Съни бийч по bTV - 4 Сезон 2

• 43 290
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
Е, то се разбра, че са имали минало Гомес и Ивон в последните серии. Преди това нищо не е загатвало, пък после голяма любов. Братче и сестриче по може...

# 616
Коя е актрисата, която играе арабката, жената на Калин? Много е красива.

# 617
Поизтъпя, ама го изгледах:) давайте един сериал за Розата и Художника и това е, аман от ту мач драма

# 618
Намерих арабската дъщеря/Калинова жена - Розалия Абгарян - уау е! От арменски произход? Колко е красива само, за мен несравнимо повече от всички до момента жени в сериала. Къде беше досега, а вместо нея трябва да гледам Дарина Joy  

# 619
Е, хайде сега. Лидия Инджова също екрасива жена, макар и нетрадиционна.
На мен ми е много симпатична, ролите й винаги са смахнати 😃

# 620
Хаха пошегувах се! Защото ролята на Дарина ме дразни. Няма грозни жени. Лидия Инджова е добра актриса и красива жена.

А тази серия е доста тегава.

Калин е станал арабин, а жена му е проговорила перфектен български и явно не ревнува, че мъжът й се занимава с бившата си. Мислих, че Калин ще купи хотела. А то Михаил и после едни тиради, едно чудо... не е комедия вече

# 621
Що не си останаха с комедията, където ги биваше? Сега някаква изсмукана от пръстите драма и рев цял епизод. Не разбрах пък Гомес какво реве и страда, че правел всичко за семейството? Много се обиди като му предложи стария Тасев да се откаже от Митко и Ивон и да вземе 1/3 от хотела и реши, че иска целия хотел, ама пак се отказа от Ивон и детето, за да се жени за Виктория. А тя толкова отчаяна - милионерска щерка със зестра 50 милиона се омъжва за пиколо Joy

# 622
Дебеличката камериерка много ми напомня на певицата Netta, която спечели Евровизия 2019г.

Пп Веселяшка Hug, благодаря ти за прекрасните думи. Много си мила. Kissing Heart

# 623
  • софия
Ееееееее! Къде е Оркестър без име, къде е тази боза? Уф, Съни бийч, без пардон.

# 624
Свърши ли? Какво стана? Нямаше среща между Дарина и арабското семейство, нямаше разговор между Вики и Гомес? Гомес се е отказал от хотела? Офф дано да има трети сезон и да поправят това, което направиха през този сезон. Гомес и Ивон се събрали моля ти се...

# 625
  • на село
По депресарска серия не бях гледала, къде отиде забавата от снощи, че и с песента в края- довършиха ме Anguished

# 626
Доста странен финал, честно казано.
Гомез не знаеше за изискването на Крумов, когато купи хотела, не разбрах защо му се сърдиха всички. Очаквах с Ивон да се осъзнаят, че не се обичат, но явно осъзнаването ще е в другия сезон с хепи енда и финала. Дарина и Младен са топ Sparkling Heart Интересно ми е какво ще правят Калин, и аз очаквах той да купи хотела, даже бях сигурна в това.
Трибютът към Оркестър без име беше върха.
Оставам с положително чувство към сериала и чакам другия сезон.

# 627
  • София
Аз, извинете, но нищо не разбрах от финала.

# 628
И какво? Гомес реши да надиграе и Тасев и Крумов? Взе си хотела, който се води на негово име, ама отказа щерката Виктория и ще си седи с Ивон.
Никола пък ще върти бизнес с Художника.
А на всичкото отгоре се върна и бившия на Дарина като арабски шейх Joy
Еми да смешно е, ама като някаква пародия, а не като комедия

# 629
И какво? Гомес реши да надиграе и Тасев и Крумов? Взе си хотела, който се води на негово име, ама отказа щерката Виктория и ще си седи с Ивон.
Отказва се от Виктория, отказва се и от хотела.

Общи условия

Активация на акаунт