Сняг на вън вали и вее, ЮЛСКО бебе в мен живее

• 14 834
  • 280
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте о от мен!Първо честито на мама Гоца-браво много хубава новина.Ще си ни като талисманче тука с двете човечета!
Елпет аз като повърнах за първи път майка ми ми каза да пия чай от гьозум(джоджан).Сега всяка сутрин си правя,но немога да се похваля с положителен резултат.На мен проблема ми е в обонянието.Всичко ми мирише на гадно,направо ми се повръща от всичко.Парфюма ми ме отвращава,а никога не съм го сменяла.Ако не ми мине това скоро незнам какво ще правя.Моя мъж каза че съм като граничарско куче.
Момичета изплаших се малко за вагиналния ехограф.Моя доктор само на такъв ме гледа.Дали наистина не трябва?
Аз кафе не пия защото ми се повдига ужасно иначе Янамама мерси.Така като си помисля за кафе и ме си пие,ама другата година Laughing.
Крис крос добре дошла!!

# 121
  • На края на вселената!
За срещата нямам нищо против да ми пращата ЛС, за да ви "регистрирам" в списъка на присъстващите  Laughing Но мисля, че трябва да имаме ориентировъчна бройка до четвъртък по обяд/вечерта и да може някой в петък най-късно да се обади за резервацията.

Да кажа, че се наложиха някои промени в първоначалния списък на юлските бремелинки - вече ще пиша поредната бременност, защото на мама Гоца не мога да й пиша първи деца  Mr. Green Затова ще ви помоля всяка да мине и да погледна да не е станало грешка.
И имам специална молба към eli_dm, rosist, 6u6on4eto и kriskros да си дадат данните - термин, години, коя поредна бременност е това - на кой каквото му липсва на първа страница   bouquet

kriskros, ето някои неща  за пола на бебето
Определян& … 77;то
Формула за … 77;то
Но да ти кажа май са повече за забавление, отколкото да им имаш доверие в резултата.

# 122
На мен докторката ми каза че прегледа с вагиналния екограф е по безопасен и от секс така че мисля че няма причина за притеснение .

# 123
  • София
Мен ме прегледаха вчера с вътрешен видеозон,внимателно разбира се,но ми е добре защото казаха само алтернативен секс Laughing

Последна редакция: вт, 28 ное 2006, 12:23 от Гоца

# 124
  • На края на вселената!
Аз съм голям заплес... Забравих да докладвам - днес видяхме ембрион с тупкащо сърчице  Heart Eyes
Направихме регистрацията и изследванията - кръв (хемоглобин и др), хепатит, васерман и СПИН, урина, микробиология на вагинален секрет. Следващата консултация ми е на 21.12., но ако имам желание може другата сряда да отида да го видя на ехографа как се развива  Laughing Надявам се да успея.

Там-там, за направление при мен нямаше проблем. Но аз отидох на 2-3 дни закъснение при джи-пито и тя ми каза да изчакам поне 10-14 дни закъснение и тогава да ида за направление. На 10 ден ми го даде без проблем. Съветвам те твърдо да й откажеш тя да ти води бременността. Заяви, че искаш да си в ЖК и не отстъпвай. Ако се дърпа кажи, че отиваш в НЗОК да питаш за направление. Тогава мисля, че набързо ще ти намери някое.

Цитат
и не позволявайте да ви правят вагинален преглед,освен,ако нямате пълно доверие в гинеколога
Това пък какво беше?
Да си седим като едно време бабите ни на село и да разчитаме на някоя възрастна и опитна жена ли да ни следи бремеността?
Моята джи-пи каза, че не трябва да давам да ми се прави вагинален преглед толкова рано. Още по-малко да позволявам да ме тушират (каквото и да значи това) - можело да прокървя и да стане голяма беля.
Предполагам това се има предвид.

Последна редакция: вт, 28 ное 2006, 12:15 от Томасе

# 125
......................

Там-там, за направление при мен нямаше проблем. Но аз отидох на 2-3 дни закъснение при джи-пито и тя ми каза да изчакам поне 10-14 дни закъснение и тогава да ида за направление. На 10 ден ми го даде без проблем. Съветвам те твърдо да й откажеш тя да ти води бременността. Заяви, че искаш да си в ЖК и не отстъпвай. Ако се дърпа кажи, че отиваш в НЗОК да питаш за направление. Тогава мисля, че набързо ще ти намери някое.
.....................
Томасе, изглежда проблема е че и тя води ЖК. Мисля че им отпускат допълнително пари ако водят такава по някаква програма "Майчинско здравеопазване". Относно закъснението при мен вече е 19 дни и аз си ходих на преглед и си платих съответно. Казах и го това но просто нямала никакви направления, обясняваше ми че имали лимит и ги била изчерпала и т.н.  newsm78

И да ти честя сърчицето на бебче   bouquet Hug
И аз съм на преглед на 21.12. и тогава ще ме регистрират и ще ми правят всички тия изследвания. Доки каза да отида гладна и жадна сутринта при нея  Laughing
Я кажи само кръв и урина ли вземат Confused

# 126
Томасе ти в коя седмица си че нещо не мога да разбера.Не е ли рано за сърчицето като гледам си в 6 г.с. или се бъркам , а сърчицето не се ли виждаше в 8 г.с. или се бъркам?Ако е така другата седмеца съм при доки и ние ще можем да види сърчицето.

Там-там след положителния тест и аз отидох  на лекър и си платих след като личния ми отказа направление по същата причина като на теб , но сега от 1 .12 ми обеща и в пътек съм за направление и на 6 .12 съм при док.Иначе още първия път ми направиха кръв и урина , а сега остана васерман .

# 127
Аз в четвъртък пътувам за софия на преглед и ужасно се надявам да чуем сърчице.Това ще ми е последния път в софия и много искам да си запазя първите хубави спомени от там.Дано всичко да е наред,че много се притеснявам.

# 128
  • София
Благодаря на всички за съветите за гаденето, за момента съм на лечение "дишам тежко", и все още не сме се гушкали с тоалетната чиния и дано се пропуснем.
Анджела, защо "ще ми е последния път в софия и много искам да си запазя първите хубави спомени от там"?
Томасе чесито сърчиценце!

# 129
Там- Там, добре си се ориентирала към Св. София. Там можеш да ходиш на женска консултация при доктор Панова - много е добра и изпитана вече от моята приятелка и сестра и, които родиха наскоро под нейния надзор и грижи. Аз се ориентирах към нея  Simple Smile
Желая ти успех  Simple Smile

# 130
  • Бургас
Здравейте мамчета,
 elpet, аз за гаденето и повръщането сутрин като стана взимам една хапка хляб на гладно и ми е добре поне засега.
 Гоца, честито/като си помисля и аз че можеше да са двечки и на мен ми става лошо/но с малко помощ ще е все едно че е  едничко.
 Томасе,честито сърчице на бебока.

# 131
боже, оплетох се в тоя форум кат пате в кълчища  Embarassed Сто пъти писах и  все не си виждам писанията Grinning, както и да е ..
Аз съм новата бремелинка и съм щастлива да съм част от този форум. За себе си мога да кажа че съм на 30г. , това ми е първа бременност, а термина ми го изчислиха около 22 юли. Надявам се да устискам за лъвче  Grinning

# 132

Анджела, защо "ще ми е последния път в софия и много искам да си запазя първите хубави спомени от там"?
Аз съм от бургас и се лекувах почти година (малко по-малко)в клиника по стерилитет в София.Сега,когато успяхме вече нямам работа в тази клиника,но понеже пия едни хапчета ще ходя само докато доктора каже и после трябва да си намеря лекарка в Бургас а това е ужасно тудно.Преди година,когато потърсих помощ от бургаските лекари за бебе ми разбъркаха хормоните така,че още немога да се оправя.Направо незнам на коя да се доверя,а сигурно няма да мога да ходя постоянно до София-заради бременноста,ако зависи от мен съм там за всеки преглед,но нали казват,че бременната не е хубаво да пътува много?

# 133
Цитат
Моята джи-пи каза, че не трябва да давам да ми се прави вагинален преглед толкова рано. Още по-малко да позволявам да ме тушират (каквото и да значи това) - можело да прокървя и да стане голяма беля.
Предполагам това се има предвид.
Мила, твойта джипка разбира от гинекология дори по-малко от бай Мунчо от Горно Камарци.

# 134
Здравейте,отново!Забравих да ви кажа,че си купих чая на хип за бременни,много е приятен и незнам дали си внушавам,ама сякаш по-малко ми се пишка от него.Крискрос,добре дошла!И аз се глася за лъвче,ама дали ще устискам,май че от 23 почват-ОХ,ЕДИН ДЕН ДА Е,АМА ЛЪВ ДА Е!И РАЗБИРА СЕ НАЙ-ВАЖНОТО ЖИВО И ЗДРАВО!Айде лека,дано спиме добре тая нощт!  1countingsheep

Общи условия

Активация на акаунт