Две бленувани чертички щом видях, към БГ мама завтичах се в час 🤩 (януари)

• 40 050
  • 754
  •   1
Отговори
# 60
Аз вчера минах на преглед в града, в който живея. Беше катастрофално, доста груби неща ми наговори. С ЧХГ 3174 каза, че не вижда никаква бременност.
От 3 дни съм с доста силни, режещи болки долу ниско в корема. 😭
Днес в 19ч съм на преглед в Щерев.

Надявам се всичко е минало добре. И нещата да се развиват както трябва ❤️

Да. Минах на прегледа и всичко е наред за сега. Ясно се видя сака. Другата седмица отново съм на преглед. 🍀

# 61
Много се радвам 😍
Страхотна новина !

# 62
Супер, Капи Blush

Мацки, някоя да се е спряла от сега на козметика против стрии? Или някоя, за която не е първа бременност да даде идея Simple Smile
В Инстаграм ми излиза това и съм изкушена да пробвам https://sosimplecosmetics.eu/product/beauty-mama/

Още преди ин-витрото минах на натурална козметика на Rumi и съм мноооого доволна от серумите за лице, но крема за тяло не ми харесва изобщо и не бих пробвала този за стрии No Mouth

# 63
За мен е първа бременност, но си взех това - https://remedium.bg/palmers-masazhen-losion-protiv-strii-za-brem … o-x250-ml-20371/p
Не знам дали е добро.

Днес ми е най-гадният ден до сега - болки в корема от подуване, тъкмо изчезнат и болки от глад + пориви за повръщане .. Едва вода пия :/

# 64
Аз предния път ползвах мустела, нямам нито една стрия добре ми понесе. Сега ползвам пак мустелата, но варианта без аромат,което ми харесва и бързо попива. Palmers също с хубави, ползвала съм им какаовото масло и имаха един крем против слънце с аромат на бисквитки. 😁 Но като съм бременна направо ме побърква тоя аромат и така и не им пробвах крема за стрии.
Иначе дори и предния път не съм сменяла козметика. Моето Инвитро го правихме в Белгия и единствено искаха в деня на трансфера да нямам аромати по мен. Нищо не са забранявали като козметика. Аз понеже съм съм с чувствителна кожа ползвам основно Clarins за всякаква друга козметика.

# 65
Мерси! Ще погледна Simple Smile Чела съм добри отзиви за бебешките им неща.
Аз не смених, защото може да повлияе на ин-витрото, а заради ендометриозата и влиянието на парабените върху естрогеновата доминантност, както и други хормонални драми. И като цяло кожата е най-големия орган, предпочитам да не я тъпча с химикали баш сега Simple Smile
Това със слънцезащитата ще е голям проблем при мен, защото съм с много отвратителна алергия и нищо не помагаше до миналата година открих противоалергичните слънцезащитни на Юсерин и Пиз... Да се надяваме, че няма да има драми с него този сезон Simple Smile

# 66
Здравейте на всички и добре дошли. Честито и за всички ни да е успешна бременността и възможно най-спокойна.
Inferiya, според мен е логично да може да се ядат печени меки сирена, по същия начин, по който може да се яде печено месо - т.е. явно топлинната обработка убива листерията.  Аз питах дали може филе Елена например и също можело.
Споделяй проучванията си за специалисти. Аз съм от провинцията и мисля да се следя тук, но да пътувам до София за феталните морфологии. Мисля да изчакам живот и здраве да чуя сърчице и тогава да си запиша час, но не съм ориентирана при кого точно, а от друга страна на добрите специалисти със сигурност часовете им са кът. Simple Smile

# 67
Аз предния път ползвах мустела, нямам нито една стрия добре ми понесе. Сега ползвам пак мустелата, но варианта без аромат,което ми харесва и бързо попива. Palmers също с хубави, ползвала съм им какаовото масло и имаха един крем против слънце с аромат на бисквитки. 😁 Но като съм бременна направо ме побърква тоя аромат и така и не им пробвах крема за стрии.
Иначе дори и предния път не съм сменяла козметика. Моето Инвитро го правихме в Белгия и единствено искаха в деня на трансфера да нямам аромати по мен. Нищо не са забранявали като козметика. Аз понеже съм съм с чувствителна кожа ползвам основно Clarins за всякаква друга козметика.

И аз съм чувала все хубави отзиви за мустела от мои приятелки и нямат стрии след използването. За това и аз съм си закупила 😬

# 68
  • София
Здравейте! Връщам се от втория си преглед и вече се вижда жълтъчно мехурче и доколкото разбрах сак. Всичко е с размер 9,6 мм. АГ каза, че всичко е наред и заради дългия ми цикъл е толкова малка седмицата. Ехографът я определя като 4 седмица и 6 дни. Изпрати ме и на ПКК, урина, кръвна захар, кръвна група и резос фактор. Каза след две седмици пак на преглед, но аз имам записан час при моята си лекарка за другата неделя. Изключително се радвам, че вече ми е потвърдена бременността! Пожелавам хубави резултати на всички! ❤️ Добавям и снимка 😊😊

# 69
И на мен ми е попадало това масло с добри отзиви, също така и другите посочени,на Палмърс и Мустела. А последното, за което четох,че повлиява добре дори вече появили се стрии, беше щраусова  мас. 😁 Все още не съм се подготвила за този момент,но сигурно и аз ще взема Мустела или Палмърс.
Иначе обичайната си козметика не съм я сменила, знам само, че трябва да се избягват силни компоненти като ретинол, който аз така или иначе не използвам.

Супер, Капи Blush

Мацки, някоя да се е спряла от сега на козметика против стрии? Или някоя, за която не е първа бременност да даде идея Simple Smile
В Инстаграм ми излиза това и съм изкушена да пробвам https://sosimplecosmetics.eu/product/beauty-mama/

Още преди ин-витрото минах на натурална козметика на Rumi и съм мноооого доволна от серумите за лице, но крема за тяло не ми харесва изобщо и не бих пробвала този за стрии No Mouth

# 70
През първата бременност се мазах с мустела и Палмърс, но в 9-я месец ми се появиха мноооого стрии, въпреки че се мазах. Сега съм взела да пробвам с масло от ший.

# 71
Хей!Аз бях на лекар днес,чух сърдечен ритъм във 6гс съм.На 30.05.пак съм на лекар

# 72
Яко! Аз по-лесно изчаках деня на теста, от колкото сега ще дочакам до четвъртък Simple Smile

Днес си записах час за ембрио морфология в центъра на Сигридов. Знам, че е пълно куку на моменти, но реших да си пробвам късмета. Ако не е на кеф ще си изляза като пич Simple Smile

Някоя с подути лимфни възли под мишниците? Из нета пише, че е нормално, барабар с напрегнатите гърди, но мисля да подпитам в четвъртък Simple Smile

# 73
Не знам дали са подути защото изобщо не мога да ги докосна. Такива зверски болки имам в гърдите, че се будя вечер. Все едно са 2 камъка чак рамената и подмишниците ме болят. Дори като ходя по стълби е нещо страшно все едно ще се откъснат.  По това се и усъмних че съм бременна но дори и предния път не беше такова чудо. Та не се изненадвам да имаш подувания. 
Пак четвъртък е добре ей го къде е ахахха аз трябваше на 23ти,но ще пътуваме и сега чакам чаааааак до 31ви. Но тия всичките симптоми просто ми държат положителната нагласа и стискам палци.
 Да се похвалиш в четвъртък. ❤️

# 74
аз за сега почти нямам никакви симптоми, болят ме много леко гърдите от време на време, все още не ми е лошо.. чакам 26ти за прегледа 🤗

Общи условия

Активация на акаунт