Съни бийч по bTV - 4 Сезон 2

• 43 270
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
Веселяшка,
Не си права за хотелите! На едно място събрани пикола, рецепция, спасители, камериерки, аниматори, техници, сервитьори, готвачи, хостеси, администрация, 80-100 човека в хотел, предимно млади хора и като добавиш шантави гости, е купон безкрай. Пълно е със смешки и циркове, любов, изневери. То това е една от екстрите да работиш в такова място.
Друг е въпросът, че руснаците с Кухня и Хотел Елеон са уловили духа на 100 %, а при нас почна ок и вместо да се разгръща идеята, втори сезон се срина.
Художникът, Стойчо розата и Кадурин направиха 90 % от втори сезон.

# 676
Ти хем казваш, че всичко може да се случи в един хотел, хем се чудиш какво толкова интересно. Сравнението с "Кухня" ми е доста наивно обаче...далече сме още.

# 677
О, първи сезон си имаше общо с Хотел Елеон. Работила съм в хотел, имам страхотни спомени и забавни случки и с колегите и с клиенти на хотела. Нашият хотел беше много посещаван от фолк гилдията и на рецепция съм имала не малко куриози когато не мога да ги разпозная "големите звезди". 😁

# 678
Тасеви нямаха пари дори за заплати, но изведнъж намират ПОНЕ 40 милЬОна, за да купят същия този хотел, който банката им взе?🧐🤨
Какво пропуснах?

# 679
Да, и Джастев това коментира.
Значи имало пари да играем на търга, имало пари да зарежем всичко и да плаваме с яхта където ни видят очите, но пари за заплати няма. Е, това, ако не е по български, здраве му кажи.
Значи робите ще опъват каиша да спасяват на големите бизнесмени бизнеса, а те ще си веят парцалите по круизи. Добреее. Ама то май е практика сред бизнеса. Строят се къщи - палати, купуват се скъпи автомобили, а за работниците жълти стотинки.

# 680
Като работила 6 година в туристическа агенция, баш така си е. Шефката си накупи апартаменти, коли и имоти, а на нас зимата ни мрънкаше, че климатика е работел цял ден и имала високи сметки за ток... Пък за приятелите й хотелиери, не ми се коментира за какви схемаджии и измамници ставаше дума... Иначе съм работила и на плажен бар лятот, случки и куриози с туристи и персонал бол. Да бяха хванали сценаристите един истински спасител от морето да им разкаже случки, нямаше да се мъчат със сценария. Но пък за липсата на заплати и яхтите на шефовете, живият живот е това..

# 681
Да, но за шефа не е ли по-евтино да си плаща задълженията към банката, вместо да “вади” 40 млн. Доста нелогично за мен.
За пишман бизнесмените в България иначе съм съгласна.
П.П. От покер турнира искаха да изкарат 250 хиляди, за да спасят хотела. После вадят 40 млн. 😂🤣😂

# 682
  • Галифрей
Не съм работила в туризма но ми е интерестно да чета истории за хотели.
Аз не мисля,че Тасеви имаха 40 милиона, ако имаха ехе щяха да си имат остров 😂 Накрая оня се чупи с яхтата за риба а Никола ходешенкато скитник 😄

Аз се чедех от къде бзрбама ми е познат, онзи който им дава акъл. Това не ли е мъжа на Бонка? 😂 Бяха пуснали реклама с двамата актьори. Познат ми излегдаше и се чудех къде съм го гледала 😀

Последна редакция: сб, 04 юни 2022, 13:13 от Диана Бишоп

# 683
Да, мъжа на Бонка е. Grinning
От Пътя на честта.

# 684
Той, той. А тук как се казва-Кацко, Гацко? Joy ние си му викахме Начо 😃

# 685
  • Варна
Наистина накрая с песента "Оставаме" беше нелогично / аз пък и не я харесвам/, защото не се разбра къде остават. Остават заедно, може би..
Нелогично Жорката се сбогува в морето, защото Меден рудник не е далеч от морето, но... да речем, че той е леко смахнат..
Яко безсилие на сценариста/те.
Крали, та крали от други филми, дори не бяха препратки а копиране.. Последния ергенски запой, Запознай се с нашите, Оркестър без име, миналата година някой позна лаф, който Гомес беше казал на Виктория /или обратното/ пак от известен филм..
Чисто плагиатство.
Чудя се... толкова ли нямаме кадърни сценаристи с хубави идеи. Пари ли нямат продуцентите че : "за толкова пари - толкова работа".
 Или просто карат по течението, че бг зрителя, ще рупа каквото му сипят / както някой много точно се изрази/.

# 686
И това с наркотиците в морето и шамандурите и солта, дето уж, беше брилянтна идея на Дарина също е изплагиатствана от филм. Даже тогава го коментирахме в темата.

# 687
Добре, никой не харесва двойката Ивон и Гомез, а те все повече ги сплотяват и събират. Защо? Сега след тази велика жертва Гомезова, Ивон за какво ли ще намери да му се цупи? Направиха ги  неразделяеми, а ние все си се надяваме...

# 688
Ама къде са тия хора, които отказват пари с купища и хубаво момиче заради приятели, които в един момент ще си хванат пътя, мъжете/жените, децата и ще си затворят вратата. Прекалено идеалистично и утопично. А и те вярно са добър екип, ама чак пък таквиз добри приятели да са. Да речем, че се отказа заради Ивон, но това изглеждаше толкова неубедително предвид разпадащата им се връзка и липсата на страст. Може би се е отказал по морални подбуди и най вече заради себе си и че няма да може да се справи с изискванията на татенцето бизнесмен и ще трябва да играе по чужда свирка и чужди правила. Ако се познава добре, ще знае кое може да изтърпи и кое не. Но тогава защо се тупаше в гърдите, че е заради приятелите, Ивон, семейството?!
А, да, комплексно е, как не се сетих. Морална личност, която обича приятелите си повече от парите. Бравос!
Е, да, филм е. Приемам го. Но не изглеждаше убедително, а и беше претупано. Една сълзлива реч, един бейбифон и Сбогом, хотел!, Сбогом, Виктория! Здравейте, приятели! Оставаме оставаме... някои без хотел, други без заплати. Joy

# 689
  • earth
На мен не ми е ясно какво им пречеше на приятелите сделката с хотела. Даже печелят от нея. Това че зарязва Ивон? Ако бяха добри приятели, щаха да го посъветват въобще да  не се обвързва с нея. Тя току що родила от някой друг, с когото вече е успяла да се раздели и той ще ми идва да я спасява. Класика. “Спасителят” в този случай е глупак.

Общи условия

Активация на акаунт