Сняг на вън вали и вее, ЮЛСКО бебе в мен живее

• 14 804
  • 280
  •   1
Отговори
# 75
Добро утро от мен!
лека и безпроблемна БРЕМЕННА седмица желая на всички!

# 76
Добро утро и от мен мами! Hug Лека и щастлива седмица ви желая.
А я ми вижте ако обичате лентичката. Нещо не е наред с нея. Седмиците и дните са верни, но оставащите дни са много малко. Защо ли така?
Благодаря ви!

# 77
  • На края на вселената!
Добро утро и весела седмица!
Бима, за лентичката да ти кажа аз имам проблем с моя компютър и не виждам лентички никакви. Но ти направих пак лентичка за да видя какво показва - видях 8 седмици и 6 дни. Остават 169 дни..... И на мен ми стана интересно и взех да смятам, като видях че липсват близо 50 дни се шашнах. Затова и си направих лентичка на мен от този сайт - на моята щеше да пише, ако я бях пуснала, 6 седмици и 3 дни, остават 169 дни?!?!?
Явно нещо в сайта им се е бъгнало и на всички им ги вади тези 169 дни до края.
Няколко примера в линкове
http://bd.lilypie.com/4n-ip2/.png
http://bd.lilypie.com/pX-cp2/.png
http://bd.lilypie.com/F-3Np2/.png
Последния е най-интересен- дано няма бременни раждащи след 170 дни, ама никога, никога!

Последна редакция: пн, 27 ное 2006, 08:56 от Томасе

# 78
здравейте и от мен!моя термин е за 18,07,07г.доктора ми каза чак след ново година да отида на преглед и че било рано за изследвания.абе тези формули за определяне на пола дали са верни?на мен ми показа да е момиче но аз си мисля че ще е момче защото аз по принцип ям сладко като за световно а от както съм забременяла не мога да сваря да отварям бурканите с трушиите.и сладко не ми се яде.айде успен на всички мамчета.
а що се отнася до осигуровките които трябва да се платят на 500 лв например са към 182,50лв.

# 79
Здравейте Мамчета,
Желая ви успешна седмица. Да ви се похваля тази събота казахме на родителите и стана една- рев, прегръдки, целувки - страшна работа.
Малко ми е притеснено, защото не усещам никакво гадене и никакви проблеми. Даже от време на време като се залисам в работа забравям за човечето. Кажето моля ви имам ли причини за притеснения или не е задължително да ми се гади.

# 80
  • Sofia
Добро утро момичета

Да се запиша и аз най-накрая след първата неспокойна нощ, то беше едно въртене и мъжът ми не можа да спи покрай мен, но му беше смешно - бебо бил по-темпераментен беше неговото обяснение       Laughing   Сега ми е смешно но тази сутрин бях като пребита.И ми беше ТОПЛО, това при температури под 25 С НИКОГА на ми се случва. МНООООООГО СТРАННО.

АНИ предполагам си чувала че и при други бременни се случва да не им се гади, аз също нямам никакви неразположения   Mr. Green   да ги наречем, така че радвай се естествено, може и да се промени положението, засега се наслаждавай.

Успешна седмица, лек ден, спорна работа на работещите и каквото друго си пожелавате сами, например - на страдащите никакво прилошаване и гадене тази седмица а и не само.Страхотни пожелания нали   hahaha

# 81
Привет на всички нови мами!Ама много сме се увеличили от по миналата седмица !

Аз се завърнах след боледуване на малкият отново съм на работа и направо не мога да ви изчета много сте изписали.Как то се очертава сме голяма банда юлски бебчета .При мен гаденето и повръщането започна още преди две седмици и направо е ужасно .Постоянно имам ужасен вкус в устата и киселини .

Направо ви завиждам за срещата и не знам да ли ще мога изобщо да дойда , а толкова много ми се иска , но вие ще предостави те снимки иначе му правете сметката.

Е много се отнесох лек ден на всички !

# 82
  • Асеновград
Добро утро и от мен!Отдавна не съм се включвала , но имах много работа , а като се прибера вкъщи не ми се поглежда компютър.Добре дошли на новите мами и лека и безпроблемна бременност на всички.На мен доста ми прилошава и ми се гади , но за сега още не съм повръщала , дано да си остана така и ужасно много ми се спи , в 21,00 си лягам и сутрин в 7 едвам ставам.Ние казахме на родителите си отдавна , ама те пусто не могат да си мълчат , майка ми се е раздрънкала вече , та цялата рода знае , а и приятелите ми ме усетиха , защото аз обичам да си пийвам биричка и винце и тия натурални сокове и ранно прибиране им се сториха много съмнителни.На мен ми е много трудно яденето момичета , аз и без това съм капризна и не ям всичко , а сега направо не мога да измисля какво да ям , от мисълта за ядене само ми се повдига , а се опитвам да си създам някакъв режим и да не гладувам , защото не е хубаво.Да се надяваме , че е временно и скоро ще ми дойде апетита.Хубав ден на всички!И дано днес свърша някаква работа , че ме е хванал един мързел...

# 83
Добро утро и от мен!
При мен гаденето и повръщането започна още преди две седмици и направо е ужасно .Постоянно имам ужасен вкус в устата и киселини

Барборана и аз съм така,направо незнам кой път да хвана,дано както казват след 3 месец всичко да мине!
ANI_S радвай се мила,на мен в началото изобщо не ми се гадеше ама ела да ме видиш сега!Дано да не ти се случи.
DONA MAM4E защо чак след нова година?Аз вече съм ходила веднъж и на 30 този месец съм за 2 път!.Нали трябва да чуем сърцето?

# 84
  • Асеновград
Забравих да ви кажа , че много ви завиждам , дето ще се срещате , аз тука в Асеновград съм си сама.Ако има мами от Пловдив да се обаждат , защото аз работя в Пловдив и всеки ден съм тук.

# 85
  • Бургас
Здравейте и от мен.Лека и спорна седмица на всички ви.
Да ви се похваля и аз ходих на лекар и се видя ембрионче с пулс,даже имаме първата снимка на бебока.Много сме щастливи, и мен ме викат чек след нова година за втория преглед.За сега не ми се гади имам страшно голям апетит и много ми болят гърдите,направо не мога да спя вечер.Вие мажете ли ги с нещо

# 86
  • София
Добър ден и от мен
Разписали ли сте се гледам  Laughing
didi78 честита снимчица!  Hug
Аз днес съм много зле нещо- повдига ми се а не повръщам, спи ми се и съм като ритана зелка общо взето. Дано се посъвзема че гадно много  Sick
Привет Барборанке, ти някъде се изгуби Simple Smile
А Там-Там да не се ослушва и да идва да докладва  Mr. Green
mds, пожеланията са добри, ама аз нещо на криво ги случвам  Sad

# 87
  • Sofia
BARBORANA Аngela elpet тъсете си някакво успокоение, например по плавно ще дебелеете за разлика от мен  Naughty а това не е малко.
didi78 знаем от опит че е било много вълнувщо, таткото разказа на всички после как ни бие сърцето сякаш друго бебе с такива "спосовности"няма много беше горд. и аз също признавам  Mr. Green

ами на мен ми хрумна че исках да споделя нов метод за изчисляване на пола на  baby_neutral  значи цитирам макар и не дословно- според италиански  акушер Анжело Ганиачи в четните години от живота на бъдещата майка  зачеването на момиче е по-вероятно през месеците февруари, април, юни, август и октомври, а в нечетните през януари, март, май, юли, септември(не знам дали декември е пропуснат случайно или умишлено)

освен това за немскоговорящите бременеещи имам страница на която задавате първи ден на последна М и ви съставя календар на бременността с отбелязани всички важни(според мен и задължителни) изследвания и точната седмица или период в който трябва да бъдат направени и други подробности, интересни и информативно е.надявам се да ви е полезен линка.

http://www.rund-ums-baby.de/tools/kalender/kalender.php3

аз например имам намерение да се водя по него и към 20.12 съм на втори преглед - фетална морфология и нухална транслуценция(мнооого сложен термин) го наричат при нас мисля. Предполагам не всички са на мнение че тези изследвания са толкова важни, но за мен носят известна доза успокоение, което ми е важно.

# 88
Направо ти завиждам за това , че не ти се гади и не повръщаш.С първата бременност до 5 месец не спрях да повръщам и не качих нито 1 килограм , а напротив всеки месец свалях по 2 килограма .То не бяха системи и хапчета за повръщане , но нищо не помогна .Така че е много гадно повръщането и не го искам даже и да надебелея.Сега ми е паднало да похапвам :: ::

За какво са тези изследвания които ги споменаваш ?Какво се определя от тях на плода?За аномалии и увреждания ли са и къде смяташ да ги правиш?

# 89
  • София
Здравейте
Пише ви една притеснена новобранка.Живея в София и съм на 29 г.Днес ходих на преглед след положителен тест,потвърди го докторката,но изненадата е друга-два броя са.Таткото е щастлив,но аз гледам като отровена от гъби ShockedВ 5 седм.съм нямам признаци никакви,но е раничко май.
Надявам се да ме приемете и да ми помагате със съвети.
Лека бременееща седмица на всички!!!

Общи условия

Активация на акаунт