Две бленувани чертички щом видях, към БГ мама завтичах се в час 🤩 (януари)

• 40 085
  • 754
  •   1
Отговори
# 75
На мен ми мина, беше ми зле три дни преди теста, два след и сега съм само леко подута Simple Smile И гърдите, де Simple Smile Да се надяваме, че това ми беше с гаденето, ама е рано да се надявам Grinning

# 76
Здравейте!
При мен нещата за съжаление не изглеждат добре. На 13/05 получих кафяво зацапване и вчера, док ми каза да не се притеснявам и ми изписа циклогест 2х1 да помогнем на организма защото 5 седмица било твърде рано да се види нещо. Днес течението стана червено. Бях на преглед и не са добре нещата, съмнения за спонтанен аборт. Сакчето е много малко и изглежда деформирано. Днес чхг ми е над 6000, но мехурче в сакчето няма.

# 77
Много съжалявам Melly66.

# 78
  • София
Привет, момичета! След 3 дни закъснение, днес тестовете са ми положителни. На 42 г. съм и това ми е втора бременност, имам син на 9 г. Мисля обаче да ида другата седмица чак на ехограф, за да не е твърде рано. Хем уж си спомням всичко от първата бременност, хем елементарни неща се чудя кога се правеха Rolling Eyes

# 79
Привет и от мен, бъдещи мами! ^^

Ситуацията при мен е следната - две сакчета, от които едното отговаря на седма седмица и има сърчице, а другото на този етап изглежда празно. След 1-2 седмици пак съм на преглед и се надявам поне пълното сакче да се развива правилно, а защо не и другото да се покаже на бял свят.

В родата нямаме близнаци, което е доста странно, но времето ще покаже как ще се развие тази бременност. Първата ми бременност завърши със задържан аборт и още ми е на тръни за тази... И не смея да се зарадвам, камо ли пък да споделя с някого.

За протокола, очакваният термин е около 2-ри януари, първите две чертички се появиха на 1-ви май.

Успех на всички ни и нека хубавите поводи за почерпка не свършват! Heart

# 80
Момичета, някоя от вас има ли болки в кръста ? Дали да се притеснявам, че е рано или е нормално? Чувствам го като настинка, отколкото като в цикъл.

# 81
Момичета, някоя от вас има ли болки в кръста ? Дали да се притеснявам, че е рано или е нормално? Чувствам го като настинка, отколкото като в цикъл.

При мен ги има болките в кръста, както и нещо като леко придърпване/спазми в матката. Ако не са непоносими, мисля, че е нещо обичайно. Flowers Rose

# 82
+1. И аз имам от време на време.

# 83
И моето коремче приболва от време на време Simple Smile или ниско посредата, или отстрани, но е за кратко Simple Smile

# 84
И моето коремче приболва от време на време Simple Smile или ниско посредата, или отстрани, но е за кратко Simple Smile

По същия начин съм и аз

# 85
  • София
Включвам се и аз с леки болки от време на време. Не мисля, че са притеснителни, след като са от време на време и за кратко и търпимо.

# 86
Мен до миналата седмица ме болеше гърба, а тази започна леко и кръста, на работа място не мога да си намеря на стола,все ми ръби отнякъде. Чувствам и  повече умора последните дни, особено сутрин. А такова чувство като при настинка с болки в тялото имах първите няколко дни след като направих първия тест.

# 87
Аз както никога до сега се събуждам много рано, към 7..а съм отпуска и по принцип си спя до към 9 с аларма... може би вълнението ми идва в повече

# 88
От хормоните е 😁
 Аз бяха така две седмици лягах в 3 ставах в 7. Сега е обратното в 23.00 съм заспала и едвам ставам с мисълта да си легна пак 🤣

# 89
Привет, привет Simple Smile Днес видяхме малка точица, стои си на място Simple Smile На 30ти имам пак час за сърчице Simple Smile

За първи път репродуктивния ми ме издразни ужасно много -.- Ще ви се оплача малко -.-
Скрит текст:
Попитах го дали мога да си ползвам слънцезащитното за алергични, защото имам много тежка алергия. Той ми каза, че бременните принципно трябва да ползват слънцезащитно и да не се излагат на слънце заради опасност от хиперпигментация. Чудесно, това го знам, не съм малоумна, но алергията ми избива дори от минимално слънце, ако не съм със специален крем. Каза, че ако изрично не пише дали може или не може, а "питайте специалист" значи няма как да ми каже, защото няма изследвания. До тук добре, разбирам го. Но след това ми каза, че такова нещо като слънчева алергия нямало... не задълбах, защото страшно се ядосах на секундата, но това беше мега удар под кръста за човек, който има алергия от 2ри-3ти клас и едва е намерил някакво решение след 20 години мъки.

Общи условия

Активация на акаунт