Съни бийч по bTV - 4 Сезон 2

• 43 142
  • 738
  •   1
Отговори
# 150
  • earth
Сценки с чужденци винаги са криндж.

Много асексуална са я направили Дарина. Млад мъж като спасителя, с възможности сред жените, не би останал с такава дълго време.

Когато видя "продуктово позициониране" в сериал или реалити, си отбелязвам мисловно никога да не купувам този продукт.

Адвокатката прилича на Луис Суарес, футболиста.

Последна редакция: ср, 11 май 2022, 01:33 от morisay

# 151
  • София

Съни бийч - сезон 2   епизод 3

# 152
  • София
Снощи се смях с глас на места. Добре се получи.

Продължавам да искам катарзис за Никола и истинска промяна, макар че за момента няма такива индикации. Връзката на Ивон и Гомез е като претоплена манджа. Все едно са брат и сестра. Ивон и Никола имаха осезаема химия.

Ще ми се неловките ситуации да са повече смешни (като Гомез пред банята), отколкото напрягащи (като засечката на Виктория с документите). Нали е комедия все пак.

Мен пък този сезон Братоева не ме дразни. Според мен си е идеална за ролята. По-обрана е, по-внимателна. Точно като влюбена, разочарована жена, която обаче (поне засега) не е лоша.

И да си кажа, много хубава тази Евелин, много. 😍

# 153
На мен пък ми беше много скучна серията, не знам що.
Този Никола ми е призрачен направо, с изпечено тъмно лице и едни сухи безкръвни устни и с този монотонен глас брр. 😁
Наистина са голяма скука Ивон и Гомес. Даже и Бойко не ми харесва как играе покрай Евелин, дали нещо го притеснява? Той какви целувки и страсти беше с Йоанна в Под прикритие, тук - дръвце. Както Неда и Карамазов не им се получаваше, а Карамазов с Духовникова - огън.
Наистина тази Дарина, Лидия по скоро не ми е убедителна като започне да хм-ка и на мен ми е скучна и асексуална. 😁 Все нещо се случва и има нещо спешно и Младен все на сухо. Ама толкова пъти и се изтърка.
Разсмиват си ме Жорко и Младен, ако и Стойчо се появи, хуморът е осигурен.

Последна редакция: ср, 11 май 2022, 10:18 от Amber*

# 154
  • Mediterraneo
Нищо не ме разсмя мен. Хареса ми сцената пред банята. И май само това.

# 155
  • Галифрей
По натък ще се раздвижат нещата. И чета коментари казват същото какво и ние. Незнам защо е дърво,така са им казали режиьорите да се целуват по детски. Иска ми да се фокусират върху животът на хотела ( надявам се по натък  да се случи) и смешни ситуации. Като Гранд Хотел но забавна версия. Опитват се да вдигнат рейтинга на туризма, да покажат по-добро облужване.  Би трябвало навсякъде да е така не само в лукзоните хотели. Колкото и да ми рекламират този хотел не ме кефи.

# 156
Дарина вече въобще не ми изглежда привлечена от Младен. Той мре за нея, тя дори не го забелязва.

# 157
В първи сезон Младен беше сладко глуповат, сега е само глупав. Не ме забавлява, а по-скоро дразни. 
Надявам се да стане смешно по-натам, а не драматично покрай историите на Ивон-Гомез-Вики-Тасев. Марти и Елена дали ще участват в този сезон?

# 158
  • Галифрей
Да ще участват 😉 В каста са и Вилиан слабата Злобара се завръща.

# 159
супер! Може да раздвижат нещата, искам да видя истеричната реакция на Елена като разбере, че Гомез е признал детето на Ивон, което не е негово Joy

# 160
  • Галифрей

# 161
Не ме грабва на този етап. Надявам се да се оправи нататък. Много харесвам Гомез, но не и с Ивон. Не ми допада и антисексуалността на Дарина.

# 162
Колко епизода са минали вече? Аз гледах само първите два?

# 163
  • Галифрей
Общо Четири с днешният.

# 164
  • София
На мен ми беше забавен епизода снощи. Посмях се, разтовари ме. Само премиерния първи епизод не ми хареса,
Засега го подреждам така (два добри и един слаб епизод):
Епизод 2
Епизод 3
-
Епизод 1

Чужденците бяха много автентични. Добре им се получи целия сегмент, особено с шкембе чорбата и чушките със сирене, хаха. Жорката също е ТОП. Сцените с Жоро и Младен винаги са на ниво 'маниак' 😁
Никой не ме дразни освен леко Дарина и то само защото оставя на сухо Младен, което е асбурдно и не, не е смешно. Това в реала е абсурд да се случи, а ако се, то Младен отдвана да е изневерил. Разбирам, че е комедия и е нарочно така, но се пресолва манджата.

Общи условия

Активация на акаунт