Деп срещу Хърд

• 421 044
  • 8 030
  •   1
Отговори
# 90
На мен ми звучи достоверно, сигурно и на съдебните заседатели

Ти не си обективен, защото явно харесваш Амбър като жена... Не те виня, много е красива

Не  я харесвам толкова, колкото смятам, че двойка изпитваща силна любов към алкохола и дрогата (+ предписани медикаменти) са способни да си направят едно чудно любовно агресивно sh"t show.

# 91
Ще го изкарва патологичен ревнивец ли? След като е снимана с мъжете, които води в апартаментите му? Майтап!

# 92
Това е повече от ясно. Излагацията е потресаваща.

# 93
Изобщо не ми изглежда красива Амбър по време на делото. Най-обикновена жена.

# 94
На мен ми е интересно дали адвокатите на Джони имат право да я прекъсват когато си плещи някакви общи приказки, поръсени с ох ах ъм. Ето примерно в момента - питат я от къде и е синината, и тя 5 минути оха аха, тичах, бягах, викахме, как можело такова нещо, какво съм си мислила. Казваш - ето кога ето какво ето как. Нямат право или я оставят за шоуто да си пъшка там?

# 95
Леле, тя наистина продължава с това "Той носи тежки пръстени, замахна и ме удари през устата, устните ми се разбиха и кръв плисна на стената...  
Такива фантастични истории и в най тъпият филм няма
Хамстер, не могат да я прекъсват. Ще бъде подложена на кръстосан разпит и тогава ще стане интересно.

# 96
Какви мъже е водила в апартаментите му?

# 97
То това е целта - да я изкарат свитичка, наивничка, добричка. Въобще не е такава и това си личи от лошата игра.

Я виж тук:
https://imgsrv2.voi.id/m4dxTZoygM8aDCD5Ksnd5WN1NK0Fyc8N-caqA6S5U … 2MDA2NTguanBn.jpg

# 98
На мен ми звучи достоверно, сигурно и на съдебните заседатели

Ти не си обективен, защото явно харесваш Амбър като жена... Не те виня, много е красива
Да му имам вкуса! В друга тема написах, че за мен изглежда като Хелга от Ало,ало... Естествено, Хелга беше уникална красавица, всички си падаха по нея...

# 99
Могат да възразяват само на въпросите на адвокатите на ответната страна, не могат да се бъркат на свидетелите как си дават показанията.

Не ми прилича на Хелга Laughing

Последна редакция: ср, 04 май 2022, 23:11 от Bradley Cooper

# 100
Тъпо. Тя лелката я пита едно, тя седи и през две изречения - кокаин, алкохол, кокаин, алкохол, кокаин. Чааакай малко, кво те питаха, кво плещиш...

# 101
  • Тра-ла-ла
Изобщо не ми изглежда красива Амбър по време на делото. Най-обикновена жена.
Тя нарочно не е спала 3 дни и 3 нощи, за да изглежда изтормозена и съсипана. Номера от селски вечеринки

# 102
"Той разби лицето ми с юмруци. Ето вижте снимката на синината  на ръката ми"
Историите й са много различни от тези в Лондон. Това не никак добре за нея.

# 103
Ама разбира се, после след подобни побои, само се е намазала с крем от амика ( как изобщо успя да го изплещи оная) и синините й магически са се излекували за няколко часа..

# 104
Да се запиша и аз тук.
Интересна ми стана темата.
Благодаря на момичетата, които разказват, защото не мога да гледам.

Общи условия

Активация на акаунт