МБАЛ Надежда - тема 21

• 73 574
  • 873
  •   1
Отговори
# 735
Красна поляна

# 736
Ако ще раждате в Надежда: Служителката, която ще Ви посети в болницата, ще Ви обясни подробно. По подразбиране, детето се вписва на адреса по лична карта на майката, съответно от тази община се взема актът за раждане. Моят адрес по л.к. е в жк Надежда и утре таткото ще иде да получи документа с моята и с неговата лична карта.

Здравейте, от коя община се взима акта за раждане?

# 737
Наистина ще ви обяснят в болницата. Ако сте от София, в общината по адрес на майката. Ако не сте от София - в общината по адрес на болницата, тоест Красна Поляна.

# 738
Искам да попитам как стоят нещата с антигенни тестове преди планово секцио? Правят ли? Бащата къде да отиде когато дойде в деня на секциото, ще го пуснат ли в коридора? Ще ме приемат края на ноември планово. Вторник ми е секциото и разбрах, че понеделник ще трябва да постъпя.

# 739
Здравейте момичета! Бих искала препоръка за гинеколог, при който да запиша час за преглед. Проблема е, че получавам кафеникаво зацапване непосредствено преди цикъл 3,4 дни. Правим и опити за бебе 7 месеца. Дали трябва часът да е при репродуктивен специалист (тъй като 1 година не е минало от опитите) или при обикновен АГ? Благодаря!

# 740
Информацията ми е от преди месец. Относно ковид тестовете преди планово секцио не помня да са ми правили такъв. За таткото със сигурност не са искали тест. Трябва да дойде в деня, половин един час преди процедурата и да каже на информация или регистратура за какво е дошъл. Една сестра го взима, дава му екипировка и го качва в отделението. Преди самата операция мерят тонове около половин час и го пускат в стаята с тоновете да си правите компания. След това вас ви водят в операционната, а таткото го пускат го да чака в коридора. Когато бебчето е почистено и повито ви го показват, след това го извеждат и показват на таткото, дават му да го гушне, снимат ги ако искате и го "прибират" бебчето. Таткото може да изчака да ви види след като приключи операцията. После ви водят в реанимация. Ако всичко е наред, по някое време ви носят бебчето да го видите за малко.

# 741
Здравейте, да попитам ако не сме се следили по време на бременността в надежда как стои въпросът с раждането там? Какъв е процеса? Дали някой може да сподели?

# 742
Здравейте, да попитам ако не сме се следили по време на бременността в надежда как стои въпросът с раждането там? Какъв е процеса? Дали някой може да сподели?

Преди почти 5 години, отиваш и раждал при който е на смяна

# 743

Тук е описано основното
https://nadezhdahospital.com/sektori/rodilno-otdelenie/plan-za-razhdane/
Звъните по телефона, обяснявате какво искате и ще ви напътстват как се процедира. Стандартно запазват час при лекар, обикновено завеждащия отделение май. Преглежда ви изследванията, вас и ви казва ако трябва нещо допълнително. Говорите си и за начина на раждане, ако е секцио избирате дата, ако не - отивате в болницата когато се започне и ви изражда, който е на смяна.

# 744
Здравей, ако ти и партньорът ти сте под 30-годишна възраст, можете да изчакате до година неуспешни опити и тогава да посетите репродуктивен. Ако сте над 30 г., казват, че се ходи след 6 месеца неуспешни опити. За течението може да запишеш час при д-р Любомир Христов. За час при репродуктивен се чака месец-два, така че прегледът при Христов си е препоръчителен.

Здравейте момичета! Бих искала препоръка за гинеколог, при който да запиша час за преглед. Проблема е, че получавам кафеникаво зацапване непосредствено преди цикъл 3,4 дни. Правим и опити за бебе 7 месеца. Дали трябва часът да е при репродуктивен специалист (тъй като 1 година не е минало от опитите) или при обикновен АГ? Благодаря!

# 745
Антигенните се правят в кабинет на ниво паркинг. За бащата струва 10 лв, за майката при прием за раждане е безплатен. В деня на секциото си прави тест, когато резултатът е готов, го качват в предоперационната да се видите и изчаква раждането, после пак се виждате за кратко, показват му и бебчето.
Като дойде в деня на секциото, таткото минава през информация и му обясняват всичко.

Грийн Кейк,
Към 34 седмица е добре да запишете час при доктор Анатолий Кръстев, казвате, че искате да раждате там, той ви обяснява подробно какви изследвания и документи ви трябват.

Искам да попитам как стоят нещата с антигенни тестове преди планово секцио? Правят ли? Бащата къде да отиде когато дойде в деня на секциото, ще го пуснат ли в коридора? Ще ме приемат края на ноември планово. Вторник ми е секциото и разбрах, че понеделник ще трябва да постъпя.

# 746

Тук е описано основното
https://nadezhdahospital.com/sektori/rodilno-otdelenie/plan-za-razhdane/
Звъните по телефона, обяснявате какво искате и ще ви напътстват как се процедира. Стандартно запазват час при лекар, обикновено завеждащия отделение май. Преглежда ви изследванията, вас и ви казва ако трябва нещо допълнително. Говорите си и за начина на раждане, ако е секцио избирате дата, ако не - отивате в болницата когато се започне и ви изражда, който е на смяна.

Да и аз ходих. Гледат документите и когато дойде моментът отивате. Това е. Кръстев приема между 12-13 за консултация за раждане. 70 лв е прегледът. Изпрати ме на тонове и доплер/ефограф при тях и след това с всичко  отново при него.

Последна редакция: вт, 25 окт 2022, 12:47 от Roxane

# 747
  • На изток от Ада
Мнение за др Чепанова ? Имам няколко аборта и образувание в матката. Откриха ми го последната бременност,  което уж не се махало. Тази докторка направила операция на жена с близнаци,  едното не било ок , отсавили другото .Не познавам жената та преразказвам .

# 748
Здравейте,случайно да са почнали да пускат таткото на фетална морфология? Утре имам час при д-р Михова и много искам и той да е с мен на този преглед. Ако имате актуална информация от днес или от преди два-три дни. Благодаря предварително! ☺️

# 749
А пускат ли бащата преди раждането да е с нас?

Общи условия

Активация на акаунт