Сняг на вън вали и вее, ЮЛСКО бебе в мен живее

• 14 813
  • 280
  •   1
Отговори
# 150
  • Sofia
за моя проблем - говорих с моята лекарка - каза ми че било нормално - лекарството се разтваряло, а и се увеличавало течението за да се изчисти мястото.

сега съм по-спокойна.
аз всъщност се притесних, защото вече не ме боли корема както преди ...  Crazy

за болниците - аз може би ще се ориентирам към тина киркова, но все пак мисля да проверя и майчин дом какви условия предлага.

хубав ден ви желая от мен - ще се включа по-късно пак.

# 151
  • София
Аз съм на консултации в Тина Киркова и там ще се прася-тръгвам от 70 кг Embarassedминалата година бях 54кг но имах една стресова ситуация която ме караше да ям колкото мъжа ми.Явно  ще си купувам и аз нещо немога да ходя с анцунг ,нямам вид на спортистка Simple SmileАз пия на хип витамините,отделно всеки ден по два лимона с мед,имали нещо специално което трябва да ям?

# 152
Мили дами, мола ви помогнете ми да избера панталон от този продавалник, който най дълго ще мога да нося и горе долу не изглежда много спортен тъй като работата ми е малко задължаваща. Tomace спомена за някакъв който можел да се носи до 9-тия месец, ама кой от моделите е? Много е кофти така като не можеш да ги видиш и премериш.....въх  Cry Помогнете ми да избера Praynig

# 153
  • На края на вселената!
Крискрос, в продавалника нещата се продават от други момичета от форума. Аз си го избрах като гледах снимките и описанието. Четох и какво са писали като мерки. За това което ми хареса, се свързах с момичето и тя ми предложи да отида до тях да меря (и двете сме от София). Стана ми и си го взех. Цена 15лв ми се стори супер, при положение че в магазините са по 60-70лв. Може и да е носен но е като нов и това не ме притеснява.

# 154
  • София
Гледах в продавалник и си харесах туника една,ама хич няма и да я меря,панталоните са сложни ходиш пък ако не се харесаш много/щото аз не се харесвам в нищо/Мисля да ида до някой магазин,ама вие кажете в кой има по хубави и повече избор?

# 155
ОООООООоо ясно, благодаря ти Томасе Simple Smile мислех че мога да си взема нещо изпробвано ама нейсе  Simple Smile. Мен също не ме притеснява че е носено ама хич, цените са просто чудесни, за дреха която ще носиш няколко месеца не си струва да се охарчваш много Simple Smile Малко ми е трудно как ще свикна да нося 2 панталона в продължение на  няколко месеца щото съм доста суетна, но все някак си ще изтърпя  Grinning Ще бъда като буренце със забити две клечки в дупето  Grinning Щото съм кинта и 20 с мокри гащи, 44 кг и сигурно ще бъда един голям ходещ търбух  Grinning Grinning Grinning

# 156
  • София
мами,
тези от вас които са имали Кандида - искам да ви питам нещо
в понеделник започнах да се лекувам с Гинодактарин - сложих си глобулата и сутринта като станах изтече нещо като водичка. тази сутрин същата ситуация . търсих да прочета нещо по въпроса - никъде нищо.
Arksi, не знам дали за същото става въпрос, но нали глобула се слага преди лягане и съответно тиси цяла нощ в хоризонтално положение, т.е. няма как да тече нещо. А сутрин когато станеш, според мен течността която изтича е тази, която не е абсорбирана от организма и е всъщност самата глобула.  Thinking На мен подобно нещо ми се случи преди години с Клотримазол, и просто си слагах превръзка, докато се изтече. Но ако много те притеснява, питай докито.

# 157
  • Varna
Здравейте момичета! Имам един въпрос към Вас, ако някой знае. Вчера ми откриха киста на яйчника - 5 см. Но никой не можа да ми обясни до колко е опасна за мен и за бебчо и какво означава да се пазя и да почивам. Трябва ли само да лежа? Не може ли поне да се разхождам? Май предизвиках съдбата като си мислех че ще работя докато не родя? А сега съм наказана в къщи? Има ли някой с подобен случай или да е чувал нещо? И отгоре на всичко - след 12-13-та седмица трябвало да ми я махнат чрез операция? Много ме е страх...

# 158
  • София
Та привет на всички и от мен днес,  гледам на пазар сте го ударили Simple Smile Лошо няма, и аз май ще трябва ама още си влизам в дрехите засега. Е, малко ми постоскват на талията но... още се ядва.
Диди78 мерси за съвета, аз тази сутрин метнах няколко обикновени солетки и ефекта беше страшен, почти веднага спря да ми се гади и живнах. Но антидот на ранното доспиване няма- чакам уикенда с нетърпение че да си отспя (дано  Praynig) BARBORANA, твоето пожелание за негадене се сбъднааа  Mr. Green
Ani_s, моята лекарка е в Тина Киркова. Живот и здраве, като дойде момента за регистрация, което се надявам да е другия месец, мисля с нея да уточня това, но вероятно ще избера Тина Киркова, като Гоца. Според мен не е рано да идеш в болница и да провериш как стоят нещата. Peace
Томасе, прекрасно звучи да видиш сърчицето, ти си щастливка цели 2 пъти да го видиш  Hug Аз с нетърпение чакам да дойде другата седмица и да се уговорим за прегледа  Praynig

# 159
И аз да се оплача-около 6-тата седмица съм, а ми стават само 2 дънкита и един панталон и то защото преди ако нямах колан ми падаха закопчани.А аз съм от много суетните и въобще не си представям да изкарам само с тях.Незнам как ще свикна и с това да нося потничета и бодита,нали кръста и корема вече не трябва да са голи.Мъжо непрекъснато ми прави забележки-"не ходи боса!;слагай си дълги блузи";непрекъсното ми напомня да ям;обажда ми се през 10 мин.да ме пита как съм,лощо ли ми е .... Откачил е напълно,а ще ни е второ!При вас така ли е?

# 160
  • Varna
И при мен е така! Аз съм в 8-ма но добре, че бях свалила някой друг килограм, че сега все още имам дрехи които ми стават. А мъжа ми наистина е абсолютно различен - грижовен, непрекъснато се притеснява как съм. Вече започнах да свиквам с потниците и с бодитата, само не знам как ще се справя с равните обувки.

# 161
  • На края на вселената!
Томасе, прекрасно звучи да видиш сърчицето, ти си щастливка цели 2 пъти да го видиш  Hug Аз с нетърпение чакам да дойде другата седмица и да се уговорим за прегледа  Praynig
Не знам дали ме разбра, но имах предвид че сега с втората бременност го видяхме сърчицето вчера(6г.с.), а с първата бременност пак около 6-7 г.с. Та щастлива съм, че съм виждала два пъти сърчица на ехографа. Но другата седмица мога пак да ходя да си го видя  Laughing

# 162
  • Sofia
момичета здравейте

пак много изписано, аз вчера не можах и половин поглед да метна във форума че обикаляхме магазини да си сменяме леглото и да търсим нов матрак, че каквито проблеми имам с болки в гърба и кръста ще я патя много скоро. Аз и така се будя по сто пъти което е много странно за мен, по принцип спя непробудно по цяла нощ и не ми се спи много, вечер се въртя до към 12  12.30 - та се чудя на моменти как може никакви признаци да нямам, не се измарям, не ми се гади, не ми се спи, нищо.Освен ДЕБЕЛ корем, но снощи пропуснах едно ядене че изобщо не бях гладна и днес съм поносими кг. веднага се отрази.
За нови дрехи и аз ще трябва да се погрижа, но не ми се иска много толкова рано да се прехвърля на бременни, еми не ми харесват тези дрехи.Ще го мисля.

За Мазнейкова някой ме беше питал - ами десетина дни или една седмица предварително е достатъчно като време така не съм имала проблем за записване.При нея се заплаща - рутинния преглед е 50лв, за фетална морфология  каквито са нужни три
- 11-13г.с.
- 16-20 г.с.
- 22-26 г.с.
още не знам колко е ще мога да кажа на 21.12 тогава ми е следващия преглед.
Обаче през здравната каса можете да се запишете при който  и да е от останалите лекари/лекарки на мен ми изброиха седем осем имена и аз се записах с взето от джипи направление, така всички изследвания и прегледи - пак веднъж месечно(без тези при мазнейкова)се поемат от здравната каса. Аз избрах лекарка която работи и в родилното понеже мисля да раждам там - така ще има още едно познато лице когато дойде момента    Shocked  и така тайно се надявам на 21 да ми кажат  - след като се уверя че всичко друго е наред - и пола не бебо, при сестра ми се видя точно на този преглед дано имаме късмет и всичко е наред.

Letisiq това съм го писала аз май   Laughing  при мен е същата трагедия с дрехите а и мъжа ми ме тормози непрестанно,  не знам защо след като нито веднъж не ми е ставало лошо все това очаква, не се ли хиля докато говоря с него и започва - какво има, лошо ти е нещо нали, много сериозна стана, гади ли те се..... и т.н   -    обаче на мен ми е приятно май  Wink

# 163
  • Sofia
elpet, доста е успокояващо да чуеш мнение и от друг човек, който е ползвал такива неща. благодаря!
аз се обадих на лекарката и я питах - тя също каза че е нормално.

# 164
mds феталната морфология може ли да се направи от всеки гинеколог или трябва от доктор който преглежда само на видеозон ?Мазнейкова има ли 3D видеозон и на такъв ли ще правите прегледа ?В другите теми  майки те пишат че феталната морфология може да се направи и на обикновен видеозон само че с по голямо разделителна способност?

Общи условия

Активация на акаунт