нито за Гомес…, може би клиента си Тасев?!🤔

# 130
Мен не му дразни Братоева.

# 131
Мен не ме дразни и Вики, а начинът по който Гомез постъпи с нея, а сега се прави на мъж с Ивон и нейното дете.

# 132
  • Галифрей
Аз попринцип съм на страната на Гомез. Все той постави детето си на първо място,което е най-важното. Проблемът му е че е наивен и някак си не може да каже НЕ. Опитва се да огажда на всички ми не става пич. Поне това което съм забелязала, карате ме сега да гледам последната серия на сезон 1 да анализирам 🕵😀

# 133
  • There I was on a July morning
И мен не ме дразни Братоева. Нито героинята и мога да възприема като отрицателен персонаж. Тя по-скоро е наранена от Гомез, към когото все още таи топли чувства.
За другото - да, Гомез постъпи благородно към Ивон, като припозна детето и и помага в отглеждането му.

Като цяло, досега ми допада филмът. Като за първи 2 серии, в които да завържат интригите - бива.
Очаквам в следващите епизоди да стане по-забавно - като се разгърнат сюжетните линии, като заработи хотелът и вкарат и свежи случки около обслужването на гостите.
Естествено има и доста недостоверни моменти - с плоската измама на Тасев старши, с наивитетът на Младен и др., но такъв е жанрът и не им придирям толкова.

# 134
  • Галифрей
Аз само не харесвам персонажа Виктория, нямам нищо против актрисата.
Разбирам, че Викито е наранена ок но защо трябва да си отмъщава така гадно, много тъпо. В първи сезон тамън започнах да я харесвам и ъъъ 😒 Тя е едно богаташко момиче за нея няма не. Ако се беше поставила на мястото на Гомез или беше комуникирала с него, нещата  щяха да са различни. Тя и Никола имат общи черти, двамата се опитват да доказват пред татковците им, явно им липсвала нормална бащина обич. Уж се опитват да са независими и пак опират до парите на техните.
Те са едно нищо без пари. Много ми е чудно хем не могат без Гомез да управят хотела, хем му правят интриги 😂

Общи условия

Активация на акаунт