Съни бийч по bTV - 4 Сезон 2

• 43 283
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
  • earth
Това стана като холивудска "комедия" - няколко минути хумор, после сантименталности и морализиране.

# 646
Много слаб финал, а така го чаках.
Епизодите с Аня Пенчева и Въргала бяха топ...финалчето гола водица.
Няма хотел, има Ивон и бебе. Все е нещо.

# 647
Добре че сте вие да кажете кое, как и кой, ча аз нищо не разбрах на края. Но пък ви четох през деня и вдянах горе долу какво се очакеаше от мен да разбера. Абе утикахме го някакси.

# 648
За себе си като тегля чертата, се оказва, че другият драматичен сериал на И&А беше по-забавен от комедията им Grinning Но пък сега като свърши СБ се чудя какво ще си пускам за фон вечер... За финала какво да кажа, не ми хареса. Със сигурност не очаквам следващ сезон с голям ентусиазъм.

# 649
Според мен доколко е успешен втори сезон се вижда и от активността в темата.
Сигурно е много неприятно за създателите му да четат негативните коментари. Но и зрителите си имат своите основания.
У нас има много талантливи хора и толерирането на посредствеността е обида за всички тях. Обида е и за зрителите, защото хората не са толкова глупави, колкото ги смятат някои.
Не искам да махвам с ръка и да казвам: Абе, биваше! Ами, не, не биваше. Ама е по добър от другите бози. Не, не е. Все същата боза си беше от същия казан откъдето са и другите бози.
Ако всеки път реагираме поощрително, нивото никога няма да се вдигне. Щом минава, значи не пречи да им предлагаме претупани работи. Глупаците ще зяпат, ние ще се тупаме в гърдите. Те нищо не разбират, да си рупат там салатата по потник и да си сърбат ракията без да мрънкат. Това ли е отношението към българския зрител.
Съжалявам, но не искам да се примирявам. Видя се, че може да се правят и хубави продукции, първия сезон го доказа и държа това ниво да се поддържа.
Разбирате ли, не критикувам, заради критиката, а защото съм обидена и разочарована и защото знам, че се може, а не се полагат усилия.
Искам да гледам бг продукции и да се гордея с тях. Да сядам с нетърпение и интерес пред екрана и да си казвам: Ето, това е, това исках да видя. Добри сме. Можем. И го показваме. Не искам да тъгувам носталгично за старите филми от едно време, искам да се радвам на съвременните можещи и правещи, които създават нова ера във филмовото и телевизионно изкуство. Да се тупна в гърдите и да кажа: Ето, това е на световно ниво. Конкурентноспособно. По добро е от всичко което съм гледала или поне е на същото ниво.
И не смятам да си затварям очите и да толерирам неглижирането само защото нали то е просто едно сериалче, кво толкова. Щото цялостното ни отношение е такова - това е просто вирусче, това е просто политика, това са просто високи цени, карай, бе и това ще мине. Sunglasses

# 650
  • Разпиляна във въображението
Сега ще гледаме новия сезон на Татковци Simple Smile

Следващият сезон на СБ трябва да сбие няколко линии - хотелът на Художника, хотелът /евентуален/ на нашите хора, хотелите на Виктория и Калин Simple Smile

# 651
И на мен не ми хареса финала. Евала на Аръков, имаше мноого добри сцени.
Последните няколко епизода ги избутах, само защото не обичам да си оставям нещата недовършени-много зле. Не съм сигурна, че ще гледам следващ сезон или поне в никакъв случай не го чакам с нетърпение, както "Мен не ме мислете".

# 652
На никой ли не му направи впечатление как, когато Гомес изреждаше кои са важни за него и Ивон трябваше да се покашля, за да се сети за Митко. Колкото и да обича Митко, да му е дал име и т.н., не го чувства като свой. Все трябва да му се напомня.

# 653
  • Разпиляна във въображението
То той забрави и Марти Simple Smile

# 654
Готин финал и песента също.Чакам следващ сезон.Аааа и Иван в кадър!

# 655
Ами да животът напоследък е труден и искам като си пусна уж комедиен и готин сериал, да е комедиен и готин, а не боза Grinning

# 656
Аз мисля, че направих разбираем паралел между качеството на сериала и качеството ни на живот и реакциите ни. Който разбрал, разбрал.
Точно защото приемаме, че това е просто филм и това е просто вирус, политика, цени. И това ще мине. Както се казва: Оти да се косим, като че ни мине?! А?!
Не, това не е просто филм. Това е част от ниво, което не се стремим да подобрим. Като във всяка една сфера от живота ни. Да минем тънкаж, ама нас това не ни касае, абе, чудо голямо.
Сега дали се изразих по ясно. И не знаех, че за да обърна внимание на едно, означава, че не съм обърнала и не обръщам внимание на друго.

# 657
Значи, ако сериалът ставаше щяхме да коментираме него.
Щом стигнахме до политиката в страната и утопичните идеи, не е добре Joy

Пълна боза е втори сезон. Но все пак го гледах.
Другите извращения, които коментирахме даже и не си ги причиних. Говоря за ергени, моми, братя и сестри.
Щом искат да печелят продуцентите, следва малко да се потрудят.
На мен на работа никой нищо не ми дава даром, щото видиш ли просто се опитвам.

# 658
Аз малко ни в клин,ни в ръкав,но искам да споделя,че “Оставаме” на Марги Хранова е една от малкото български песни,които ме разплакват и ме карат да си събера куфарите и да си се върна в България. Адска носталгия ме обзема!
Няма да повтарям това което вече сте написали повечето за финала. И все пак оставам с надежда в 3 сезон да има повече комедия вместо сълзи и сополи 😂

# 659
Оставаме и ние! С надежда!

Общи условия

Активация на акаунт