Съни бийч по bTV - 4 Сезон 2

• 43 277
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Разочароващ последен епизод за съжаление. Сезонът също беше слаб. Не можем и не можем да изкараме два поредни еднакво добри сезона. Това е характерно като цяло за родните ни продукции, не само за Съни Бийч.
Дори не ми се пише ревю и поставят оценки, а и сте написали всичко. Не искам да се повтарям. Нямам и желание да пиша, няма смисъл.
Връщането на Калин е абсолютно безсмислено, но щом искате да правите сапунки - заповядайте.
Търга с хотела - тъпотия, а Гомес е най-голямото разочарование този сезон. Толкоз.

# 661
Всичко сте коментирали, та нямам много какво да кажа.
Хем ми хареса, хем не - в сравнение с първия сезон.

Предпоследният епизод със сватбата и ретроспекциите на Младенския запой Simple Smile ми хареса повече, имаше доста забавни моменти и трябваше той да бъде финален, а разиграването на хотела да го бяха сбутали набързо.
Тези наддавания, драми и сълзи много ги разтегнаха, а трябваше да наблегнат повече на комедията.
“Жоре, ти що си булка?!” беше топ 😃 в първия сезон ни разбиха от лафчета, сега…

За финала - не ми стана ясна позицията на Виктория - тя присъстваше на търга и не беше изненадана от Гомес - т.е. наясно е с договорката между него и баща ѝ ли?! 😒
Що за тъпанарка трябва да бъде, че да иска мъжът, когото обича да се омъжи за нея срещу заплащане, пък било то и 50 милиона…. 🙄
Да опитва да си върне Гомес с манипулации и интриги е едно, но да си купи жених по този начин е абсурдно. Какъв брак си мисли, че ще излезе от тази договорка?!

Гомес също не разбрах какво точно иска и прави. Както някой напред писа - и аз през цялото време очаквах да се включи с обяснение на ситуацията.
Той хубаво се отказа от хотела, обаче това ли му е бил първоначалния план? Да извърти Тасев и Никола и да купи хотела за Крумов?!
Или наистина се е съгласил на офертата на Крумов и се отказа едва след като останалите му биха шута? Защото, ако е това, то предателството си е предателство, въпреки че в последствие се е отказал и на мястото на Ивон, не бих простила такава постъпка.
Остана много недовършена тази история, надявам се в следващия сезон да се изясни.

# 662
Аз още не съм гледала последните няколко серии... Ще го пусна за фон тези дни. Атмосферата я няма на първи сезон. Мускетарите за какво се борят? Срещу кого? Няма мускетари, единственото, което има е Жорката, който не знайно защо се вре навсякъде и разваля всичко. Би трябвало да симпатизираме на Ивон и Гомес, а то те са толкова нелепи заедно. Младен тегли кредит, но Дарина го спасява с пари, скрити в делва??? Сюжети, които могат да се разгърнат, са претупани за две минути...
Жорката имаше повече добри идеи от Гомез този сезон, значи считай до къде са го докарали

# 663
Оф не знам. Нито се е налагало да се сдърпвам с жена заради мъж😆, нито пък мъже са се борили за мен🤔…, та разсъждавам чисто теоретично!
Какво очаквах лично аз от втори сезон?!
Честно?
Да кипи живот в тоз хотел, да има и нафукани, и откачени, и готини гости! Гомес да си е на топ нивото, готино пиколо на място, накара ме да се влюбя в тази професия, толкова сърцат беше!
Да се беше върнал към Ивон, добре. Явно там има нещо неизживяно, но не така вяло чак заспало…, айде моля ви се! Знаем какво е страст! Колко боли като зорлен се разделите заради…бебе от друга! Да го бяха задълбали малко, но по-драматично!
Можеше съответно и Никола да търчи по Ивон, да има ревности и т.н.
Да измислят по-лежерно продължение на историята на Младен и Дарина!
Да ни забавляват с Жорката, Севда, персонала им е на ниво с много колоритни лица, да продължат там с интригата за хотела, но Виктория да спре да се унижава с Гомес!
Трябваше да не се прави рязък завой в съвсем друга посока!
Затова си останахме с пръст в уста дет се вика.
Какво да става в 3ти сезон?
И аз не знам.

# 664
Да добавя:
Без да се дава главна роля на Жорката. В първи сезон беше свежа глътка въздух. Дънди като актьор и човек изглежда много готин. Но за мен супер досаден и дразнещ като персонаж
И с това съм съгласна - атмосферата, която създаваха туристите, както и атмосферата, на приятелството между мускетарите и борбата им срещу Никола, която ги обединяваше.
А за Виктория - в края на първи сезон даде заявка, че ще се промени, ще изгаднее, смени си цвета на косата... И за какво? Само дето не легна на прага на Гомез да може да си изтрие краката в нея

# 665
Шашнах се колко перфектно може да бъде научен българския език от чужденец само за една година. Поне някакъв минимален акцент да бяха вкарали. Такъв финал е очевидна заявка за нов сезон и дано се вслушат в конструктивната критика към сегашния за да видим нещо доста по-добро. Подкрепям голяма част от вече изказаните мнения за сезона и финала.

# 666
  • earth
Песента Оставаме е на Борис Карадимчев (музика) и Александър Петров (текст). Маргарита Хранова е добра изпълнителка, но песента не е нейна.

# 667
  • София
Жената на Калин същата от първи сезон ли е? Аз помислих, че си е направил харем с българка в него Simple Smile

# 668
Всъщност и аз си помислих, че тази "арабка" не е арабка. Има нещо "гнило" тука, ама едва ли скоро ще разберем какво е имал предвид автора. Joy Wink

# 669
Освен някоя от съфорумките с богато въображение да разяснят. Добре че удариха едно рамо вчера, че абсурд да прогледна какво се случи на края.

# 670
Аз останах с впечатлението, че тази с Калин е българка, арабката беше друга.

# 671
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Аз не бих казала,че сезон 2 е провал,но e разочарование.
в Сезон 1 имаше идеи и започнати/завършени сюжетни линии.
В Сезон 2 имаше някакви идеи чернови,започнати и недовършени..Човек ще рече,че продукцията на 3 крушови ракии са взели решение за нов сезон,а сценаристите още са изтрезнявали,докато са пишели сценария.
Освен сватбата,абсолюбно нищо друго не се случи.Цял пропилян сезон за една сватба.

# 672
  • There I was on a July morning
И според мен дамата с Калин не е същата. На финалните надписи се чете: "асистентка на Калин" - Мина Каукова, а арабката беше Розалия Абгариан.

# 673
  • София
Лош,хубав, но се забавлявах. Че като мернах какво е на негово място, съвсем ще ми залипсва!

# 674
По хотелите по принцип си е тъпотия.
За луксозните такива, не знам?! Предполага се разнообразен човешки материал с още по-разнообразни мании, навици, претенции и т.н.
Аз например имам познати, които ходят на ол инклузив, от хотела не мърдат, все до басейна киснат, морето не са видяли. Правят все разни кичозни снимки на панорамни плакати с море зад тях, пози, чудо голямо, а истинското море никакво го няма!😆
Всякакви екземпляри има.
Да се поразровят малко сценаристите, да съберат материал от извора, пардон, от морето! Може всичко да се случи в един хотел. Персоналът знае всичко, шушука и нищо в тайна не пази!
Мен лично, линията с Калин шейха не ми се нрави!
Ивон и Гомес каква любов ще играят пак?
Какво има да става с далаверите около хотелите?!
Питам се какво ли толкова интересно може да се случи в един хотел?!
Разни се крият да изневеряват, примерно, други се изживяват като принцове и принцеси…
Младен какво ново ще предложи?
А Дарина?
Трябва един добре изпипан, до запетайката, сценарий!
Да има обрати, изненади,…
Когато почнат много да ги женят и деца да правят, тривиално, значи няма идеи!
Хубаво да се документират!
И ако има персонажи с осезателна химия помежду им, да ги събират!
Защото пън с пън може да запалят огън, ама егати тъжната картинка, нали?

Общи условия

Активация на акаунт