Център за асистирана репродукция (ЦАР) тема 37

• 51 308
  • 785
  •   1
Отговори
# 585
И аз бях с ЛУФ, но вместо да кандидатствам по този фактор, доктора реши, че е голяма занимавка с доказването му и реши да ми направи фенестрация на яйчниците. За съжаление ефектът е временен. В момента пак съм с ЛУФ.

# 586
И аз бях с ЛУФ, но вместо да кандидатствам по този фактор, доктора реши, че е голяма занимавка с доказването му и реши да ми направи фенестрация на яйчниците. За съжаление ефектът е временен. В момента пак съм с ЛУФ.

А по какъв начин действате, само с инвитро ли?
На мен ми предлагат да правим инсеминации 4те необходими за фонда и след това да кандидатствам. С идеята да слагаме инжекции  и да се пукат.

Ъпдейт: Звъннах на телефона към ЦАР да попитам какво точно е необходимо за кандидатстване с Луф синдром. Жената беше много груба, да съм си избрала МЦ и те там щели да ми обяснят какво ми трябвало. Няколко пъти я попитах, тя отказа да ми каже. Докато се заяждеше щеше 5 пъти да ми отговори на въпроса. Попитах я дали мога с документи от друг лекар, амбулаторни листи и снимки да кандидатствам към мцар, пак не ми отговори да съм си попитала в репродуктивната клиника.

Последна редакция: пн, 20 фев 2023, 10:10 от Gabriela9

# 587
Само инвитро действаме. За съжаление ми отстраниха и тръбите.

# 588
Момичета, някоя получила ли си е заповедта по куриер и ако да кой номер е?

# 589

Пожелавам ви успех в най-скоро време!!! ♡

# 590

Пожелавам ви успех в най-скоро време!!! ♡
Благодаря от сърце! 🥰❤️😍 Аз също се надявам на това 😊 Предстои ми четвърта стимулация и 7ми трансфер 🍀
На теб също ти пожелавам успех и нека всяка една от тази темичка, не се налага да кандидатства повече от два пъти! 🍀☀️❤️

# 591
Gabriela09, да с Луф кандидатствах и ме одобриха.

# 592
Gabriela09, да с Луф кандидатствах и ме одобриха.

Здравейте, писах ви Simple Smile

# 593
Днес получих заповедта с номер:67113

# 594

Здравейте!
Да, днес си получих заповедта по еконт с номер 67173.
Успех и късмет! 🍀🍀🍀

# 595
И аз вече я получих. Дано повече никога да не чакаме заповед🍀🤗 Успех момичета❤

Последна редакция: чт, 23 фев 2023, 18:46 от G.mladenova

# 596
Здравейте.Може ли малко повече информация свързано с кандидатсване по ЦАР.На 34 год съм.Нищо не ми е ясно и като цяло дори незнам какво да питам. Аз съм без партьор.Ще ползвам донорски материал.Имам една запушена тръба,това достатъчно ли е като проблем и дали имам шанс да ме одобрят?Звънях на регистратура и ми дадоха номера на Радостина Янкова.Ще се обадя в понеделник,но до тогава ще се побъркам.Ще ми стигнат ли две седмици да оформя всички документи? Ще пътувам извън България.В моите планове е да оформя документите преди да замина и да се върна когато излезе решението.Моля за всяка една информация и съвети 🥺

# 597
  • София
Една запушена тръба не е основание. Фондът покрива на жени, които не могат да имат по естествен път. Вие можете, но през месец. Имате ли опити досега, примерно индеминации с донорски материал?

На сайта ги има изискванията.

# 598
Една запушена тръба не е основание. Фондът покрива на жени, които не могат да имат по естествен път. Вие можете, но през месец. Имате ли опити досега, примерно индеминации с донорски материал?

Имам едно успешно инсе,но завърши с мисед.Видях изискванията в сайта ,но явно не съм ги разбрала правилно.
Едностранна непроходимост с контралатерална стеноза … Какво означава.Помислих че е когато едната тръба е запушена. 😔

# 599

Имам едно успешно инсе,но завърши с мисед.Видях изискванията в сайта ,но явно не съм ги разбрала правилно.
Едностранна непроходимост с контралатерална стеноза … Какво означава.Помислих че е когато едната тръба е запушена. 😔

Контралатералната стеноза мисля, че е когато другата тръба е стеснена и пропуска при високо налягане.

Общи условия

Активация на акаунт