Съни бийч по bTV - 4 Сезон 2

• 43 137
  • 738
  •   1
Отговори
# 135
Детето си на първо място, това как го видя и какво общо има с постъпката му към Виктория? Която никога не е заставала между него и детето, а напротив, постоянно му помагаше и накрая беше уредила работа за двамата в София, където щеше да е по-близо до детето си. А той буквално се подигра с нея, да не говорим, че явно докато е бил с нея въобще не я е обичал, а винаги е била Ивон. Не харесвам такива неискрени хора, които подвеждат, тотална шизофрения. Харесвам сериала докато е комедиен, но що се отнася до подобни долни постъпки, в тях няма нищо смешно, нито пък поведението му може да се оправдае по някакъв начин. Точно ако Гомез беше искрен и беше комуникирал с нея щеше да е различно.

# 136
  • Галифрей
Добре уреди му работа в София хубово,но той не я искаше. Не му беше до това. Тя не го е питала какво найстина иска. Обичаше я по някъв начин Вики, все тичаше след нея да се сдобравят и обесняваше , той също й помагаше. Но на краят явно се измори и обстоятествата го спряха.Разбра, че тя не е за него различни виждания и тн. Не казвам,че постъпката му ок  и двамата сгрешиха.
Някак си ми е голям ред флаг за мен така тя тръгне да му отмъщава и злоби. Май де ся те ако бяха комуникирали като големи хора нямаше да е филм. 😀

# 137
  • Велико Търново
Детето не е ли в Стара Загора, как в София би бил по-близо?

# 138
  • Галифрей
Да Марти е в Стара Загора. Изобщо не е близо до София това са 250 км.

# 139
Можеше да каже, че не иска работата и да говори с нея преди да приема другата. Като цяло виждаме, че е постъпвал по същия начин и с бившата си жена, само че там има дете, което усложнява нещата. Изобщо Гомез е кофти партньор, въпреки че е признал детето на Ивон, което не е негово. Аз съм на страната на Никола в случая, той е бащата и има право да знае. Също харесвам повече двойката Никола-Ивон. Вики не я харесвам като партньор също, заради изцепките с родителите, но това не променя факта, че Гомез постъпи непочтено с нея.
Стара Загора -София май е по-близо от СТЗ-Слънчев бряг. Не знам, това помня от последния епизод, че беше допълнителен бонус за работата, че ще бъде по-близо до Марти.

# 140
  • Галифрей
На никой от персонажите постъпките не се правилни можи би само на Георги.
Да съгласна съм, Никола има право да си вижда детето. Може пък това да го отключи и направи по-човечен. Ама въобще не искам да събират Никола/ Ивон и Викито и Гомез. Връзките им бяха токсични. Надявам се да са си взели полука. Сега да видим промяна към позитивно. Макар,че Викито няма да се предаде едно от промота го целуваше, а на него не му беше приятно.

# 141
  • София
Колко епизода са минали по телевизията, че нещо се обърках? Вчера гледах 2 нови в playtube, по-рано ли са качени или аз съм изпуснала нещо?

# 142
  • Галифрей
2 са, днеска  ще има и утре. Да те ги качват с един ден напред аз също ги изгледах 😳 Епизод 4 ми беше малко кофти качество на моменти но нищо де ще гледам пак 😄

# 143
Що така смешките не им се получават естествено? В Мен не ме мислете няма такова нещо. Режисурата ли е, що ли? Актьорите са млади, но не са аматьори.
Хе хе тази малката от Връзки изобщо не мога да я възприема в ролята на юрист.
Щото Мен не ме мислете не са го писали бг сценаристи. Аз към 3-4 серия реших да погледна кои са сценаристи и тогава прочетох, че е адаптиран от полски сериал. Кадърни са ни артистите, но не си пишат те думичките.

# 144
Ти може и сега да си видяла, че е по полски сериал само че аз го знам това отдавна. Simple Smile Говоря за самото изпълнение не за самите смешки. Те като думички и словосъчетания са си ок, но изкуствено ми звучат.

# 145
  • Галифрей
Гомес се обеснява в любов пред банята и излиза Младен “ И аз те обичам” 😂
Британската журналиска е много сладка, според мен скоро ще ги надуши. Цял филм няма да й стигне.
Их Дарина, Дарина… 😒

# 146
Странно е поведението на Ивон.Гомес признава детето и от друг мъж ,а тя се държи като невинна девойка,вместо да му е благодарна му държи сметка.И толкова ли е глупава,че да не се  усети,че и Никола може да събере две и две и да разбере,че е баща на Митко.

# 147
  • Галифрей
Тя ревнува от Викито, нищо ново под слънцето.

# 148
Тази Ивон все фръцната,още от първи сезон,но с рунтавия някак им подхождаше,сега с Гомес фасоните й дразнят. И прическата й в този сезон е кофти,както и на Виктория.

# 149
  • Галифрей
Не можаха една перука да й сложат. Личи си,че Ивон и Дарина са сестри,приличат си по държание на моменти и еднакво дразнят.

Общи условия

Активация на акаунт