Сняг на вън вали и вее, ЮЛСКО бебе в мен живее

• 14 833
  • 280
  •   1
Отговори
# 105
  • Sofia
или вместо тема всички "желаещи да пуснат по едно л.с. на Томасе например, тя така или иначе е организатора(ама да не ми се обидиш че ти го натрапвам ей така само предлагам)

Последна редакция: пн, 27 ное 2006, 21:08 от mds

# 106
  • Canada
Здравейте на всички и от мен! Hug
Моят термин е на 29 юли, май ще съм от последните Simple Smile Все още не не ми е почнал лошия период с гаденето и повръщането и за сега съм се отдала на радостта от хубавата новина.
Лека и успешна бременност на всички майчета тук!

# 107
Цитат
и не позволявайте да ви правят вагинален преглед,освен,ако нямате пълно доверие в гинеколога
Това пък какво беше?
Да си седим като едно време бабите ни на село и да разчитаме на някоя възрастна и опитна жена ли да ни следи бремеността?

# 108
  • София
Добро утро!
Страхотно ме окуражихте,зарадвах се на топлото посрещане Praynig  Hug
Първа бременност ми е,при всички положения ще е секцио,още не сме говорили за дата,здраве да е,юли 31 е термина.Плановото не е ли по принцип по рано от термина?
От 3 дни ставам в 4ч сутринта,тея двамата в корема ми незнам какво правят!?Делят ли се раделиха ли си териториите Simple Smile,но не ми е хич готино да ставам рано.Корема мие малко подут,бълбука и тръгват едни мехурчета надолу и на горе EmbarassedДокторката каза да пия дуфалак ама се чудя още.Пия за задържане ултрагестан и за придърпването папаверин.Много кисело ми се яде и пие,идва ми да надигна оцета.Любимите ми задушени картофи ми горчат.За сега толкова,до после,лек ден  Hug

# 109
  • София
rosist привет от мен, добре дошла!  Hug
bubcheto15 ще питаме мноого въпросчета!  Peace
6u6on4e, най-после и ти да дойдеш при нас  Hug Hug Hug
Започвам с оплакванията- гади ми се от всичко! Слава Богу не повръщам, но ми е много гадно!  Sick Да не говорим че заспивам вече в 8ч. а следобедите в това отношение са кошмарни, заспивам си права просто  ooooh!
Няма ли нещо което да ми помогне против заспиването и повдигането #Crazy

# 110
Добро утро,момичета!   food010Черпя ви по едно кафенце,с една мааалка бисквитка за тези,който им е стигнало до гърлото.Много съм щастлива,че още мога да пия кафе,защото с предната бременност,подушвах ли го и аха да повърна.А съм кафеджийка,кафето и сутрешния душ са ми стимула в живота,както и хубавата музика,малките неща без,които немога. smile3521 Гоца,много ме радваш да знаеш!Мечтата на мъжо беше близначета,ама неема.Още не съм била на доктор май само аз.Тоя 8-ми ми се струва супер далечен.Гоца и аз чувствам корема си по същия начин,явно е от менюто и моето е същото.Всеки ден съм с буркана трушия или кисели краставички.Детето се чуди какво е това дето с такъв кеф го ям и за да не се прецака ми поиска кисели морковчета,изяде и една малка к.краст.,милата се мръщеше много и накрая поиска да й ракопляскам,сама си викаше браво.Елпет за спането слетобед и аз съм така,първия път като бременеех бях заспала в службата и един клиент ме събуди  EmbarassedСега ми е добре лягам си с малката.Айде хубав ден на всички! Hug

# 111
  • София
някой да каже нещо против гадене моля ви се Sick

# 112
Добро утро момичета,
Да ви се оплача тази нощ имах доста силни болки в коремчето и доста се уплаших, но сега са по-слаби. Ще ходя на преглед чак другата седмица.
Съжалявам, че няма да мога да дойда на срещата. Тази неделя правим 6 месеца от годежа си и ми е приготвена изненада за уикенда.
MDS чувала съм, че е почти невъзможно да си запишеш час при Мазнейкова, имало страшно много хора. Така ли е, защото много искам да отида при нея на преглед?

# 113
  bouquet  Здравейте скъпи мами,
току що се регистрирах във форума и все още гледам като теле  Grinning
Аз очаквам бебе през юли и четейки редовете видях че някъде имало календар за изчисляване на пола на бебето - бихте ли ми помогнали,ама не намирам този календар..... Embarassed
Благодаря ви предварително  bouquet

# 114
Добър ден на мами и кореми wavey
Добре дошли на новите мами много хубаво че още мами се присъединяват към нашата пораснало дружина. smile3525 newsm10
Да ви се оплача едвам гледам днес ако не заспя на бюрото ще е чудо това малкото чудо вътре пак ме държа будна от 3без нещо до незнам кога и сега заспивам ,че и кафе немога да пия че от него ми се  Sick
 kriskros на първата страничка на темичката са линковете и за определяне на пола и за други полезни и интересни неща. newsm10

# 115
Привет на всички, повръщащи и неповръщащи  bouquet

Аз все още съм от първите. Освен това съм и Спящата красавица- заспивам в 8 и към 10 с последни сили се промъквам в спалнята. Да е жив и здрав мъжа ми че ме гледа  с невероятно търпение.
Понеже няма да мога да присъствам на срещата искам да ви напомня да направите някоя друга снимка..

# 116
Добър ден мили мами!

Аз чак сега стигам да драсна някои ред .Честито на мама Гоца и да са и здрави милите бебовци в форума има тема за мами бременни с близнаци и вече родили и ще ти бъдат полезни с повече инфо за твоето положение .

Елпет ще те разочаровам мила такъв лек няма .С първата бременност какво ли не пробвах и нищо не те спасява.На мен до неделя само ми се гадеше и бях повръщала само няколко пъти , но от вчера вече нямам спирка .Тоалетната ме зове постоянно след като се нахраня до 10 минути всичко връщам , направо ужастно.

Инамама благодаря за кафето , ако знаете как ми се пие но не смея нито кафе нито кола заради кофенина , който причинява контракции на матката .Така и при първата бременност изобщо не пих и сега пак се ограничавам.

Иначе за папаверина кой беше писал и аз го пих около две седмици , а сега нямам болки и го спрях , че и като видя лекарства едва се сдържам да не повърна .

По една голяма прегръдка на всички нови мами!

# 117
  • София
Ianamama,така съм и аз кафето и душа иначе не ми е лек деня,надушвам че сме от една порода Grinning
elpet четох за дишане на чист студен въздух лекичко на пресекулки вдишва се през носа и се издишва през устата,иначе на моя бременна приятелка и изписаха хапчета,но това само док може да каже.

# 118
mds как ходиш на преглед при Мазнейкова със заплащане или през касата и колко ти струва един преглед ?Има ли тя 3D видеозон и как преглежда с предварително записване или не и пак колко струва ако имаш информация ще съм ти благодарна.Може и кордината да ми изпратиш , че мойте са старите мисля .

# 119
Здравейте момичета  Hug
Писах, писах и всичко изчезна  newsm78
и сега отново  Laughing
ЧЕСТИТО на всички новозаписани мами   bouquet  bouquet
По въпроса за гаденето - постоянно е при мен  ooooh! даже само от вида на някой храни и се получават едни движения в стомаха  Sick Sickи киселини, подуване - пълна програма  ooooh! Sick
Обиколихме родните с новината - реакции всякакви  Laughing
Като започнеш от пълен шок /което ми е странно, защото ние все пак живеем заедно вече 4 години и сме женени от 6 месеца/ и стигнеш до 30 минутен рев от щастие - пълна гама емоции  Laughing
Имаше даже и реплики от сорта "А ами аз знаех"  Joy Shocked
Мъж ми умря от смях, даже попита защо не са ни казали като са знаели  hahaha
А за килограми не ми се говори  Weary Аз без това съм си голяма и обличка и както е тръгнало към края трябва да ползвам кран  Weary Не ям повече от обикновено, но за последните 3 месеца съм качила около 6 кг.
Доки каза че от фолиевата киселина и за сега нямало за какво да се притеснявам, тъй като по принцип съм си едра с едър кокал и т.н., пък ще видим на следващия преглед какво ще излезе newsm78
А купих си нов сутиен - по-голям  Laughing Скоро ще надмина Ан Никол Смит и ще си ги шия по поръчка както е тръгнало  за щастие на мъжа  smile3503
Цигара и кафе не мога и да помириша вече  Sick
Между другото да питам как е положението при вас с направления и доктори  newsm78
Аз ходих при личната да ми даде направление, но тя директно ме отряза като ми каза че нямала  newsm78 Shocked
Предложи ми тя да ми следи бременността  Shocked, но нито е специалист нито има необходимата апаратура  Shocked newsm78
Ние така и така решихме с мъжа да си платим абонамента в Св. София, ама не очаквах такова нещо да личната просто  newsm78
Elpet - на мен ми помага понякога, като дишам дълбоко през устата и задържам дъха си колкото мога, но само понякога  Sick  Sad
Хайде стига от мен толкова
По късно пак  Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт