Деп срещу Хърд

• 420 398
  • 8 030
  •   2
Отговори
# 7 950

Такава:

Понякога ако мъжът се отнася човешки с тях и не ги третира просто като плът, някои от тях хлътват и започват да желаят нещо повече. Живота обаче не е като сюжет от "Хубава жена" и влюбването в подобен мъж, обикновенно слага край на работните отношения. Подозирам, че тук случаят е точно такъв.

Ако изобщо става въпрос за любов в такъв род взаимоотношения, то това е любовта към парите и престижа на застарелия мъж, а от негова страна – страст към младото и стегнато тяло. Това не е любов, това е сделка.
Оставете филмите и розовите романи, където млада и красива жена се влюбва лудо в стар мъж, който може да ѝ е баща или дядо. Не се влюбва в него, а в това, което той може да ѝ даде извън леглото.

# 7 951
Мммм не знам. До вчера публикуваше подобни неща и хранеше собствената си илюзия, че все още са заедно.
Скрит текст:
Прилича ми на момиче, което не приема факта, че той я изрита. Всъщност ми прилича на пълна откачалка, която не разбира същноста на “професията” която е избрала. Което не променя факта, че може да се е вкарала в някой тъп, романтичен филм.

# 7 952
Аз си мисля, че се опитва да поддържа илюзията, за да трупа последователи. Въпрос на време е да отиде в трета глуха, особено ако той се появи с някоя друга в близко бъдеще.

# 7 953
Ами те и бабите на село разбраха, че каквото беше приключи. Не знам кого заблуждава.

# 7 954
Просто си прави реклама и си вдига цената пред бъдещите клиенти. Simple Smile

# 7 955
Друго е да влезеш от дето излязъл Джони.

# 7 956
Рекламирането е нож с две остриета.
Може и да се рекламира, ама това потенциално може да откаже следващите й много богати и много женени клиенти, защото дискретноста се цени в бизнеса с леки момичета. Тъпа е, а от тъпо момиче не очаквам кой знае какъв интелект.
Пример за това е Полина Глен, предишната рускиня, която звънна на папараците. Вече не е в "бизнеса" и сега има школа за танци в Москва, където води курсове.

# 7 957
“Моди” със световна премиера на 72-я кинофестивал в Сан Себастиян през септември.
Скрит текст:

# 7 958
Джони с нова усмивка 🙂

# 7 959
Джони се размазва от кеф на острова си на Бахамите. Заслужена почивка преди септември, когато ще е на червените килими на два кинофестивала.
Скрит текст:
Юлечка обикаля Лондон и продължава да се рекламира.
Скрит текст:

# 7 960
# 7 961
Поредната стара снимка на Юлия в ИГ, която тя се опитва да представи като нова, сякаш е на острова му сега с него. Само дето косата му от няколко месеца е значително по къса.  Sweat Smile
КОрвенски руски номера
Скрит текст:

# 7 962
Малко на човек му става мъчно за такъв тип момичета. 1. Тъжно е, че им се налага да работят като продължителен ескорт, щото то не е за 1 вечер само, като нищо може да проима чувства. И 2. тъжно е, че след това нямат право на "собственост" върху общата история, т.е. техният прочит винаги ще е омаловажен. Явно е била анонимна, докато нещата са се случвали и сега с причина дава публичност, какво цели, само тя си знае.

# 7 963
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Малко на човек му става мъчно за такъв тип момичета. 1. Тъжно е, че им се налага да работят като продължителен ескорт, щото то не е за 1 вечер само, като нищо може да проима чувства. И 2. тъжно е, че след това нямат право на "собственост" върху общата история, т.е. техният прочит винаги ще е омаловажен. Явно е била анонимна, докато нещата са се случвали и сега с причина дава публичност, какво цели, само тя си знае.
Дам, много е тъжно да живееш луксозен живот без усилия...

# 7 964
Вдига си цената. Ето вече получи синя отметка. Аз съм дърта и никога няма да разбера този стремеж за брой последователи. Вие разбирате ли го? Явно Джони превръща в злато всяко л@йно до което се допре. И тези момичета го знаят. Обзалагам се че той я е блокирал, защото тя не може да го последва в ИГ. 😁
Коментарите под снимката са такива, че аз ако бях на нейно място, щях да си изтрия профила.

Общи условия

Активация на акаунт