Сняг на вън вали и вее, ЮЛСКО бебе в мен живее

• 14 823
  • 280
  •   1
Отговори
# 135
добре заварила  Simple Smile
ianamama само да те питам тъй като явно сме в една и съща седмица - 6-та. Нормално ли е все още да не повръщам или съм от късметлиите дето ще ги подмине? Как е при теб - с две думи и те оставям да си почиваш   bouquet

# 136
Ами честно и на мен ми е направо неестествено,че се чувствам добре,защото с миналата бременност още на десетия ден от закъснението се започнаха проблемите ми-адски ме боляха гърдите,а сега не е така,ама след година и четери месеца кърмене явно за ми станали по-безчувствени.Тогава ми се гадеше от миризмите,имах и други проблеми.Сега единствено много ми се спи през деня,а вечер будувам.Малко ми се вие свят и съвсем леко ми се гади,кръста ме боли,но той си ми е слабо място.Крискрос,познавам много жени които нямат никакви негативи по време на бременноста си,дано си от тях.И дано не се проявят по нататък.А за почивка не си и мисля до 10ч.,когато заспива малката.Доскоро!

# 137
благодаря ти мила, дано имаме късмет - всичко което ми описа при теб е абсолютно идентично Simple Smile няма да те безпокоя повече , желая ти хубава и спокойна вечер Hug

# 138
Е момичета исках само да ви кажа че с първата си бременост ако не беше теста и доктора да кажат че съм бремена и факта че го чаках можеше изобщо да не разбера докато не помръдне .Изобщо нищо не ми ставаше нито ми беше лошо нито ми се гадеше само гърдите ме наболяваха,за разлика от сега.
Хайде лека нощ и дано тази нощ можем да спим.

# 139
браво, радвам се за теб, ха дано и ние имаме същия късмет. Наслука Simple Smile

# 140
Юлска дружина 2007, нашият априлски отбор 2006 ви моли да ни подкрепите, като гласувате за нас за Банда на годината" ето тук:http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=145570.0. Хиляди благодарности и   Hug и леко бременеене.....

# 141
  • София
Добро утро!
Анджела,моя приятелка от Бургас ходеше на кунсултации в Сливен,попитах я защо,тя ми каза че там били по добри докторите,там роди второто си дете.
Да се оплача днес си обух дънките и ми стягат,10 мин издържах с тях.Рано е май да си купувам за бременни?Дайте съвет на новака

# 142
Гоце, аз съм в 6 седмица, но вече имам само един панталон , който ми става на шкембето.
Вчера обиколих магазините за бременни, да ама не - моя номер го няма - 46, шиели до 44, но изглеждам като наденичка... УФФФ

# 143
  • На края на вселената!
Благодаря ви за милите думи! Аз съм в 6г.с. и половина и видяхме сърчице. С миналата бременност също в 6-7 седмица видяхме сърчицето. И то с коремен ехограф и двата пъти. Но и моя лекар сега се учуди, че рано сме го видяли.
А аз се разрових в Продавалника http://www.prodavalnik.com/ppc/showcat.php?cat=12
Там намерих доста добър панталон за бременни - толкова е ластичен че ще го нося и до 9 месец сигурно, въпреки че съм 80кг  Shocked сега. Хич не се притеснявам да го нося и сега. Много ми е удобен и не личи че е за бременни.

# 144
Добро утро коремчета !

Томасе дано и аз като теб в другата сряда да видя сърчицето на моя бебок.
Иначе за дрехите при първата бременност до 4 месец си носех всички дрехи и ми ставаха , а сега още в началото такъв корем ми е щръкнал че направо се учудвам и вече почти нищо не ми става.сигурно е вярно , че с второто дете по бързо расти корема.

Е това за сега от мен и лек ден без гадене 5и повръщане ви пожелавам на всички!

Само на мен ли не ми отчитат публикациите или на всички ?От вчера не ми се променят.

# 145
  • На края на вселената!
Форуми, в които броят на мненията НЕ се отчита:

Правила, условия и указания
Клюкарник
Форумите за обяви
Отчетните форуми
Календар на събитията
Татковци*
Дом и семейство* (мненията в подфорумите Нашият дом и Хоби се отчитат)

* Отчитането на броя мнения е изключено от 29.11.2006 г.

взето от  Рангове, видове потребители, брой ЛС, права и ограничения!!!

Барборана, последните ти мнения от понеделник 10ч насам са ти в тази тема в отчетни, а тук не се броят  Peace

# 146
  • Sofia
мами,
тези от вас които са имали Кандида - искам да ви питам нещо
в понеделник започнах да се лекувам с Гинодактарин - сложих си глобулата и сутринта като станах изтече нещо като водичка. тази сутрин същата ситуация . търсих да прочета нещо по въпроса - никъде нищо.
От друга страна изчезнаха симптомите на гъбата - та се чудя да се обадя ли на лекарката да я питам какво е било или е нормално ....
мерси много.
иначе вчера едвам успях да заспя - така ми се гадеше ...

Томасе - този магазин добре изглежда - май ще се възползвам, че като гледам - за сега мога да нося дрехите от преди отслабването, ама скоро и те ще почнат да стягат на корема Simple Smile

# 147
Томасе благодаря за отговора !

Аркси не знма на какво се дължи това , ако ще бъдеш по спокойна звъни на лекърката си  нали за за това да ги тормозим с наши те въпроси Mr. Green Mr. Green.

# 148
Добро утро,
Мили коремчета моля ви за отговор. Досега съм ходила само веднъж на лекар и то в една поликлиника, но една позната ми каза, че е хубаво да ходя на консултации в болницата, в която ще раждам. Кажете не е ли рано още да се ориентирам към болница? Вие къде ходите на преглед?
Благодаря предварително за отговорите.

# 149
  • На края на вселената!
Аз сега ходя на консултации в 3-та градска, не съм сигурна VI ДКЦ май се води. Там лекар ми е д-р Михайлов (той е и хомеопат). 2 месеца след първото направление мисля може джи-пито да ми даде ново направление и да си сменя лекаря. Аз мисля да раждам в Тина Киркова (Св.София май беше) или Майчин дом, но ще мисля още. А дали да ходя в болницата на консултация - има смисъл ако от сега си избрала лекар при когото ще раждаш, може да излезе и по- евтино знам ли newsm78

Общи условия

Активация на акаунт