Център за асистирана репродукция (ЦАР) тема 37

• 51 285
  • 785
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Да, едната е напълно запушена, а другата  е силно стеснена, така че да има риск от извънматочна бременност. На ваше място щях да действам с инсеминациите. Иначе от финансова гледна точка може и да си платите сами инвитрото.

# 601
Да, едната е напълно запушена, а другата  е силно стеснена, така че да има риск от извънматочна бременност. На ваше място щях да действам с инсеминациите. Иначе от финансова гледна точка може и да си платите сами инвитрото.
Незнам защо съм си втълпила че само с една тръба нямам голям шанс с инсе.И че първия път ми се получи защото беше веднага след цветната снимка.🤷🏻♀

# 602
  • София
Не е намален шансът, когато пробвате през незапушената тръба т.е. през месец, колкото при нормална двойка е. Все пак и при инвитро не става при всички. Няма гаранция и че следващата инсе ще е успешна, но реално нямате причина фондът да ви финансира за инвитро на този етап.

# 603
  • Бургас
Здравейте, имам въпрос. Тези 4 неуспешни инсе, за да се кандидатства по фонд с неизяснен стерилитет, трябва ли да са направени в одобрените от фонда клиники?

# 604
Здравейте, имам въпрос. Тези 4 неуспешни инсе, за да се кандидатства по фонд с неизяснен стерилитет, трябва ли да са направени в одобрените от фонда клиники?

Здравейте, мисля че да

# 605
  • Бургас
Благодаря ви! Сега остава да намеря къде правят най-евтини инсеминации…

Здравейте, мисля че да

# 606
Благодаря ви! Сега остава да намеря къде правят най-евтини инсеминации…

Здравейте, мисля че да

Аз правих в Надежда 450 лв е

# 607
  • Бургас
Цитат на: Jakito999999

Да, сега по новите цени 490лв без стимулация. Но, не ползват ли пак някакви медикаменти за тригер и тн, или прегледи, фоликулометрия? Как ги таймират? Сигурно тези 490лв не включват всичко и трябва да се доплаща.

# 608

Да, сега по новите цени 490лв без стимулация. Но, не ползват ли пак някакви медикаменти за тригер и тн, или прегледи, фоликулометрия? Как ги таймират? Сигурно тези 490лв не включват всичко и трябва да се доплаща.

Преглед плюс инжекцията по спомен ако не се лъжа беше към 70 лв. Сега може да е повече. Вирусологията я правихме на друго място. Четири поредни месеца правихме. Стимулация с летрозол или кломифен. Евтини са тези два препарата

# 609
  • Бургас

Преглед плюс инжекцията по спомен ако не се лъжа беше към 70 лв. Сега може да е повече. Вирусологията я правихме на друго място. Четири поредни месеца правихме. Стимулация с летрозол или кломифен. Евтини са тези два препарата
Сми реално ще стане над 600лв на опит някъде.

# 610

Сми реално ще стане над 600лв на опит някъде.

Ами може и повече. Вирусология по 60 лв на двамата например ако ти направите четири месеца подред ще се разминете с две вирусологии. Не знам, може и да има по евтини клиники, нека другите момичета да кажат

# 611
На нас ни излязоха 4 инсеминации към 750 лева едната . 500 лева е само инсеминацията.
2 вирусологии и 3 микробиологии на човек, защото тя важи 30 дни.
2 прегледа преди инсето и овитрел за таймиране, 70 лева прегледа и 67 лева инжекция.
Не смятам утрогестана и стимулиращите препарати.
Таничка, дано имате успех от инсеминациите и не стигнете до фонда! Успех!

# 612
В  Надежда вирусологията важи за 3 месеца

# 613
Микробиологията важи 30 дни. Нея съм имала предвид, не го определя болницата, а попринцип е така. Вирусологията е 3 месеца- да.

# 614
  • Бургас
Нашата вирусология е от декември, така че сега март ще трябва да правим нови. И микробиологии ли искат? Реално ние имаме едно неуспешно инвитро, а преди това един опит на ец където пункция дори не се състоя, защото беше настъпила овулация ( предполагам това не се брои), та ще трябва да направим 3инсе (поне така ще е най-евтино). Почти сигурно е, че ще са неуспешни заради НЯР.
Ще потърся тук в Бургас, мисля че нашата окръжна болница също е одобрена от фона. Дано тук да са по-евтини, за да не пътуваме. Поне да успеем след това да кандидатстваме за фонд, защото сумите вече са огромни.

Общи условия

Активация на акаунт