Сняг на вън вали и вее, ЮЛСКО бебе в мен живее

• 14 812
  • 280
  •   1
Отговори
# 165
  • Sofia
Видеозонът трябва да е с голяма разделителна способност, по важното е гинекологът да знае какво вижда и какво мери, особено за тази "гънка на вратлето" трябва да е в строго определен период и тъй като става дума за "размер" на въпросната гънка около 3мм мисля в тези седмици е наистина важно да е квалифициран и да знае какво прави въпросния гинеколог. Сигурно Мазнейкова не е единствената която може да направи този преглед но едва ли има повече от пет гинеколога които докато го правят прегледа наистина знаят за какво става дума - за сравнение - в Берлин многомилионен град и в държава където този преглед е задължителен  има двама лекари които го правят

# 166
Благодаря ти за отговора и ще чакам да дадеш информация след прегледа ти .Може ли някакви кординати на Мазнейкова да ми пратиш?

# 167
  • Sofia
мами,
феталната морфология   в кои седмици се прави???
аз сега съм в 8ма, и съм на преглед на 19.12. - да знам дали да искам на лекарката ...
аз все още не мога да се ориентирам кои изследвания кога са ...

# 168
По нагоре mds е дала точно в кои седмици се прави.
1 преглед:11-13 г.с.
2 преглед:16-20 г.с.
3 преглед:22-26 г.с.

# 169
  • Sofia
 ooooh!
аз съм голям заплес явно ....
програмист човек ...
к'во да се прави ....

# 170
Не се коси това ние от положението.Мислим за всичко друго освен за това което трябва!

Ти къде мислиш да ходиш за фетална морфология?

# 171
  • Sofia
фетална морфология - никаква идея къде ще ходя.
ще питам една приятелка къде е правила това изследване, а и моята лекарка ще питам - все пак за това и плащам Simple Smile
вие избрали ли сте вече лекар или още се чудите.
моят следващ преглед се пада точно в началото на 11 седмица , а периода за тестване - точно по време на коледните ваканции - крайно неприятно ....

# 172
Аз сигурно при Мазнейкова че за нея имам много добри отзиви и mds ще видим какво ще каже след прегледа , но определено съм се спряла на нея.Само незнам как ще съм с пътуването до София , но при всички условия ще ходя но изследване , че в нашият град няма такъв специалист пък и София ми е билзо .

# 173
  • София
Открили са болница Токуда, мамчета. Не помня кой питаше ама ето малко актуална информация:
http://dnevnik.bg/show/?storyid=296834

# 174
Хубава и болницата ама и цените ще и бъдат сигурно бомбастични като се има впредвит всички нови технологии които са вложени в нея.И на да ли ще може някой да се добере до нея , сигурно ще е от род на частните клиники.

# 175
  • Sofia
elpet  разколебаваш така или иначе не много решителни бременеещи като мен с тази Токуда    Mr. Green
аз мислех/чух че се очаква едва след нова година пък и вчера бях при Малееви и от това разстояние не изглеждаше като пред/при откриване (по вероятно е да не съм се загледала както трябва)Аз засега пу пу съм доволна от Мазнейкова и персонала в болницата но ....имам вариант и за Токуда, в смисъл лекар който е поканен да практикува там. Но за сега просто ще го имам като резервен вариант, по принцип не искам голяма болница, суматоха да не казвам лудница, цял отбор раждащи и изобщо не мисля че такъв тип раждане ще е добре лично за мен.

# 176
  • Sofia
Сега се сещам да ви питам
- бихте ли искали татковците да присъстват не раждането?  Joy
- имали ли сте вече неблагоразумието да подпитате какво мислят те по този въпрос?   Naughty

# 177
  • София
mds за съжаление нямам идея дали ще са и високи цените, по-скоро си я представям като частна клиника, но пък някъде из форума четох за много поканени лекари български, та може и да не е тип частна. Аз засега съм решила да е Тина Киркова, както и докторката да ми е Петра Семерджиева, но може някой да не е решил и да се насочи натам, знаеш ли Simple Smile
Аз таткото не съм го питала дали иска да присъства, не знам дали е добра идея но по натам ще го попитам  Peace

# 178
По въпроса за присъствието на татковците по време на раждането, моето лично мнение е че е най-добре таткото да те вижда максимално повече когато изглеждаш добре, когато си в концидия, усмихната итн, с една дума блестяща, отколкото да те гледа гърчещат се и ревяща от болка. И аз съм жена, но естетиката е важна за мен. Предпочитам да ме види по-късно когато се съвзема и имам сили поне за една усмивка отколкото в този вид. Не забравяй че мъжете преживяват доста психотравмено подобни ситуации, практиката дава достатъчно примери. Да не говорим че това може да повлияе отрицателно върху по-нататъшния ви сексуален живот.
Моят съвет е раждането да си остане за теб и хората които ще ти помагат, а грижите и радостта да споделиш с таткото  Simple Smile

# 179
  • UK
 Извинявам се, че се намесвам но по- темата за новата болница знам, че целия персонал се е обучавал в Япония и, че е на много високо нико. Работи по- зравната кава за цени не мога да кажа  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт