Център за асистирана репродукция (ЦАР) тема 37

• 51 332
  • 785
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте, някой знае ли дали е минала комисията?

# 571
Тръпна в очакване на отговора на този въпрос и аз ☺

# 572

Утре е. Днес бях в цар да коригирам едни изтървани дати и ми казаха накрая: и утре ще разберете за заповедта ( аз съм с ел подпис и ги получавам веднага, така че ще пиша като дойде да потвърдя на сто процента, че е минало)

# 573

Утре е. Днес бях в цар да коригирам едни изтървани дати и ми казаха накрая: и утре ще разберете за заповедта ( аз съм с ел подпис и ги получавам веднага, така че ще пиша като дойде да потвърдя на сто процента, че е минало)

рузултати има в сайта вече... може да си проверите

# 574
Здравейте,
предстой ни да подаваме документи за кандидатстване по тубарен фактор. Едната тръба е премахната в следствие на ИБ, за другата след цветната снимка имам следното заключение: неправилен, силно нагънат ход в средна и дистална трета, както при изразени перитубарни адхезии, пропусна контрасна метерия.
Тъй като докторката смята, че с тази снимка можем да кандидатстваме, но акушерката, която подготвя документите изрази съмнение се допитвам до вас има ли смисъл да се пробваме?
Имам позната със две силно нагънати и трудно пропускливи тръби, която бе одобрена. Така че моя съвет е кандидатствайте и каквото стане не губите нищо. И без това вече сте направили необходимите изследвания. Успех

# 575
Само при мен ли все още излиза “Няма намерени резултати”?

# 576
Само при мен ли все още излиза “Няма намерени резултати”?
Проверих и на мен ми излизат резултати!Тоест изписва ми издадена заповед за финансиране!

# 577
Аз вече получих и заповедта. Успех на всички и дано този път стане ( за рецидивистите като мен).Simple Smile

# 578
  • Пловдив
Момичета, започваме борбата за второ бебче. Днес бях до Селена, за да взема документите, които трябва да попълним за фонда. Утре сутринта ще им ги занесем. Дали ще успеем да хванем комисията през март, как мислите?

# 579
Момичета, започваме борбата за второ бебче. Днес бях до Селена, за да взема документите, които трябва да попълним за фонда. Утре сутринта ще им ги занесем. Дали ще успеем да хванем комисията през март, как мислите?

Защо да не успеете, тепърва мина февруарската. Селена ги изпращат към края на месеца към фонда, началото на март ще имате и номер. Успех!

# 580
Здравейте,
Искам да попитам какви са условията за кандидатстване с Луф синдром? Имам снимки от различни месеци, но не са официално оформени. За някои нямам амбулаторни листи, само снимки с дати. Следящият ме лекар така ми ги дава. Та искам да попитам по колко снимки са необходими на месец за доказване на Луф синдром, трябват ли ми амбулаторни листи?
Правихме ЦС, тръбите ми пропускат. Имам ендометриозна киста 4см, но не искам да се оперирам и да кандидатстваме с нея. Докторът иска да правим 4 инсеминации и така да кандидатстваме, но се притеснявам, че ще бъде безсмислено, защото правя задържани фоликули може би заради ендометриозата.
Не знам дали няма да са загуба на време и на още финанси тези инсеминации. Той ми каза, че ще слагаме инжекции да се пукат фоликулите, един месец пробвахме, но пак не се беше пукнал. Та не знам какво да правя. Да направим ли 4те инсеминации, или ако може да кандидатстваме с Луф.
Благодаря ви предварително.

# 581
Здравейте,
Искам да попитам какви са условията за кандидатстване с Луф синдром? Имам снимки от различни месеци, но не са официално оформени. За някои нямам амбулаторни листи, само снимки с дати. Следящият ме лекар така ми ги дава. Та искам да попитам по колко снимки са необходими на месец за доказване на Луф синдром, трябват ли ми амбулаторни листи?
Правихме ЦС, тръбите ми пропускат. Имам ендометриозна киста 4см, но не искам да се оперирам и да кандидатстваме с нея. Докторът иска да правим 4 инсеминации и така да кандидатстваме, но се притеснявам, че ще бъде безсмислено, защото правя задържани фоликули може би заради ендометриозата.
Не знам дали няма да са загуба на време и на още финанси тези инсеминации. Той ми каза, че ще слагаме инжекции да се пукат фоликулите, един месец пробвахме, но пак не се беше пукнал. Та не знам какво да правя. Да направим ли 4те инсеминации, или ако може да кандидатстваме с Луф.
Благодаря ви предварително.

Здравейте, трябват ви поне един амбулаторен лист с ясно отразено,че ви насочват за инвитро. Всички документи и снимки, заключението от ЦС и АМХ. В сайта и нагоре в темата пише в какви случай се финансират. Щом док ви е казал  за инсеминации и тогава да се пробвате,според мен са безсмислени. Най-добре им звъннете и ги питайте.

Последна редакция: сб, 18 фев 2023, 12:43 от G.mladenova

# 582
Да, ще се обадя в понеделник в ЦАР и ще попитам. Исках да видя тук дали има други момичета с подобен случай и кандидатствали с ЛУФ синдром.

# 583
Аз съм с Луф. За съжаление вече спомените са ми избледнели, защото 2017 кандидатствах. Но до колкото мога да върна лентата 3 цикъла (нямам спомен дали трябваше да са поредни, май по-скоро не) със снимки искаха, правих и пропускливост на тръби, но не цветна снимка, а на видеозон направи снимка, след като вкараха течност да докажат, че тръбите пропускат и естествено всичко това беше със епикриза от болницата.
п.с. Аз също дори със инжекции не ги пуках, ние започнахме да правим инсеминации и вече след втората лека стимулация и отново непукане и не стигане до процедурата се усъмни Доки за Луф.

# 584
Аз съм с Луф. За съжаление вече спомените са ми избледнели, защото 2017 кандидатствах. Но до колкото мога да върна лентата 3 цикъла (нямам спомен дали трябваше да са поредни, май по-скоро не) със снимки искаха, правих и пропускливост на тръби, но не цветна снимка, а на видеозон направи снимка, след като вкараха течност да докажат, че тръбите пропускат и естествено всичко това беше със епикриза от болницата.
п.с. Аз също дори със инжекции не ги пуках, ние започнахме да правим инсеминации и вече след втората лека стимулация и отново непукане и не стигане до процедурата се усъмни Доки за Луф.

Вие с Луф синдром ли кандидатсвахте? Съответно ако да - одобриха ли ви?

Общи условия

Активация на акаунт